Автор | Съобщение |
---|
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2012, 03:57 | |
| Не са пропуснали да го поздравят,нашите сладури Охх кученцето му....толково да е сладко цял ден да си го мачкаш....прилича на стопанина си |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2012, 07:14 | |
| Дам, толкова мн е сладко и е толкова мъничко... А и как стои до крака му, защото това там със сигурност е крачето до Мин... Мн ми харесва козинката му, струва ми се коприненка на допир и така ми се иска да го пипна... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2012, 16:46 | |
| 06.04.2012 ~ twitter Малко късно ~!^^ Това е за рождения ми ден... моята... реална възраст е вече 25 годишен?^^07.04.2012 ~ twitterЗаради Дуки майка ми напоследък спи в хола. След като си оправи леглото, отиде да си направи чай, Дъки без никакъв шуш... внезапно...eng.trans: Fiona@PJMIFC
Последната промяна е направена от Lollipop на 4/7/2012, 12:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2012, 18:16 | |
| Толкова е маничко....То едва се забелязва....трябва много да внимават къде ходят Преставвям си Мин как се грижи за него,как си го мачка... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2012, 18:24 | |
| Дам, и то колко е мъничко в ръцете му... Мисля, че Мин не се грижи толкова за него, колкото майка му... След като си е сменила спалнята заради него, значи тя е отговорна за животинчето... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/7/2012, 12:02 | |
| |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/7/2012, 17:15 | |
| Толкова е мило,семейна снимка...празнивал си е рождения ден със семейството... А кученцето.....по принцип обожавам кученцата... а това на Мин,оххх акъла ми взе....толкова е сладко,а и е на Мин.... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/7/2012, 17:22 | |
| Дам, и мен семейната снимка мн ме радва... Най-сетне Мин е имал рожден ден със семейството си. Страхотно е, мисля, че е бил щастлив... А Дюки е толкова готин, че ми иде да го смачкам от гушки... Ама същият е като господаря си... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/7/2012, 17:45 | |
| 08.04.2012 ~ twitter Клипчетата за рождения ми ден в youtube~~!^^ Благодаря за топлите сърца ~~♥ Една снимка като подарък за вас ~! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/8/2012, 09:51 | |
| 08.04.2012 ~ twitter Бекстейдж снимка ~!^^ Обаче не е излязла добре! ~ Но все пак мисля, че трябва да ви я покажа. ~ Бонус Дюки. Той си навежда главата за смирение! Когато го поставям в чантата си замалко, готово~!
eng.trans: Fiona@PJM IFC |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/8/2012, 10:33 | |
| Толкова е мъничко и сладичко и ми прилича на някой Значи вече има кой да прави компания на Мини И двамата са толкова сладки... И снимките със семейството са прекрасни... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/13/2012, 11:10 | |
| 13.04.2012 ~ twitter Исках да разреша този проблем спокойно, но неволно ви накарах да се притеснявате, за което ви се извинявам най-искрено. Когато приключа с този проблем, ще се завърна пълен с енергия. Благодаря ви за окуражителните думи и загрижеността.
eng.trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/16/2012, 09:39 | |
| 15.06.2012 ~ 10:08 PM ~ twitter Да кажа, че съм жив ~ ^^ вече е късно, искрено съм благодарен, че този ден отмина! Вече съм ветеран ТТ ТТ благодаря ви завинаги! По време на тези трудни дни, отидох случайно в това кафе, поръчах си чай и получих тази чаша...!^^ Енергията ми се върна!^^ Благодаря ви! На чашата пише: "Винаги ще те подкрепям"Кю Джонг ретуитва туитъра на Мин и му пише няколко часа по-късно...
@JungMin0403 Чашата е много готина, нали? |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/16/2012, 09:48 | |
| Кой ден е отминал? Защо иска да каже, че е жив? Нещо ставало ли е? Ветеран? Не разбирам нещо Иначе е много хубаво това на чашата. Ето такива дребни неща могат наистина да зарадват човек... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/16/2012, 10:04 | |
| Веднага ще ти го разшифровам, Ро... Аз не мога да си намеря място от радост, че най-сетне е писал някъде... В общи линии този ден няма как да бъде лош, когато започва така... Та към съобщението... Съобщава ни, че е жив - нормално, изгуби се като старите пари и феновете са в нервна криза вече (съдя по себе си)... Денят е отминал и се чувства като ветеран - вероятно е минал битката в съда или тя най-сетне е приключила или е спечелена частично... Тежките му дни - да, тежки са, убедена съм в това и си го зная, затова отсъствието му ме побърква... Да беше отишъл на почивка, добре... Харесва ми, че е откровен и най-сетне си призна колко му е трудно... Чашата чай е надписана от фен, донесена му е надписана и това му е върнало вярата във всичко. Благодарен е, защото на някакво случайно място е срещнал фен, който му е написал, че е с него. Най-сетне е почувствал, че не е сам и в тези трудни моменти... А на мен картинката на чашата ми напомня на Кю, вероятно и Кю се е познал след като го е питал не е ли сладка чашата... Възможно е Мин в онзи момент да е бил с шапка, той така се движи, когато иска да е инкогнито, но все пак на мен картинката ми прилича на Кю... |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/16/2012, 10:25 | |
| Напълно съгласна с Лоли :) И аз си помислих същите неща като прочетох съобщението :) Дано наистина да се чуваства добре и да усеща подкрепата на феновете и хората около себе си, защото това много помага в трудни моменти. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/16/2012, 14:46 | |
| Мерси Нуна... Свалям шапка на този фен който е написал това на чашата. Да се надяваме,ч е всичко е наред до колкото е възможно |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/17/2012, 08:18 | |
| Уф, а това с чашката е толкова сладко...Представяте ли си, вие работите в Старбъкс или нещо подобно, познавате го и вместо да се направите на идиот и да му скочите на гърба, та да му развалите деня и прикритието, всички да му се нахвърлят, дискретно му подавате чашката - и бам, т'ва си е вашата тайна с него, знаете, че той го е разбрал, а като го видите в туитър, че и го е оценил...Направо прекрасно :))) Иначе той ми се струва като от типа хора, които много много не си признават какво му е на душата - а щом веднъж го признаеш, значи нещата са се оправили, което е наистина хубаво :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 6/17/2012, 09:56 | |
| Лини, такъв е всъщност... За всички трудности, които е срещнал, откакто го харесвам, си е признал, когато са отминали... И чак тогава разбираш сериозността на ситуацията, иначе само инстинктивно усещащ паника, но щом той не си признава няма как да й се отдадеш... |
|
| |
Lollipop
| |
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 15:04 | |
| Ех, колко щастлив изглежда... Мамин хубавец...А, това някое ново кученце ли е или на родителите му? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 15:13 | |
| Мин живее с родителите си, а иначе и аз се чудех за кученцето... Онова, което чухме за Дюки бяха клюки... Но аз специално сравнявах снимките и оригиналните му туитъри. Смятам, че на снимките кученцата си приличат, но като имена на хангул ги изписва различно, което означава, че това е ново куче... Няма как да има едно куче с 2 различни имена, нали така? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 19:38 | |
| 01.08.2012 ~ 01:15 ~ twitter Ох... Грешка... Искам да покажа как изглежда, работейки упорито хахаха ~^^ Заради грешката ~ Бонус!!^^eng.trans: Fiona@PJM IFC |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 19:41 | |
| ДжунРе е новият аватар на Мин в туитър.... |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 20:17 | |
| Охх, имаме си ново кученце ^^ Прекрасно, прекрасно :) Обаче тия очи дето ги вади, наистина прекрасен... И колко щастлив изглежда, чак да му завиди човек малко :) |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo | |
| |
|
| |
| Twitter and Facebook and Weibo | |
|