Заглавие: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/14/2010, 17:18
First topic message reminder :
♡ HEO YOUNG SAENG ♡
В тази тема ще се поставя и коментира всичко ново (новини, снимки и видео) около Heo Young Saeng.
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/7/2012, 06:29
Най-добре изглеждаща знаменитост
Това гласуване се е провело в Корея от 22.9 до 30.9. В него са има 3 момчета от групата - Хо Йонг Сенг, Парк Джунг Мин и Ким Хьон Джунг. Хьонг Джунг е на позиция 2 Джунг Мин с позиция 7 Йонг Сенг заема позиция 14
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/8/2012, 19:09
Днес е 8ми октомври, понеделник. Започва нова седмица ^ До рожденият ден на Йонг Сенг остава по-малко от месец Официалната страница на Y.E.S подготвя малко събитие. Ще раздадем 30 диска от новият японски албум на Йонг Сенг OverJoyed на победителите, които ще списъстват и на събитието!! Моля, останете на линия за повече подробности
Credit : Young-Saeng.com English Translation by xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/8/2012, 19:21
Ама ние винаги сме на линия,ама нас никога нищо не ни огрява. Но пък вярно че скоро ще си имаме рожденник йей.
Ди а за горната класация от колко личности номинирани Сенгито е на 14то място?
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/8/2012, 19:43
Класацията е ТОП 50, Мия. Което означава, че Сенг заема една значително добра позиция. Това много ме радва. Може нас да не ни огрява печеленето на дискове или присъствието. Но пък ще намажем понеже все някой ще се излъже да сподели снимка, клипче
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/8/2012, 20:12
Ееее супер браво на Сенги за класацията. А за другото спор няма не можем да се оплачем де,снимки ще чакаме.
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/25/2012, 14:53
Хо Йонг Сенг участва в музикален клип на свои колеги. Все още не зная името на групата на англ. нито пусковата дата на клипа. При повече информация ще ви кажа. А до тогава ще се насладим на тийзърчето към клипа и на няколко снимки. Концепцията е Супермен
снимки
и да се порадваме на едно гифче
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/25/2012, 19:59
Сенги като супермен... Това си е голяма забава. Нямам търпение да излезе всичко
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/25/2012, 20:16
Това е целият клип. За съжаление участието на Сенги е кратичко.
Credit: Sumin Lee @ YT
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/28/2012, 16:07
Хо Йонг Сенг е в класацията ТОП 25 на Kstyle за най-добрите клипове На 14.11.2012 Сенг зае следните позиции в класацията.
Heo Young Saeng – Crying с позиция 15 Heo Young Saeng – 1.2.3 на позиция 20 Heo Young Saeng – The words on my lips на позиция 25
В класацията се срещаше още едно име от SS501, а именно на Парк Джунг Мин. Той държеше по челни позиции с песните Beautiful, Give me your heart, Not Alone и Like tears are falling
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/28/2012, 20:16
Хо Йонг Сенг получава награда за музиката си
Наскоро Хо Йонг Сенг получи наградата „Цялостен принос в Корея”. Той бе награден с почетното първо място. На 21.11.2012 певецът постна туитър снимка с коментар „Не бях получавал награда от доста време.” Наградата е за оказване на въздействие върху корейските граждани, донасяйки им щастие и надежда чрез песента си. Йонг Сенг е награден в категорията за „Изкуства и Практика” и печели призовото място”. В интернет хората коментираха: „Поздравления”, „Това е страхотно”, „Трудно е спечелиш награда от подобна висота. Страхотно е.”, „Гордей се с теб”, „Бурни аплодисменти за наградата”, „Кога да очакваме завръщането на Хо Йонг Сенг?”
снимка на наградата в близък план
снимки от награждаването
ето и щастливата майка на нашето момче
Creidt: TV Report
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/2/2012, 20:16
Йеееей страхотно браво на нашето момче,ех нашата гордост.
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/2/2013, 17:06
Поздравително писмо на Йонг Сенг за новата година за японският фен клуб Y.E.S
Привет на всички! Последната година, направих соло дебюта си в Япония. Благодаря на всички, беше една добра година. Ще работя усилено, за да ви видя. Да се срещна с всички, през всичките дейности (които ще имам) през тази година! Честита Нова Година Бъдете живи и здрави
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/9/2013, 21:31
Първият японски соло концерт на Хо Йонг Сенг "Over joyed" има DVD, което ще бъде издадено на 20 февруари 2013 година. Това е снимката на обложката. Ще бъде издадено за покупка единствено в Япония.
Credit: @b2ment
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/10/2013, 08:41
Хо Йонг Сенг и съотборниците от FC One правят дарение за развитието на младежкия футбол
Футболния отбор съставен от знаменитости FC One, в който са звезди като Seo Ji Seok, Uhm Gi Joon и Lee Jong Seok, ще направи дарение за развитието на футбола. Lee Sae Joon е капитан, а Seo Ji Seok заместник капитан. Двамата основават отбора FC One през 2012 година със състав 30 знаменитости. В него са звезди като Ahn Nae Sang, Park Gi Woong, Lee Jong Seok, Uhm Gi Joon, Cho Han Seon, Yesung от Super Junior, Heo Young Saeng от SS501, Seungri от Big Bang, Lee Gi Kwang от B2ST, Woo Hyun от Infinite, Dong Joon от ZE:A, Jang Woo Hyuk, Dong Ho от U Kiss и Kim Jong Moon. FC One е клуб съставен не само от хора, които обичат футбол и се събират да насърчат приятелството си, но също така са отбор допринасящ за развитието на младежкия футбол. Наскоро направиха дарение на младежкият футболен отбор в град Guri. По повод скорошното дарение Seo Ji Seok, вице-капитанът на отбора разкри: „Събрахме се не само защото обичаме да се забавляваме с футбола, но допринасяме и за развитието на корейския футбол. Имаме честта да правим това, което обичаме и да помагаме на хората с това, което имаме. Всеки ден се опитваме да бъдем полезни и работим усилено за развитието на корейския футбол.”
Credit en.korea
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/26/2013, 15:47
DVD с първият японски соло концерт на Хо Йонг Сенг "Over joyed". Издаването ще бъде на 20.2.2013. Ето и списъка на песните, които съдържа.
1. 1.2.3 2. DraMagic! 3. LET IT GO 4. Crying 5. イルムオムヌンキオック 6. FIND(Rock ver.) 7. INTIMIDATED0 8. OUT THE CLUB 9. True Tears 10. とぎれた夜をつないで 11. MARIA 12. LOVE YA 13. SS501メドレー(Kokoro / Distance~君とのキョリ/ LIVE! / LUCKY DAYS) 14. All My Love 15. BEAUTIFUL 16. Dream on 17. Hello Mello
Credit: @b2ment
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/26/2013, 17:05
Хо Йонг Сенг подготвя третият си мини албум
Хо Йонг Сенг се подготвя да издаде третият си мини албум. Развитието на албума е достигнало 80 процента. Остава само да се смесят песните и да се подберат подходящи заглавия. Фотосесията за албума е вече завършена. Заснемането на видеоклипа и упражненията на хореографията ще бъдат в последната седмица на януари. Очаква се албума да бъде издаден в края на февруари или най-късно в началото на март 2013. Датата ще се съобщи в последствие.
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/27/2013, 19:27
Охо, я една изненада тук ... Трети албум вече Колко бързо минава времето... Какъв ли стил ще бъде този път...Какъв ли клип ще ни предложи Сенги... Много хубава новина ^0^ Ей го Февруари се задава...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/27/2013, 22:22
И на мен ми е интересно да разбера повече какъв стил ще е. За сега от В2М са решили да запазят тайна, както и за клипа какъв ще е и как ще е оформен албума с колко песни. Дано скоро да има информация по въпроса.
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/28/2013, 11:56
Аз останах дълбоко изненадана от новината. Изобщо не предполагах, че Сенг подготвя нещо и бях мислено въоражена с много търпение до следващата му изява. А това, че от тази седмица започва да снима клип, че албумът е почти завършен. Направо ме шокира - приятно, разбира се. В очакване съм и даже не съм се замисляла за концепцията. Мисля, че няма никакво значение, щом ще изкара нов албум. Какъвто и да е, ще се слуша...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/30/2013, 22:11
"Goodbye My Love" дуетната песен на Йонг Сенг ще бъде издадена на 31.1.2013
Песен „Goodbye My Love” включена в новия мини албум на певеца Lee Jung Bong ще бъде дуетна с Хо Йонг Сенг. Албума ще бъде издаден на 31.1.2013. И Джунг Бонг разкри причината за сътрудничеството си с Хо Йонг Сенг от SS501, с който ще изпее парчето Goodbye My Love в едноименния албум: „Събирах всички албуми и песни, които издаде Хо Йонг Сенг. Веднъж се срещнах с него и му предложих да работим заедно и да издадем нещо общо. При последната ни среща му предложих да направим обща песен сега и той прие.” Как ли е преминало сътрудничеството на младия Хо Йонг Сенг с дебютиралия преди 17 години И Джунг Бонг. „Йонг Сенг има много тънък глас. Мислих, че и двамата имаме еднакъв гласови диапазон и ниво на гласа и имаше някои части н песента, които умишлено изпях по-дебело. Изпях първата и втората версия на песента с 3 дни разлика между тях, за това не се чувствам толкова банално.” Също така той похвали Хо Йонг Сенг: „Йонг Сенг е по-красив отколкото си мислих. Добродушен и любезен. Записвахме в продължение на 3 часа, а той не се оплака за това или онова. Приказлив е и добре изглеждащ” Дуетната песен с Хо Йонг Сенг 'Goodbye My Love' ще се включи този път в албума. „Първоначално това беше песен, която написах за Йонг Сенг. Но се чудих дали няма да е малко трудна за него, за това в крайна сметка я промених за дуетна песен.”
Credit: TV Daily, E-Daily
Lollipop
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/30/2013, 22:40
Значи този е някакъв старичък тип... Но как сладко е казал, че Сенг е красив... А това, че събира дисковете му е голяма работа. Стара и призната звезда да събира дисковете ти не е никак зле... Малко ме е яд, че го подценява, не била песента за него, щяло да му е трудно. Е, сега... Но той си говори като звезда с опит, мисли се за велик и той... Честно казано, изобщо не зная кой е, ама това, че Сенг утре ще издаде нова песен, та било в дует е достатъчно, за да напълни деня ми... Чудесна новина...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/30/2013, 23:03
Аз бях като гръмната след тази новина. Компанията на Сенг изобщо нищо не бе споменала. Добре, че този човек го сподели. Наистина е чудесна новина и много се зарадвах. Права си, нуна. Доказана и стара звезда да събира албумите ти и да ти се възхищава на глас, пеене, визия и отношение - много ме зарадваха думите му. Честно това име не съм го чувала, знам новите групички излезли последните 7 години и то не много добре. А песента, която е създал - не мисля, че го казва като обида или подценяване. Може да я е създал с друг ключ или за ниво на гласа, което Сенг не може да покрие.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/31/2013, 08:07
Страхотноо,песничка от Сенг Нямам търпение да я чуя :) И аз съм на вашето мнение,че си е голямо признание,някой с толкова опит да ти събира дисковетее.Бравооо на Сенг,трябва да се гордее със себе си
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/31/2013, 17:31
Чуйте невероятното изпълнение на дуетната песен на Йонг Сенг и И Джунг Бонг.
Lee Jung Bong ft Хо Йонг Сенг - Goodbye My Love
Аз лично се влюбих в песента. Толкова е нежна и приятна. Гласовете им са почти еднакви и толкова приятни. Има и леки елементи на рап.
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/31/2013, 19:32
Гали слуха тази песен... Сбогом Любов обаче много тъжно... Благодаря че я сподели Ди...Определено е нежна и хубава песен