Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 2/20/2013, 19:47 | |
| Доста е активен напоследък. А ти Нуна нали казваш, че когато пише значи е щастлив. Явно е така, защото от снимките се вижда точно това. Сега му е времето да се забавлява сладуркото той |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 2/28/2013, 17:08 | |
| 28.02.2013 ~ twitter Цялото Фемили не е заспало досега... Защото... трябва да определим графика за 'Фемили' пътуването... Тъй като има много хора и всеки има своя собствена идея... Докато чакам окончателното заключение, аз взех супер добро решение... хахаха... Добро момче... Добро момче... Референтен номер: しまスムニダ Файтинг за днес... Аzazaza
eng.trans: Kirsty@PJM IFC
Ето ви още един превод: "Подготвяме първото пътуване ~ Фемили пътуване, но без преспиване! Безпристрастно мнение ще дойде добре. Моля ви, коментирайте много! Хайде всички, споделяйте ми мненията си, докато те ме чакат за отговор! Хахахах Добро момче. Добро момче. Ще се вслушам в тях. Успех днес. Azazaza."
eng.trans: Sakura Dream
Б.ред Lollipop: Това съобщение се отнася изцяло за японския фен клуб, макар че го е написал в личния си туитър... Определят песните, които ще се изпълняват по време на събитието според чистокръвна японка, която се е опитала да обясни какво прави Мин всъщност. Пуснала съм ви 2 превода, защото са доста различни. Мога да кажа за PJM IFC, че са правили доста преводи от Японски. Sakura Dream за първи път превежда от японски, не зная какво е ползвала, за да преведе съобщението, но макар и по-смислено, не се осланям на нея... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/15/2013, 14:32 | |
| 15.03.2013 ~ facebook Вчера е бил Белият ден? Не съм знаел... Миналата нощ репетирахме за ZEPP турнето с другите!!!Хаха, да се върнем назад към сингъла и видеото 'Beautiful'...!!!eng.trans: Sakura Dream |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/17/2013, 11:34 | |
| 17.03.2013 ~ twitter Опъвам крака и чакам да излетим. Йеа!17.03.2013 ~ twitter Пфу!!! Фукуока на 100% съм сигурен... Дъжд...!!!!
17.03.2013 ~ twitter Преди да ида на репетиция ~ Поглед към Луната и Луната също спи ~~ Хехехехе Събудете ме след един час ~~~!!!eng.trans: Sakura Dream |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/20/2013, 17:34 | |
| 20.03.2013 ~ twitter И в Осака вали ~!!! Ох!!!!
eng.trans: Sakura Dream |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/24/2013, 11:39 | |
| 24.03.2013 ~ twitter В края, благодаря на всички ви. Фемили и всички - благодаря ви за подкрепата. Развеселявахте ме, много се забавлявах. Чух, че и с Ромео е така! Хахаха... Благодаря ви наистина много. Очаквам да ви видя скоро ^ ~ ^ ♥
eng.trans: CTD08 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 3/25/2013, 13:25 | |
| Много ми е сладък като заговори за Ромео все едно не е част от него Как хубаво си е опънал краката...Тези дълги крака |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/1/2013, 17:45 | |
| 01.04.2013 ~ twitter Аз... имам нещо... да ви призная... на всички днес. Дори да се опитвах да го скрия... Аз... всъщност имам дете. Всъщност 2 деца... съжалявам, че разочаровах всички ви. Ще се извиня, за да бъда щастлива глава на семейство. Деца, обичам ви!
Синът, който криех... ДеГол.. ни ще бъде къпан с името БиНу (сапун). И ще те преименувам на: Ууйо (мляко), Гопьом (дъвка), Гульом (облак)... Вторият крит син КангКанг... ще бъде окъпан със шампоан или само с балсам... хехех...Moonjunwon ретуитва този туитър на @Мин('Аз... имам нещо... да ви призная... на всички днес. Дори да се опитвах да го скрия... Аз... всъщност имам дете. Всъщност 2 деца... съжалявам, че разочаровах всички ви. Ще се извиня, за да бъда щастлива глава на семейство. Деца, обичам ви!') със следното съобщение: Джунг Мин-ах, усмихни се.Мин пише на @Moonjunwon: Да ~ Децата, трябва да ядат, за да имат сила~! ДжуУонА ела на рождения ми ден Хей!~♥ Нямам нужда от нищо друго. Да бъдем повече!!!!!♩♪♩♪☎☎☎eng.trans: Sakura Dream |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/1/2013, 18:55 | |
| Отначало мислех, че ни тролва за 1ви април, но после видях че всъщност говори за новите му кученца Изключително сладки са... Дано много много да радват татко си, който както виждаме не успя да скрие истината за дълго |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/2/2013, 16:19 | |
| 03.04.2013 ~ twitter Честит рожден ден ~! Честит рожден ден ~! Честит рожден ден, скъпи Парк Джунг Мин!!! Честит рожден ден ~~!! Щастлив ~ Парк Джунг Мин е тук ~! Благодаря на всички ви! Трябва да имам прекрасен ден ~^^ Но като начало трябва да се наспя!!! Въздишка! ~ Ще остарея докато спя!!! Нямнямням!~ Нямнямням ~ Нямнямням ~ (това трябва да се преведе буквално и литературно като: остярявам като ям години, но той го спомена като звук при хранене)
eng.trans: xiaochu |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/3/2013, 10:44 | |
| В днешния празничен ден, Мин е получил много честитки в туитър... Ще ги пусна тук, можете да ги разчетете...03.04.2013 ~ twitter@Кю пише на @Мин: Честит рожден ден ~♥ Честит рожден ден ~♥ Честит рожден ден, скъпи Джунг Мин хьонг ♥ Честит рожден ден хехех тъй като днес е рожденият ти ден, ще те наричам хьонг (брат) ~~ Честит рожден ден, Мини, Мини хехехех@Бейби Джун пише съобщение в туитъра си: Парк Джунг Мин ~ честит рожден ден ~~@Джумле пише съобщение за баща си: Парк Джунг Мин, татко, честит рожден ден!!@Moonjunwoo пише на Мин: Честит рожден ден ~~^^ Аха@hjr0529 пише на Мин: Честит рожден ден ^^@Стивън Ли пише на Мин: Честит рожден ден~! Донесъл съм подаръци |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/4/2013, 18:05 | |
| 04.04.2013 ~ twitter Мин отговаря на Бебо: Благодаря ти, господин Ким Хьонг Джун
Мин отговаря на Кю: ThanKyu,kyu,kyu~~~~ Нашият силен Кю Джонг!!!! Скоро ще дойда ~~ Подготви подарък!!! Купи шампанско като подарък за рождения ми ден!!♥
Нашите двама близнаци пакостници ~! Правя състезание за имената им!!! Изпращайте ми предложения за имената, които заслужават~^^eng.trans: xiaochu@quante501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/5/2013, 17:20 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/6/2013, 13:52 | |
| Хехе... Колко е сладък...Няма да пропусне да си честити сам... Остаряваме бавно заедно с него |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/16/2013, 11:48 | |
| 16.04.2013 ~ twitter Уф! Не зная какво съм натиснал грешно, да се е получила такава снимка? Щастие е, че не е 14, но все пак все още е 04:44 ~! Плашещо~!! Трябва да съм внимателен днес!eng.trans: xiaochu |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/16/2013, 12:13 | |
| Нещо трудно схващам туитчетата |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/16/2013, 13:00 | |
| Това последното и на мен хич не ми е ясно, но предполагам скоро ще ни разясни... Снимката е нова и смятам, че става дума за Ромео... Ще видим какво ще излезе, щом го разтълкувам със сигурност, ще споделя... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/16/2013, 16:16 | |
| Тази жена е репортер... Днес е хапнала добре с Мин и едно от близначетата... Това е снимка от личния й туитър, в който Джунг Мин е споменат (знаете как става с туитър)... Ето го превода на съобщението й: "Прекарах много време с Джунг Мин в отворения 'BanJuDam'^ Пастата и кимчито са наистина много много вкусни ~! Майката на Джунг Мин ни сподели тази рецепта. Я"eng.trans: CTD08 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/21/2013, 18:01 | |
| 21.04.2013 ~ twitter Картина на Микеланджело за сътворението... Това е в нашата къща, Джум Льо сътворението на кучето! Уф ~ като част от известната картина... едно куче като мазна буца лой!!! Джум Льо, нека се подложим на диета заедно!!21.04.2013 ~twitter На челно място по бели в неделя сутринта ~ Джум Льо!! Следи движенията ми с оченца!! Фриволно ~~ следвай ме, какво правиш, Джум Льо?eng,trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 4/23/2013, 11:27 | |
| Мин на рождения ден на Ейми, сестрата на УнДжин... (жената, която пусна снимките му от неговия рожден ден)... Туитърът беше пуснат вчера... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 5/1/2013, 11:03 | |
| 01.05.2013 ~ twitter Уа ~~^^ Значи днес е 501 ден ~~^^ Благодаря за хубавите пожелание ~~^^ за да отбележа това, ще ви пусна снимка на лицето ми в пяна под душа! Ще полагам още повече усилия в бъдеще ~ Моля ви, грижете се мен и в бъдеще ~~^^ Всички сте здрави, нали???01.05.2013 ~ twitter Хахахахахахаххахахах ~~ ахахахахахахах!! Защо снимката не се качи ~? Съжалявам, съжалявам ~!!! Имайте енергичен ден, всички ~~~^^ Аджа-аджа ~!!!01.05.2013 ~ twiiter Хубаво! Днес е денят на труда в Корея ~^^ Въпреки че има много хора, които бъркат този ден с работен ~ За тези, които не работят! Насладете се на почивката си и се върнете към работата си утре, надявам се да се трудите упорито! Днес, като тези 2 кученца, не мислете за нищo ~ Хубава почивка!!eng.sub: Sakura Dream |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 5/7/2013, 17:08 | |
| 08.05.2013 ~ twitter Къде съм тръгнал в небето ~~~??^^ Хайде да ~~~ познаете!!!^^eng.trans: SakuraDream |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 5/18/2013, 12:15 | |
| Къде си тръгнал, а? Тайван? Япония? обратно в Корея? Толкова много места хихи |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 5/18/2013, 12:18 | |
| Беше тръгнал за Тайван всъщност... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 5/21/2013, 17:10 | |
| 21.05.2013 ~ twitterЗа всички фенове, които подкрепят Ромео! Ромео е нападнат просто от една неотложна нужда да спи, нищо повече, със сигурност ще се срещнете с него отново някой ден! И аз също чакам този ден. Така че, ако Ромео отново се покаже, моля ви, дайте му цялата си изключителна подкрепа! Възглас. Искам да се срещнем! И аз. Прекрасният заместник на Ромео е Джунг Мин.22.05.2013 ~ twitterСнимката закъснява ~^^ Събиране на чудесните и млади набор 87 ~^^ гушнати един в друг!! С абсолютно старите и изкривени набор 86 ще се срещнем другия път, когато ще ви дадем шанс без никакво колебание да ни черпите с шампанско!! Кеке Джун-а ~ Ти би трябвало да ни черпиш с пиетата за рождения ми ден, както обеща, следващия път. Притеснявам се, че това ще се случи за твоя рожден ден ~~!eng.trans: aeternumin + xiaochu |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo | |
| |
|
| |
| Twitter and Facebook and Weibo | |
|