Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 7/31/2012, 20:19 | |
| О, да, Лин... И аз съм хипнотизирана от очите му... Винаги съм харесвала контура им, но тази снимка като че ли ги подчертава... Мн е красив. А тази дънкова риза ми е слабост... А новият ДжунРе е мн сладък... А и има голям късмет, спинка до Мин... Направо му завиждам |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/1/2012, 13:35 | |
| Хах...дали нарочно не прави тези грешки, за да има повече бонуси за нас |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/1/2012, 16:57 | |
| Ами, най-сетне разбрах какво е объркал... Искал е да напише 'работа', но е сгрешил... Но ние няма как да разберем, защото преводачите не са ни обяснили, че е допуснал грешка и просто не сме разбрали... А бонусите... Искам непрекъснато да ни дава бонуси, ако така ще ни благодари за подкрепата, всеки ден по една снимка искам... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/1/2012, 17:52 | |
| Този мъник, новото кученце на Мин ли е? Интересно кога го е взел. Беше ми адски тъжно, когато загуби предния и беше точно около делото с агенцията му. Сигурно е бил адски тъжен, надявам се с това кученце повече да му върви. Изглежда ми сладичко. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/1/2012, 18:34 | |
| Ново е, сравнявах им лапите... И освен името, което е мн важно в случая и лапите им са различни... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/2/2012, 15:53 | |
| 02.08.2012 ~ след полунощ ~ twitter Биещото сърце на земята слушам До кога ще се повтаря трагедията? Много... Луната и пустинята. Мътни спомени. Вглеждам се в далечното минало Това ли е наказанието за този ден...? Някой да ми каже... Ако те е страх да действаш, аз бих бил твоята подкрепа. Дори не мога да изпълня това желание... О, защо?
О, светлина. Откъсни се от небето и блести над мен. Твоето име, глас, който викам... Получих... Искам да се спася от задаващия се мрак... Вземи ръката ми. Дай ми сърцето
Translation:피오나@PJMIFC
Мин пише в туитър, когато е щастлив... И пуска тестове на песните си, които чувства за специални... Обикновено пуска текстове на новите си песни, когато е нетърпелив да излязат... Това е лично мое наблюдение, придобито с годините... Не пледира за надеждност като да е излязло от неговата уста...
Последната промяна е направена от Lollipop на 8/18/2012, 22:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/2/2012, 19:18 | |
| Текста е невероятен, очаквам да се качи скоро целият. Започвам да харесвам песните все повече и определено имат силен текст |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/2/2012, 19:43 | |
| И аз мн харесвам този текст... Уникален е, нямам търпение да излезе целият... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/8/2012, 18:54 | |
| 09.08.2012 ~ 03.35 AM ~ twitter Ах, има някаква грешка!! Аз не съм Ромео ~~! Не съм Ромео ~~~ Ромео!! Почакай и ще видиш! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/14/2012, 20:17 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/14/2012, 22:04 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/15/2012, 11:40 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/15/2012, 11:42 | |
| - Lollipop написа:
- 15.08.2012 ~ 06:... AM ~ twitter
Показвам една наистина сладка снимка ~!! Толкова сладка и показва детинския си чар..!!
Ето я отново снимката, защото не се показваше сега ~!! Това дете ~!! Лошо поведение ~~!!!! Към баща си ~!!!!! Хихи, в Корея казват... навиците придобити на 3, ще ги имаш и до 80 ~ тя ще прави това, когато види чорапи ~~ Малко кученце, което знае как да надуши приятното!!
eng.trans: xiaochu |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/24/2012, 20:16 | |
| 15.08.2012 ~ twitter
壁の向こうに またもや壁... いつになったら キミに 逢える? ボクのようなものが、罪を超え 人を愛す事...許される...? 傷つけるつもりなんてない。
キミの 望みを、聞かせてよ。 EVERYTHING,EVERYTHING キミのため、生きたいのに... Ah...ボクは 悪魔。 清らかな キミを 汚したくない! でも ココロを もう 押さえきれない。
PS - Нямат превод. Няма и да имат, чаках достатъчно. Японския рядко го превеждат. Пускам ги така, за да си ги преведете, както намерите за добре |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/24/2012, 20:17 | |
| 24.08.2012 ~ 20:00 ~ twitter Все още е рано, но... Спи ми се... Ще ида да си легна. Боли ме главата.
eng.trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/29/2012, 11:44 | |
| 29.08.2012 ~ 03:38 ~ twitter искам да събера песни подходящи слушане през есента! Моля ви, изпратете ми!
29.08.2012 ~ 04:17 ~ twitter Тайфун... Наистина изпитах страх от природата... Очаквам да се подготвите... и благополучно да го удържите!! Чух, че имало метод да залепиш вестник на прозореца си!! Нашият дом е сгушен между сградите и няма никаква опасност за него! Благодаря ви, че се тревожите! Колкото е възможно по-скоро ще се прибера у дома.
eng.trans: xiaochu@twitter + PJM IFC |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/29/2012, 12:10 | |
| Още ли бушува този тайфун Горките хорица там |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/29/2012, 12:15 | |
| Вчера му е бил пикът... Бушувал е страшно... Прочетете тук ---> ЧЕТИМисля, че вече трябва да се разкара от Корея, време му е... Достатъчно разруши и съсипа... Най-важното е, че Мин е добре и беше най-страхотният мъж на света, защото вместо да се чудим жив ли е и какво му е - той писа. Чудесно е, че не е в Корея, което кара душата ми напълно да се отпуска. Семейството му е добре... Значи мога да дишам... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/31/2012, 20:40 | |
| Стивъл Ли е споменал Мин вчера (30.08.2012) в личния си фейсбук...Нарисувах Парк Джунг Мин със сос за виетнамски нудълс. Той трябва да е артист. |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/31/2012, 20:56 | |
| Толкова е невероятно за мен как тези хора не вирят носове като нашите "звезди".Само прочетете писанията му ,сякаш си пишете с приятел от детството. Сладък Мин как споделя страховете си,как споделя песните си,и колко е въодушевен от новото си другарче. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/31/2012, 21:03 | |
| Дам, чудя се как се е сетил за него, защото той пряко подържа контакт с Ким, Кю и Сенг... Даже работи по албумите им. Мин винаги го е избягвал, а и той не му повери албумите си, макар че веднъж му беше писал, че би иска да работят заедно... Както и да е. Намирам картинката му за грозна. Ако това нещо там трябва да са мустаци и те би трябвало да придават артистичност - о, не, тъпо е... Ама хайде... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/31/2012, 21:18 | |
| А аз забравих да коментирам тази "картинка" на Мин..вярно как се е сетил за него..странна ми изглежда цялата тази работа.И аз не харесвам "артичстичния Мин". |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 8/31/2012, 21:55 | |
| Стивън ми е ужасен...Супер антипатичен ми е... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/2/2012, 19:27 | |
| 02.09.2012 ~ 02:18 AM ~ twitter Бях си легнал, но изпих една чаша сливово вино, за да съблазня Джумрьо!!! Ах ~~ заспивам ~ трябва да лягам!!! Бях атакувам отново от спящото чудовище!eng.trans: PJM IFC + xiaochu |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/3/2012, 14:14 | |
| 03.09.2012 ~ 22:28 ~ twitterТи можеш, аз мога, точно както в миналото. На път за вкъщи две сенки под залеза. С надежда за залеза. Били са се разделили. Добре, все пак и аз мога да изпея тази песен ^^ (б.редТова е част от текстта на песента Sunset... Чуй я тук ---> клик)03.09.2012 ~ 23:25 ~ twitter Още е рано, но ми се спи. Дебютът на Ромео е в деня след утре (9/5 ROMEO DEBUT SINGLE GIVE ME YOUR HEART♥) Ромео се появява? Това момче! Използва тялото ми както си иска! Тогава Джунг Мин влиза ~! Една безплатна снимка за вас. Преди да си легна.^^eng.trans: xiaochu@quainte501 + japanese - eng: Fiona@PJM IFC |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo | |
| |
|
| |
| Twitter and Facebook and Weibo | |
|