Заглавие: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/10/2010, 20:11
First topic message reminder :
На 11 декември ще се състои втората фен среща на Йонг Сенг и Кю Джонг в Бангкок, Тайланд. Както вече казах фен срещата в Тайланд ще се проведе на 11.12.2010 г. Мястото на провеждане на събитието е Royal Paragon Hall 3 Siam Paragon, , във времето между 18 и 20ч. Нека ви припомня видео съобщението на момчета към тайландските им фенове.
Йонг Сенг: Здравейте, аз съм Йонг Сенг
Кю Джонг: Аз съм Кю Джонг
Йонг Сенг: Здравейте, съвсем скоро ще се срещнем с тайландските си фенове, след като не сме се срещали толкова дълго. Много съм щастлив да чуя, че те подготвят на двама ни много топло посрещане. Но... отново кога ще се състои фен срещата?
Кю Джонг: Фен срещата ще бъде на 11 декември и се надявам, че всички ще се присъединят и заедно ще я направим незабравима. Отброявам дните до скорошната ни среща. Чао
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/23/2010, 05:29
Ексклузивно интервю на Кю Джонг и Йонг Сенг направено в Dusit Thani специално за предаването “Здравеx Азия”. (Момичето споделило материала каза, че не знае дали е целия, но това е направеният и качен превод до сега.)
Това ми напомни за първата Фен среща в Корея. Изпълнявах танц на друг изпълнител, когато внезапно костюма ми се разпадна на 2 части. Смутих се и се запитах, какво да правя? Да спра ли?.... Не, трябва да продължа, като професионалист. Превърнах грешката, въпреки че не беше моя, в едно дори по-впечатляващо изпълнение… точно като професионалист.
Въпрос: Феновете забелязаха ли грешката? Отговор: Да всички фенове я видяха. Те ме съжалиха и се разтревожиха, но ме видяха как се опитвам да направя всичко по силите си до самия край, привляках вниманието им до и накрая те крещаха още по-силно.
Въпрос: Как започна да играеш бейзбол с бейзболния тийм? Отговор: Мой много близък приятел, който ми е сънбе, играе бейзбол. Той ме попита: Харесва ли ти бейзбола? Аз му отговорих: “Да, много” и ето така се присъединих към отбора.
Въпрос: За албума и другите участници от грепата през следващата година Отговор: Кю разказа за подготвянето на самостоятелния албум на Йонг Сенг и че има планове да изгрее като актьор.
Въпрос: За Туитър - отговарят ли на феновете си в Туитър? Отговор: Да, гледам, какво пишат феновете. Но писането на английски… Тези, които ги разбирам им отговарям, мммм… на тези, които не разбирам ги пропускам.
Въпрос: Относно упражненията за говоренето на тайландски Отговор: Знаехме, че трябва да се упражняваме упорито, но честно, просто научихме по няколко думи преди да излезем на сцената. Благодарим ви за комплиментите относно нашия акцент. За следващият път ще се упражняваме повече.
Въпрос: Последен въпрос относно поздрава към на нашия Крал. Отговор: За празнуването на Рождения ден на Краля ще носим гривна, за да го почетем. Ще го честваме от все сърце и му пожелаваме здраве за още дълги години живот. Ще се молим за здравето му.
P.S. Зад сцената записващия микрофон е безжичен и е прикрепен под ризата на Йонг Сенг, а този микрофон в ръцете му е фалшив, но Саенги винаги участва с него.
Credit:bard생@RMDKDL
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/24/2010, 10:00
Това предаване, имаме ли си го? Нищо няма да раберем, ама са красиви...
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/28/2010, 08:24
Приятна изненада, нали?!
Credit:iZomZaa@YT
plamcy
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/28/2010, 20:47
Още едно доста интересно видео.
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/28/2010, 23:10
А това определено много исках да го гледам със субки... Благодаря...
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 16:32
Интересни клипчета :) И аз се чудех дали на Кю не му е студено, но след последното клипче се чудя,дали на Сенгне му е било топло :Р Снимките с близалката са много сладки Лоли сякаш Кю те е целунал по бузките :Р
plamcy
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 17:12
Asta Thailand Magazine Vol.54 януари 2011 За жалост няма как да разберем какво точно е съдържанието.
Credit:HYSmystyle@twitter
Sunshine
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 17:21
Но поне ще се наслаждаваме на хубавите снимки :)
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 17:22
Жужу, нали? И аз така го приемам...
Иначе това списание е на тайландски, разчитам да го преведат на английски, те са мили същества... Много ми харесват снимките, на които са дали автографи момчетата... Не зная защо ми харесват, но...
Sunshine
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 18:32
Ще чакаме с нетърпение превод на английски :Р На мен всички снимки ми харесаха,но най-ме зарадваха тези от пресконференцията (ако въобще е било пресконференция, говоря без въобще да съм запозната). Стоплят сърцата
plamcy
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 12/29/2010, 19:33
Дам, от пресконференциите са. Аз вярвам, че ще я пуснат и на английски, досега тайландските фенове се показаха много щедри, така че имаме причина да се надяваме.
plamcy
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/5/2011, 18:10
Снимки за Тайландското списание ОК. Сметнах, че мястото им е тук, понеже са свързанис фен срещата.
Credit:twitter.com/okthailand+SS501 Baidu
Sunshine
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/5/2011, 18:22
Прекрасни снимки
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/7/2011, 15:49
Още 2 невероятни снимки от тайландското списание ОК
Credit: @chobeeSS501
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/7/2011, 16:16
Аааа, много харесвам снимката на Кю от списанието... Благодаря за поста!
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/8/2011, 13:17
Материала от списанието... Много беден като за ОК, ама да не се оплаквам... Ще го оставим сред надеждите си тайландците да го преведат
OK, Thailand
Sunshine
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/8/2011, 13:23
Уаууу страхотни снимки,много ми харесват! Сега остава да чакаме превода, както каза Лоли :)
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok 1/11/2011, 22:52
Sincere Magazine Vol.86
Sponsored content
Заглавие: Re: Kyu Jong and Young Saeng Story in Bangkok