Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/4/2012, 13:07 | |
| 04.09.2012 ~ 19:08 ~ twitter Вали сякаш из ведро...? Да не би да има връзка между Ромео и дъжда ~? Всички вие, моля ви, внимавайте в дъжда! Карайте внимателно!! 04.09.2012 ~ 19:26 ~ twitter Сигурно си някъде там? Все още се опитвам да намеря... Ако... ако мога да върна времето, няма да те обичам така... Спомняш ли си за мен? Не ме ли носиш в сърцето си? Опитвам се да забравя но ми липсваш отново... Липсваш ми по същия начин... Само аз ли съм така?*(*Lollipop: Това е част от теста на соло песента на Мин: Only me) 04.09.2012 ~ 21:14 ~ twitter Ох ~~~ противя се на усещането за влага... Трябва да предам тялото си на Ромео отново... Тялото ми е адсорбирано от Ромео... Чаоeng.trans: Fiona@PJM IFC |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 11:30 | |
| 09.09.2012 ~ twitter Облечете се така. Търся си дреха за обличане за всички фенове, които искат да се присъединят.* (*б.ред, Lollipop: Тъй като този туитър е на японски, открих 3 превода - един с един нямаха нищо общо. Затова избрах да се доверя на тази, която е родена японка и туитъра на Мин си го разбира природно)eng.trans: tukusi5067 |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 11:38 | |
| Търси дреха за феновете, които искат да се присъединят към фен клуба ли? Не в буквален смисъл разбира се |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 11:43 | |
| Не. Сега за японците има специална оферта от официалния фен клуб на Парк Джунг Мин и ще пътуват за Чеджу... Там Мин ще е облечен в смокинг и изглежда разглежда за рокли, които да им препоръча на тях... Идеята на самото пътуване в една от вечерите е точно спомени от сватбата, така че има защо да ги пуска... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 11:47 | |
| Ааа, сега разбирам... Нуна коя рокля си избра? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 14:05 | |
| Тази в средата, защото ще съм като торта, ама все пак нея... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/9/2012, 20:30 | |
| "Ромео се появява? Това момче! Използва тялото ми както си иска!" "Трябва да предам тялото си на Ромео отново... Тялото ми е адсорбирано от Ромео..."Много ми е сладък как пише за Ромео. Ама как им завиждам на офертата за остров Чеджу..пффф и рокли и Мин със смокинг..ама и аз си избирам средната ако не с друго поне с роклята ще му привелка вниманието. Обичам снимките които си прави,без гримове,без фотошопи..толкова е сладък,дете,слънчице.. |
|
| |
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/10/2012, 19:26 | |
| Много ми харесва на снимката с чашката без грим...Малчо сладък хаха Голям фъстък е когато е естествен А за тортата офффффффф за роклята де,ми допада първата...С голи рамене и торта от кръста на долу хаххаха Малко ми е странно как пишат,сякаш рецитират някоя поема,но е пък е готино...Абе и едно "kiss"да напише пак ще е прекрасно |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/15/2012, 16:31 | |
| |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/15/2012, 18:35 | |
| На къде е тръгнал в това прекрасно време? Дали си е взел банския? :)) |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/15/2012, 20:37 | |
| Много е красив на втората снимка Целия облечен в черно мм |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 07:41 | |
| 16.09.2012 ~ 14:46 ~ twitter Последно подсказване!eng.trans: xiaochu@quainte501 PS- На предните снимки изобщо нямах идея къде е... Обаче сега вече мога да кажа, че е на Чеджу... Предполагам правят резервации и прочие за предстоящата четвърта официална обиколка с японския фен клуб... А последната снимка е от параклиса, в които ще се срещат с Мин японките, нали основната идея е сватба... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 08:54 | |
| Страхотен е Мин Много ми харесва,че се е разпирасал из Twitter :) А този цвят на косата от скоро ли е?Тези дни малко съм изостанала с информацията за тях :( Доста го променя,но на мен ми харесва :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 09:00 | |
| Отскоро е, да кажем, че е от няколко седмици... Малко ми е странно да го гледам с тази прическа и тези очила, прилича ми на нещо странно, на нещо от отминала епоха, но все пак черния цвят на косата му стои идеално. Страхотен е. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 11:46 | |
| Черното е неговия цвят... Веднага след като видях първите снимки на Мин си помислих, че е на острова, защото това е актуалното около него и предположих, че е там... Тази зала ми е позната и мисля че съм я виждала в някои драми... Кой не би искал да застане до това хубаво същество там на този олтар ли е какво е... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 11:58 | |
| "Хвани ръката ми. Дай ми сърцето си" Това е единственият ми коментар за снимката му... Иначе, дам, олтар е... Ритуална зала... Щеше ми се да съм с него, там... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/16/2012, 12:08 | |
| - Lollipop написа:
- "Хвани ръката ми. Дай ми сърцето си"
Това е единственият ми коментар за снимката му... Иначе, дам, олтар е... Ритуална зала... Щеше ми се да съм с него, там... Оо, да наистина подходящо за снимката... Пасва идеално |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/17/2012, 15:13 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/27/2012, 11:41 | |
| 27.09.2012 ~ twitter Здравейте~~^^ Отново пътувам~~~~~~!! Ще се позабавлявам ~~преди да се върна!!!!^_^eng.trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/27/2012, 19:42 | |
| Пътуване и забавление,браво на него. Колко е сладък на двете снимки,тази последната и с Джум Рьо.Бях забравила колко сладко дете-слънчице е без грим,фотошопи..ах прекрасен усмивчо. Много ме радва. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/28/2012, 16:15 | |
| Мн е красива, дам... А тази снимка, на която са двамата с Джум Рьо са толкова сладки.... Направо я обожавам тази снимка... Толкова щастлив изглежда и невинен... 27.09.2012 ~ twitterВсичките ми фенове са чудесни, хахах. Благодаря. 100 сърцаeng.trans: ssdblove@PJMIFC |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/29/2012, 12:25 | |
| Обичам го с черна косица... А така усмихнат е най-красив |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 9/29/2012, 20:37 | |
| - Lollipop написа:
- Мн е красива, дам... А тази снимка, на която са двамата с Джум Рьо са толкова сладки.... Направо я обожавам тази снимка... Толкова щастлив изглежда и невинен...
И така рошкав,спокоен и наистина щастлив като дете. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/9/2012, 15:06 | |
| 09.10.2012 ~ twitter ~ около 22 и нещо... Ходих на семейна екскурзия до планинаска долина с минерални извори, но случайно ни изненада силна буря. Набързо се качих на кабинковия лифт... преминах билото на планината и слязох в някакво село. Неочаквано бях там, където бяха слезли баща ми и сестра ми. Но нямаше коли наблизо. Бях хванат неподготвен и ги последвах.
Следвах баща ми и сестра ми, а те отиваха в тоалетната. В този момент толкова се изненадах, но знаех, че това е сън и се събудих. Пфу! Когато се събудих отидох до тоалетната... И чух странен шум вътре в нея!
'Махай се! Махай се!' Сестра ми и Джум Рьо бяха вътре... (може би Джум Рьо досаждаше) Попитах майка си за другата тоалетна... "Ох, баща ти е там!"- ми каза тя, така че трябваше да отида на втория етаж, за да използвам тоалетната там и аз избухнах в смях. Спомних си набързо какво сънувах! Беше абсолютно същото!!
eng.trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo 10/9/2012, 15:36 | |
| 10.10.2012 ~ twitter ~ 00:11 AMДнес е денят на записите на новия ми албум ~! Записвам акустична версия!! Изпълнен съм с благодарност, че Джу Уан е наблизо да помогне ~!! Благодаря, благодаря~!!^^ Дай ми още една хубава песен ~^^ Не отлагай~~ Разчитам на твоето разбиране!!^^eng. trans: xiaochu@quainte501 Снимка бонус от ZuWanking: |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter and Facebook and Weibo | |
| |
|
| |
| Twitter and Facebook and Weibo | |
|