Заглавие: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/16/2011, 15:14
K-pop Idol в Royal Cliff Hotel Pattaya in Thailand
20 звезди ще заминат за Pattaya, Thailand, за да празнуват Лунарната Нова Година за специално предаване по SBS. Шоуто ще води Kim Jae Dong и ще е подобно на ‘X-Man’ и ‘Love Letter’ като формат. Звездите, който ще заминат освен SS501’s Park Jung Min са KARA, 4minute, T-ara, After School, SECRET, 2AM, 2PM, CNBLUE, FT Island, Super Junior, SISTAR и други.
Те ще прекарат няколко дни в Тайланд, като се започва от 17-ти януари, представяйки на фокус идолите, групирани по двойки, как прекарват една забавна нощ.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/16/2011, 15:33
Мисля, че днешният ден на Мин не е бил много спокоен... Дали не са го забравили на летището или да са го изгубили... Снимките са уникални кадри, които досега не бях срещала като еквивалент Все пак Мин заминава за Тайланд... Дали е вярвал, че ще замине, така като го гледате...
Самотен Мин... Такава скука и безнадежност са се отпечатили на лицето му... Иска ми се да разбера защо тези хора са го оставили сам... Добре че не е имало тълпи фенове, за да го изплашат като финал...
Ето ги... Виновниците...
Но пък усмивката не може да бъде помрачена от такива неща... Бързо му минава на Мин...
credit: on pics
По туитърите му се разбира, че в Корея е доста студено, защо той е тръгнал гол като пушка?!
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/16/2011, 17:15
Това клипче ще ме подлуди, от както е пуснато не съм спряла да го гледам... Главата ми е в облаците... Надявам се само да се шегуваше, когато падна върху вратата на колата си и го издърпа онзи от екипа... Любимият ми момент е на 2.16 до 2.20... Какъв поглед!
credit: Mabel + emilytien0825
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/16/2011, 22:22
Ох, каквато съм заблеяна малко трудно намерих темата, но важното е че я намерих. Как може да оставят тази мила душичка сама на летището :( Но пък муцунките,които правеше са уникални,много ме радват И аз се надявам само да се е шегувал с падането :( Това предаване ще бъде интересно и ще го чакам с нетърпение
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 07:30
Мин вече пристигнал в Тайланд
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 07:45
Излезе първата порция снимки от Тайландското летище... Много ми харесват... Изглежда там е доста по-топло, след като Мин вече е само по блуза...
Очакващите Мин... Сериозно посрещане
Тези банери и рози Мин ги поставя на стъклото на буса. Получил ги е от феновете. А на снимката, където феновете докосват стълкото, Мин е поставил дланта си...
credit: on pics
Изглежда доста са го впечеатлили, защото преди около половин час в туитър е пуснал снимка на банерите, които е получил като подарък...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 08:08
PHeroMin са заснели прекрасните мигове на Мин на летището в Корея...
credit: PHeroMin
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 08:12
Снимки от OnlyMin... Мисля, че обичам Мин да ходи в Тайланд...
credit: OnlyMin
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 08:15
credit: OnlyMin
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 09:06
Много хубави снимки :) И наистина сериозно посрещане,браво на момичетата :) И явно там наистина е по-топло,защото не само Мин, но и другите хора са леко облечени, но дано да не настине така,защото от студено към топло и от топло към студено е малко страшничко.
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 16:37
Дам, там е топличко и хубаво. Тайланд е това все пак, страната с невероятните плажове... Ще сложа още едно клипче и няколко снимки, които ми се струва, че съм изпуснала, преди да премина към съществената част - а именно защо Мин е так и какво прави всъщност
credit: DoubleBaby + emilytien0825
credit: ss501.pantipmember
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 16:48
Хотелът, в който са настанени Мин и останалите 20 звезди...
По време на снимките на специалното предаване за SBS
credit: twitter
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 17:04
По разкази на фенове (специални благодарности на Bloomlion@Hyuniversal0606) следобяда, преди да започнат снимките на предаването е имало специално огранизирано коктейл парти за звездите. Мин се е показал на балкона (не е ясно дали се е показал от балкона на неговата стая или от тази, в която е било коктейл партито), за да помаха на феновете.
След коктейла, звездите започнали снимките...
Мин танцувал с момиче от гърл бандите с помощта на шалче.
Често излизал да поздравява феновете и често правил неговата любима муцка - цупене.
Посмял се е с останалите по време на почивката, също така е говорил с Nick Khun... По думите на разказвачката, Мин е съзрял огромният им банер: "5 together as 1"
Няколко снимки от басейна на хотела...
Мин потупва успокойтелно Onew от Шайни, защото детето било тъжно...
credit: liezle.blogspot снимки: hyuniversal0606 и peacejerry
Последната промяна е направена от Lollipop на 1/17/2011, 17:21; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 17:16
Интересно ми е коя ще е неговата партньорка или не е задължително да са момиче - момче
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 17:26
И на мен ми е интересно Нали има снимки с някаква дет танцува... Всъщност може да му ги менкат, така или иначе има доста време да се мотаяъ из тоз хотел... Ще разберем и това. Явно феновете не я разпознават таз женица дет танцувала с него... Така е, без грим как да ги разпознаеш
Сега още една порция прекрасни снимки от пристигането на летището, този път споделени с нас от Hyuniversal0606
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 17:30
Много хубави снимки Лоли :) Ох, много ще е интересно това предаване :) Но горките момчета, като знам колко "хубави" са момичетата от момичешките групи... Не им завиждам :) Само SNSD могат да ме впечатлят като визия,но не им видях името в списъка.
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 18:26
И аз не ги видях, но пък и не съм впечатлена от никоя... Трудно ще ми бъде да ги запомня... Сега четох, че от hyuniversal0606 са споделили, че хората, които не познават Мин се питат: "Кое е това момче, Как се казва", защото той неепрекъснато се усмихва и маха на феновете... Дам, Мин няма как да остане незабелязан
Още няколко снимки, от басейна... Мин бос, по къси панталонки... Това не се случва често...
credit: hyuniversal0606
И две други, от коктейла ли са...
credit: TripleSThailand
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 18:59
Много е елегантен на снимките от коктейла (или там каквото е). Мин определено никога няма да остане незабелязан,тази усмивка няма как да не се забележи...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/17/2011, 21:23
Нали, и аз това казвам... Хайде още малко снимки, като за лека нощ от Тайланд...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 15:47
Снимките продължават да излизат и днес... Много неуморни фенове... Благодаря на ss501.pantipmember за неуморното постване на снимки!
Пускам снимките разбъркано, вие просто им се насладете
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 16:04
Участниците... Мин с тези къси панталонки и тази пъстра папионка е много сладък
Мин в басейна... Много готини снимки... Много ги харесвам...
Още малко елегантни с готината папионка и няколко от танците му с шала и помахването на феновете...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 16:16
Последни за сега... Вече се обърках кое има и кое не...
Тази жена е тайландска знаменитост, казва се Cheer и е казала за Мин, че е много готин и приятелски настроен... Добро утро, жено! Ще попаднеш под чара му, той е непоколебим!
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 16:22
Mabel - две снимки от заминаването на Мин, малко преди приключенското му лутане сам из летището
credit: Mabel
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 18:29
Клипче, на което дават Мин от прилично близък кадър... Мин пристига на летището в Тайланд...
16.01.2011 ~ летище, Тайланд
credit:ss501.pantipmember
А това е клипче от хотела, Мин заедно с другите звезди се носят из залите... Много кратко клипче, но Мин помахва на феновете... Какво прави Мин в Тайланд - усмихва се и маха на феновете....
credit: ominkoTripleS@youtube
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 20:57
Още няколко хубави снимки от вечерта около басейна...
Мин си хапва... Снаксче ли е това? Мин, в това няма нищо полезно
Мин си пийва нещо...
Мин скучае...
Мин си топи крачетата...
И ето това нещо не зная какво е... Надявам се да разберем, когато излъчат предаването...
Sponsored content
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд