Заглавие: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/14/2010, 17:18
First topic message reminder :
♡ HEO YOUNG SAENG ♡
В тази тема ще се поставя и коментира всичко ново (новини, снимки и видео) около Heo Young Saeng.
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/28/2011, 17:53
Йонг Сенг е посетил приятеля си Ким Кю Джонг на снимачната площадка на клипа към песента Yesterday
Credit: haanhgreenpea @ YT
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/28/2011, 18:06
Преордъра на билетите на мюзикъла "Тримата мускетари" е на първо място, достигайки 7 процента на продажбите
Credit: Interpark @ ForeverYS
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/28/2011, 18:16
Никога не съм си помисляла, че Сенг ще забрави Кю. Тяхното приятелство е толкова силно и топло. Смятам, че тази среща и е била особена радост и за двамата. Ах, толкова искам да гледам "Тримата мускетари"! Няма как билетите да не се продават като топъл хляб, подборът на актьорите е зашеметяващ! Вярвам, че мюзикълът ще има наистина голям успех.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/29/2011, 09:45
Как ще мине без Сенг записа... То нищо около Сенги не мина без Кю, не мисля, че и Сенг би го изпуснал... А за билетите, щях да се изненадам, ако беше иначе... Сенги като мускетар... Хихи, тази идея продължава да ме радва
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/29/2011, 16:15
Хо Йонг Сенг и Ким Хьонг Джун подкрепиха Кю Джонг на дебюта му
За да подкрепят дебюта на Ким Кю Джонг, колегите му от SS501 Хо Йонг Сенг и Ким Хьонг Джун го посетиха лично на представлението му в Mnet’s ‘M! Countdown‘!
На 29ти септември на официалния туитър на ‘M! Countdown’ се появи снимка на триото озаглавена, “Хьонг Джун и Йонг Сенг дойдоха в подкрепа на дебюта на Кю Джонг. Ким Кю Джонг се подготвви да посрещне дебюта си в приятелска атмосфера." Облечен в сценичния си костюм, Кю Джонг позира на снимката между красиво облечените си приятели. Прегърнал приятелите си през рано, момчетата застанаха пред камерата ни, стискайки палци на Кю Джонг.
Феновете коментираха, “Колко любяща снимка”, “Той вероятно се зарежда със сили, гледайки приятелите му да го подкрепят”, и “Това е страхотно начало на соло дебюта му като певец!”
Source + Photos: Star News via Naver Credit: VITALSIGN @ Allkpop
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/21/2011, 19:20
Ех да намеря време и за Сенги,срам ме е..ама както и да е.Толкова ме радва клипчето на мейга на Yesterday.Толкова е радващо колко добри приятели са,как с еподкрепят във важни моменти.Както и подкрепата на дебюта на Кю.
Последната промяна е направена от mia_aurora на 11/3/2011, 12:35; мнението е било променяно общо 1 път
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/24/2011, 20:08
Йонг Сенг на S/S Seoul Fashion Week
На 24.10.2011 Хо Йонг Сенг присъстваше на S/S Seoul Fashion Week. За в момента материалите и информацията са оскъдни, но можем спокойно да заключим, че нашето момче се е забавлявало.
Credit: Malexxx28 @ YT
Последната промяна е направена от direndur на 10/25/2011, 16:26; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/24/2011, 20:22
Уха, 6 секунди клипче, додето се усетиш кой гледаш и то свърши... Беше изненадващо за мен... Но пък Сенги ми се струва много сладък... Адски сладък... На клипчето и на всички снимки...
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/24/2011, 20:52
не знам защо,но ми се струва,че Сенг се е разхубавил .. Много се радвам,като виждам момчетата да се подкрепят ... Толкова е мило от тяхна страна !
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/25/2011, 18:06
Днес 25.10.2011 изненадващо се състоя пресконференция за мюзикъла "Тримата мускетари". На нея присъстваха главните актьори в мюзикъла. Йонг Сенг се снима с колегите си и успя да изненада всички с новия цвят на косата си.
Credit: musical717.sonya3542 + osh_yoru + musi...
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/25/2011, 18:30
Мн ми се иска някоя професионална снимка да видя с новия цвят на косата му... Мн ми е интересен, а и ми се струва, че някак асиметричен... Дали е послучай Д'Артанян?
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/26/2011, 15:47
Още няколко снимки на Йонг Сенг от S/S Seoul Fashion Week
Credit: as tags
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/30/2011, 15:02
Имаме си и клип от пресконференцията. На него се виждат главните актьори в мюзикъла, както и сцени от репетицията им. Йонг Сенг се забавлява страшно много с колегите си и си личи колко е щастлив с тях.
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 12:48
Ееее Ди супер си,много благодаря за клипчето много се забавлявах. Обаче ще ме извните ама аз не го харесвам русоляв Сенгито,искам си го с тъмна коса уууааа А как искам да отида и аз да гледам тези Мускетари
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 13:21
хихи и аз благодаря за клипчето и аз се забавлявах много ммм Мия всеки с предпочитанията си но пък на мен ми харесва повече русоляв П.П. Ди как и на всички от форума да ние жив и здрав рожденика, винаги усмихнат, радостен и много успехи за напред и все така да ни радва
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 16:21
Момчетата се обичат и се подкрепят и това винаги си проличава на празници или по-важни събития. Днес Бебо Хьонг Джун поздрави Сенг цели два пъти - веднъж в туитър и веднъж по Music High.
Credit: haanhgreenpea @ YT
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 17:13
Супер,да е жив и здрав Сенги,много ме радва факта колко много се подкрепят и не се забравят,браво Бебо
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 20:27
Хей!! Да е жив и здрав,много радост,щастие ,любов,късмет ... Saeng,FIGHTING!!
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 10:07
Вчера на 15.11.2011 беше първото участие на Йонги в мюзикъла "Тримата мускетари". Сред гостите присъстващи на мюзикъла беше и Ким Кю Джонг.
Той подкрепи приятеля си още на първото му представление. По случая беше изпратил и голям букет с цветя
Предвидливия Кю Джонг съчета двата повода в едно и изпрати един букет с посланието: "3 ноември Хо Йонг Сенг, 15 ноември Хо Д'Артанян. Поздравления за моя хьонг. От певеца Ким Кю Джонг"
Credit: liezle.blogspot.com
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 12:58
Ох колко сладко,знаех си че поне Кю ще е там,сигурно за Сенги това е била една страхотна подкрепа.Все пак колкото и пъти да е излизл на сцена сигурно е бил поне малко притеснен.А с присъствието на Кю се е чуствал поне малко по-сигурен и спокоен. М/у другото тези "букети" са ми странни,може би защото знаете на какво ми напомнят.Както и да е нямам търпение на още снимки,дали са се снимали двамата.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 20:09
Браво на Кю,че е продрепил Сенг Сигурна съм,че и другите членове на групата са го подкрепили,но просто нямат възможност да дойдат лично че да се съберат повечко на едно място А за букетите Мия и на мен са ми странни...Но все пак сме две коренно различни култури
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/2/2011, 10:09
Това, че е бил на първото представление не ме изненадва... Прекрасно е видиш усмихнато му лице там... А посланието към букета е мн мило...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/27/2011, 18:56
Хо Йонг Сенг ще участва в саундтрака на новия сериал ‘Fermented Family’
Хо Йонг Сенг ще пее в саундтрака към новия сериал Fermented Family, който ще се излъчи по jTBC.
Хо Йонг Сенг ще плени сърцата на зрителите с втората част на саундтрака на сериала Fermented Family, която е озаглавена The Words On My Lips. В тази част той ще работи съвместно с новоизгряващата звезда на Brave Entertainment, Dol-I Park.
Хо Йонг Сенг, със сладкия си и нежен глас, изразява емоциите на мъж изгубил се между страха и съжалението. Текста на песента цели да създаде чувства у слушателя на страх от загубата на любимия (страха от отхвърлената любов) и желанието да признае любовта си.
Втората част на саундтрака е дело благодарение на екипната работа на Groove Entertainment и артисти и музикалния директор Park Sun Ju. Тя ще се издаде на 28.11.2011.
Звездите Song Il Kook, Park Jin Hee, Lee Min Young и Choi Jae Sung на сериала Fermented Family разказват за това как семейството и приятелите могат да преодолеят конфликтите, чрез обединяването на различни личности, различни колкото различните видове корейско кимчи.
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/28/2011, 03:34
Йонг Сенг и саундтрака към сериала 'Fermented Family' - 'The Words On My Lips'
Credit: EsyLSongz @ YT
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/4/2012, 18:36
Йонг Сенг беше забелязан на ВИП премиерата на филма Pacemaker заедно с Park Ji Bin. Други звезди, които бяха забелязани на премиерата са Ahn Sung-ki, Ryujin, YoonDaHun, U-Know Yunho и Max Changmin от TVXQ, BoA и други. Премиерата на филма Pacemaker ще бъде на 19 януари.