Автор | Съобщение |
---|
????
Гост
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/28/2011, 18:28 | |
| Обожавам го когато е без грим.. толкова е естествен и красив А тези вкусотийки, които е снимал... *преглъща звучно* |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/29/2011, 09:33 | |
| Мисля, че тези неща са от драмата... Едва ли ги яде сам Иначе, Вери, и аз го обожавам без грим... Толкова е хубав и някак по детски чист... Като нещо, което не може да бъде описано, но оставя чувство в теб... Още една снимка от снощи, последна за партидата... 29.09.2011 ~ twitter |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/29/2011, 17:38 | |
| 29.09.2011 ~ twitterБележката, която си направих в Малайзия, когато не бях в добра кондиция* В Малайзия ~~^^ Плавайки точно над пухкавите облаци Какво направих? Върволица от коли!! Наистина валеше, когато се приземих. И танцьорите ми ~~^^* Най-младите не сa яли и затова лицата им ги няма ~~! *липсваща снимка... Една интересна снимка докато скитах из Тайван ~! Ранка, който беше зад мен се усмихваше. Хубаво чувство. Той се премести зад мен, така главата му изглежда по-малка като на атрист, докато сме се снимали. Пробва търпението ми. Качествен следобеден чай след обяд. И една хубаво изглеждащо момче. Дървото с пилетата в Тайван, същите писукаха и в Малайзия!!! Малазийските танцьори отново. А~~~ спи ми се!!! Лека нощ на всички~~^^* *eng.trans: PJM IFC + shewen0629 |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/29/2011, 18:20 | |
| Ах тези пилета преследват Мин... Харесват ми танцьорите и това,което си е хапвал с чая :Р А за снимките без грим, където е със синята блуза е много нежен и много красив, точно както казахте - като дете |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/30/2011, 20:47 | |
| Прекрасен Мин,и с грим и без грим все си е детински хубав,чист,усмиващи очи..На снимката с онова момче(което и да е то) има толкова невинно излъчване,толкова слънце в очите |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/8/2011, 11:45 | |
| 08.10.2011 ~ twitter
Приятели от Тайван (^o^) Заминавам си за Корея (Т^Т) Защото вие не ходите на работа и ме следвате по време на учебните си часове, аз се прибирам в Корея (-.-;)y-~ ~ ~ Ако вие започнете да ходите на работа и на училище редовно, аз ще се върна в Тайпе отново (^_-) Обещавам(^o^) Довиждане (^^) Моля ви, работете упорито o(^_^)o Наистина ви обичам адски много (>_<)
eng.trans: PJM Intl.FC |
|
| |
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/10/2011, 20:38 | |
| Първо да си кажа, че на онази снимка в младежа ми приличат на герои от "Брилянтин". Та сега да си дойда на основната мисъл. Мин май не се задържа много много у дома напоследък. Явно се чувства комфортно в Тайван. Ако ходят редовно на училище? Аз ходя редовно на лекции защо Мин не идва? |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/10/2011, 20:51 | |
| Еееето това е въпроса :Д Аз не съм от най-редовните, но ако Мин ще дойде тук ако съм редовна, ще съм първа пушка!!! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/10/2011, 22:00 | |
| Ми той Тайван му стана дом за последните два месеца, време е да се прибере у дома... Аз лично, този туитър го отдавам на шегаджийското у Мин, защото гледайки целия багаж, с които си е пристигнал в Корея, съдя, че снимките за драмата за приключили... Най-сетне! Обичам, когато Мин си е в Корея! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/26/2011, 11:51 | |
| 25.10.2011 ~ facebookСкъпи турски фенове, нашата компания и нашият Парк Джунг Мин са дълбоко разстроени за огромните човешки и материални загуби, предизвикани от скорошното земетресение в Турция. Ние искрено се надяваме всичко да се оправи в най-скоро време и да няма повече загуби. Моля ви, грижете се за себе си! Мнение на преводача Лолипоп - Съболезнования за Турция, а за Тайланд няма! Добре бе! Направо е смешно! |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/26/2011, 17:59 | |
| Както винаги са съобразителни с това,което се случва,а нали и феновете на Мин в Турция са многобройни няма начин да не се сетят,но и аз като Нуна се чудя за Турция има съболезнования ами за Тайланд? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 11/18/2011, 17:14 | |
| 18.11.2011 ~ twitter
А! Чух, че утре е KSAT? Макар и в Тайван, Джунг Мин ще бъде с вас! Бъдете силни ~!!!! Аз също ще работя с мисълта, че всеки ден имам изпит ~!! ^^ Търсих снимка, но не намерих, така че няма проблем да е храна, нали! Оризов кейк! Минете от първия път ~!
eng.trans: superstarsubbing~@twitlonger |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 11/18/2011, 19:21 | |
| Сладурче,той е едно голямо дете..толкова по детски някак невинно и сладко го е написал |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 12/1/2011, 14:38 | |
| 01.12.2011 ~ twitterWa ~!^^* Много съм щастлив, защото снимките свършиха рано ~ ~ KYAHHH! Снимка, на която се преструвам на целунат ~!! Wahahaha! Шегувам се ~~~!! Поръчката изпълена ~~^^* Ядох захарна пръчка ~~!!^^* Тъй като съм работих усилено до края, сега се снимах ~ ~ ~! eng. trans: KaHye95 |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 12/19/2011, 12:51 | |
| Сякаш до сега не го е правил..не е работил усърдно.Милия толкова е сладък Обачеее снимките със захарната пръчка са страхотнииии,третата я обужавам.Този поглед...ах този поглед.Тези очи толкова слънце има в тях...спокойствие...ах. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/13/2012, 16:28 | |
| 13.03.2012 ~ twitterПоявявaм се след толкова време~!^^ Тук няма бонбони, затова ги замених с торта~!!^^ И също така аз… факт е, че имам син! Лицето му е все още тайна~! ♥ |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/13/2012, 16:37 | |
| Йее какво е сладурче. Честито на Мин, синчето му изглежда страхотно, дано скоро да видим лицето му и да ни запознае с него. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/13/2012, 16:43 | |
| Дам, мн е сладичко... Иска ми се да го нагушкам. Дано видим скоро бащата и сина заедно |
|
| |
????
Гост
| |
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/15/2012, 13:29 | |
| Сладур-имам син. |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/15/2012, 17:51 | |
| Мин е голям щастливец:) Искам и азз едно такова в нас да си го мачкаммм |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/15/2012, 17:57 | |
| Страхотно е, че си има кученце. Така на Мин ще му е по-весело и ще се забавляват заедно. Нямам търпение да ни пусне снимка с физиономийката на мъничето. А след време и други, на които си играе с него и позират двамата. Как ли го е кръстил? Дано скоро разберем и това. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/2/2012, 16:15 | |
| Първият от SS501, който честити рождения ден на Мин! 03.04.2012 ~ twitterКю за Мин:Мини Мини, рожден ден!!! Честит рожден ден!! Барбекю парти!! Юху!~~^^ credits: kyujongfacts |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/2/2012, 16:29 | |
| Да му е честит рожденият ден и дано получи много подаръци :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/5/2012, 19:56 | |
| 03.04.2012 ~ twitter10:04 AMSteven_Lee_@JungMin0403 Джунг Мин-а, честит рожден ден!!! Ще ти се обадя по-късно ~~ Или ще трябва да се видим? Ох...3:09 PMHyungJunЧестит рожден ден, Джунг Мин-а ~ Ти много се труди! Ще ти дам морков, дръж се!!!9:14 PMYoungSaengДнес нашият шеф се жени... И нашият колега Джунг Мин има рожден ден.. А също и Бе Ки Сунг има рожден ден.. Поздрави!!!!!!!!^^9:59 PMЩе покажа лицето на Доки на връх рождения си ден~~^~^* eng.trans: xiaochu@quainte501 05.04.2012~ twitterНещо от днес~! В Синсадонг бях с две готини дизайнерки~! eng.trans: Fiona@PJMIFC |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo | |
| |
|
| |
| Twitter and Facebook and Weibo | |
|