Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/29/2011, 20:54 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/30/2011, 16:36 | |
| |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/30/2011, 16:52 | |
| Страхотен е на последните снимки,направо невероятен,много чар и харизма |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/30/2011, 16:57 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/31/2011, 10:00 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 8/31/2011, 20:48 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/1/2011, 12:42 | |
| Пресата в Малайзия също отрази азиатската обиколка на Ким Хьон Джунг и в частност, изявите му в Куала Лумпур. Няма да превеждам целия материал, защото голяма част от нещата вече се знаят и повтарят. Представям ви най-важното и интересното от нея.
[Scan] Hyun Joong ~ NEW STRAITS Times Newspaper [29.08.2011]
Резюме на статията На hi-five срещата с 500 фена късметлии се появяват над 1 200 човека в голямата бална зала на Gardens Hotel в Куала Лумпур миналата седмица, дори само, за да изкрещят чувствата си и да зърнат русия и великолепен Ким Хьон Джунг. За първи път Ким се среща с почитателите си тук като соло артист, след дните му с SS501. Залата се оглася от викове, когато той се появява на сцената. Един от феновете дори се опита да "претендира за собственост" върху Ким като мушна незабелязано пръстен на неговия безименен пръст. Хьон Джунг любезно го изхлузи и подаде на персонала близо до него, като продължи да се усмихва. Други подушваха ръцете си, след като се здрависаха с него, с надеждата да уловят аромата му. Много от тях имаха възможността да му оставят малки подаръчета и писма, във вероятно достойното да влезе в историята най-кратко 15-минутно ръкостискане с 500 фена. На пресконференцията по-късно присъстват представители на около 130 медии. На нея Ким Хьон Джунг казва: "Всеки път, когато излезех на сцена (като част от групата) се чувствах притеснен, но сега, с моя собствен албум, имам чувството, че съм напълно подготвен и готов за сцената. Така че, повече не съм нервен." За добрите отзиви за своя дебютен соло албум, който оглави класациите за албуми в 5 държави от Азия, Ким каза: "Никога не съм мислил, че азиатските фенове ще обичат албума толкова много. В момента работя по моя втори албум, който ще бъде издаден през октомври. Надявам се, че всички мои фенове и медиите ще го очакват с нетърпение. През декември ще започна азиатското си турне и чух,че една от спирките ще е Малайзия." Той чувства, че всяка песен в албума му е уникална и в различен стил, така че се надява феновете в Малайзия да ги харесат, макар той да предпочита заглавното парче "Break Down". На третия ден от визитата си, той посети двата магазина на The Face Shop, козметичният бранд, на който е рекламно лице, намиращи се в Куала Лумпур. Освен това се проведе и среща по раздаване на автографи за 100 щастливи купувача. Един корейски фен, който го е последвал до тук и който Ким разпозна, дори получи специално послание от него, което гласи: "Благодаря ти, че винаги ме гледаш отдалеч. Ще се моля за теб винаги да бъдеш щастлив - Хьон Джунг." Ким се радва на голяма популярност в Япония, където е наречен артист в "целебна категория". В Twitter японски фен пише: "В момента има много проблеми в Япония, вторични трусове, радиоактивно замърсяване... но като виждаме неговата безгрижна и нежна усмивка, ние можем да се усмихнем и да бъдем истински щастливи. Той е ангел, който носи щастието, ето защо японските фенове казват, че той може да ни изцели и направи щастливи." Несъмнено, това е причината поради която, където и да отиде Ким, легиони фенове го следват. Credit: NEW STRAITS Times Newspaper Photo: blog.daum.net/a-hlia |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/2/2011, 18:06 | |
| Следва интервюто с Хьон Джунг за виетнамското списание "2!", сканчета от което може да видите тук. Момичето, което се е занимавало с превода на английски, е превело само разговора с него, защото в останалите части от материала се разказва как от медията се подготвят за интервюто с Лидера.
Кратък, но интересен разговор с момчето-цвете! ексклузивно интервю с Kim Hyun Joong за "2!" Въпрос: Най-значимият въпрос, който много хора искат да зададем, е кога ще се завърнат SS501 заедно? Ким Хьон Джунг: Аз наистина не знам отговора. До този момент и в близко бъдеще имам много планирани дейности и освен това, искам да участвам в няколко драми. Другите членове на SS501 също ще са заети със своите собствени графици. Затова е трудно да се потвърди кога ще се завърнем заедно.
Въпрос: Между Henecia (официалният фен клуб на Хьон Джунг) и TripleS (официалният фен клуб на SS501), към кой си по-предразположен? Ким Хьон Джунг: Няма разлика между тях. И Henecia и TripleS ме обичат, и аз също ги обичам.
Въпрос: С натоварен график като този, как може да осигуриш най-доброто качество за твоя следващ албум, който планираш да издадеш през октомври? Ким Хьон Джунг: С успеха на "Break Down" ще издам още един албум през октомври. Заради старателната подготовка за "Break Down", моят следващ албум със сигурност ще си заслужава. Освен това, въпреки че имам натоварен график, често играя футбол и се грижа за кожата си внимателно през нощта. Така че, моето здраве ще бъде в най-добрата форма за издаването на перфектен албум. (усмихва се)
Въпрос: Ако изнасяш свое Световно турне, ще избереш ли Виетнам като една от дестинациите? Ким Хьон Джунг: Наистина искам да направя Световно турне и планирам едно следващата година. Разбира се, ако организирам концерт на Ким Хьон Джунг, Виетнам ще бъде една от дестинациите ми. (^^)
Въпрос: Много виетнамски фенове искат да разберат повече за приятелството ти с 4D Jaejoong, Micky Yoochun и Top. С Jaejoong ли си най-близък? Ким Хьон Джунг: Те са най-близките ми приятели в развлекателната индустрия. Всеки път, когато имам свободно време, пием заедно и разговаряме. Но сега, всеки от нас има много планове за изпълнение, така че нямаме възможност да се събираме. Наскоро говорих с Jaejoong. Той е мой близък приятел.
Въпрос: Виентамските фенове са ти изпрати традиционен костюм, наречен "Áo dài khăn đóng" като подарък за рождения ти ден. Получи ли го и как се чувстваш? Ким Хьон Джунг: Съжалявам, че не видях вашия подарък от Виетнам, тъй като имаше изпратени толкова много подаръци до мен на рождения ми ден. Но за първи път идвам във Виетнам, усещам любовта ви към мен, благодарен съм и го оценявам. Обещавам да се отблагодаря за вашата любов с един прекрасен концерт следващата година. Credit: as tagged on pic English translation: Henecia Vietnam |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/2/2011, 19:19 | |
| В следващите два поста ще видите материали за Ким Хьон Джунг от сингапурски списания.
[Scans] Hyun Joong ~ i-WEEKLY Magazine Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/2/2011, 19:23 | |
| [Scans] Kim Hyun Joong ~ 8 DAYS Magazine Credit: BizhenHan @ Twitter |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/4/2011, 18:30 | |
| На вашето внимание още едно японско списание. Освен сканирани странички на статията за Ким Хьон Джунг, има и бонус - превод на сесията Q&A (въпроси и отговори).
[Scans] Hyun Joong - Oricon Style 8/29 Issue Credit: as tagged
[Превод] Въпроси и отговори Въпрос 1: Моля, разкажи ни за концепцията на мини албума "Break Down". Отговор: Това е процесът на промяна на млад мъж във възрастен. Тъй като получих много положителни отзиви за него, това е една добра работа.
Въпрос 2: Бе споменато, че ти си участвал в продукцията, може ли да ни кажеш в какво точно участва? Отговор: От подбора на песни до избора на текстове, аранжименти, дизайн на обложката и лого, и видеоклипове, дадох всичките си идеи за него. В крайна сметка, мисля че много от моите идеи бяха отразени.
Въпрос 3: И с русата си коса си мъжествен? Отговор: В момента съм по средата на промоциите за "Kiss Kiss", така че реших да опитам промяна. Помислих, че може да изглежда малко сладникаво, но всички около мен казаха: "Изглежда мъжествено."
Въпрос 4: По отношение на твоите солови дейности, шефът на мениджърската ти компания, Bae Yong Joon, или членовете на SS501 дадоха ли ти някакъв съвет? Отговор: Young Saeng (който има соло дебют преди мен) ми каза: "Тъй като вече имаш опит, мисля че е добре да не го използваш в твоите дейности." Bae Yong Joon винаги ми дава подкрепата си. Той ще изпрати мейл като: "Днес тази част е добра" и т.н.
Въпрос 5: Моля те, кажи ни за твоя втори албум, който ще бъде издаден през есента. Отговор: Сега е подборът на песни. Освен това, две песни вече са записани. Би било добре да покажа различен имидж от този, който имам досега.
Въпрос 6: Бе казано, че твоето национално турне е решено. Отговор: Досега, моите дейности винаги са били съсредоточени в Токио и Осака. Бих искал да достигна до феновете в други области, така че решихме да го проведем на 7 места. Това е концерт, но с разговор, където мога да общувам с феновете. Така че, моля, не се колебайте да дойдете и аз ще съм щастлив! Japanese~English Translation: miyo @ lovekimhyunjoong.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/8/2011, 05:25 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/8/2011, 05:39 | |
| Новият брой на списание Trendy е повече от обещаващ. Засега разполагаме само с кориците.
[Scans] Hyun Joong ~ Trendy No.27 Credit: Trendy @ FB |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/9/2011, 20:25 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/11/2011, 16:17 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/11/2011, 16:43 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/12/2011, 11:24 | |
| [Scans] Kim Hyun Joong - Koreanpress No.234 /06.09.2011/ Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/12/2011, 11:45 | |
| [Scans] Hyun Joong ~ BAILA Magazine October 2011 Issue Credit: blog.daum.net/elley0606
П.П. На последната снимка виждате калъфа на личния iPad на Лидера.
Превод Зад кулисите на работата на Ким Хьон Джунг Любимият iPad има името му украсено с кристали. "Преглеждане на графиците, гледане на видеа, заснети по време на репетицията му. Това е от съществено значение за работата. Докато пътува е лесно да разглежда снимките на кучетата." Убеденият Sayo каза: "Това е артикул, който стилният Ким Хьон Джунг с удоволствие ще притежава." Japanese~English Translation: miyo@lovekimhyunjoong.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/14/2011, 13:02 | |
| Поредната корица за Лидера. Очаквам с нетърпение и останалите страници.
[Scan] Kim Hyun Joong - Hanryu Pia Magazine 10/31 Credit: piabook.com/shop |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/16/2011, 04:07 | |
| Публикация в китайски вестник за посещението на Лидера в Шънджън, във връзка с участието му в "SUPER PERFECT" Concert.
[Scan] Hyun Joong ~ Shenzhen Daily News Today Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/18/2011, 04:26 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 9/18/2011, 04:46 | |