Заглавие: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/16/2011, 15:14
First topic message reminder :
K-pop Idol в Royal Cliff Hotel Pattaya in Thailand
20 звезди ще заминат за Pattaya, Thailand, за да празнуват Лунарната Нова Година за специално предаване по SBS. Шоуто ще води Kim Jae Dong и ще е подобно на ‘X-Man’ и ‘Love Letter’ като формат. Звездите, който ще заминат освен SS501’s Park Jung Min са KARA, 4minute, T-ara, After School, SECRET, 2AM, 2PM, CNBLUE, FT Island, Super Junior, SISTAR и други.
Те ще прекарат няколко дни в Тайланд, като се започва от 17-ти януари, представяйки на фокус идолите, групирани по двойки, как прекарват една забавна нощ.
Автор
Съобщение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/18/2011, 21:21
Последните снимки са наистина много интересно. Каква ли е целта на тази игра,нямам търпение а разбера. Мин с тази шарена папионка и тези къси панталонки ми прилича на ученик
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/19/2011, 08:54
И изобщо игра ли е това Както и да е, ще разберем
Две клипчета от поредното приключение...
credit: ominkoTripleS@youtube
И няколко снимки от същото нещо... Мисля, че Мин много се е забавлявал...
credit:Icetuwp + Taem*aholic&SHINee
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/19/2011, 10:06
Лелеее мнгоо забавни снимки,весели,шарени,много ми харесаха :) И това ми прилича на игра :) Радвам се,че Мин се е забавлявал, това за него сигурно е една малка почивка.
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/19/2011, 15:35
Снимки... Малко е пренаселено на тях, но Мин е там... Сигурна съм, че без проблем ще го намерите...
credit: TripleSThailand
Още клипчета от приключението...
credit: kapookruk@youtube
Клипче от пристигането на Мин на тайландското летище...
credit:TripleSThailand
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/19/2011, 16:16
И забавлението в Тайланд приключи... Първо клипче от Mabel
credit:keitawingsmin
Снимки още от снощи... Малко са с ниско качество, но пък на мен мн ми харесват...
credit: pluto
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/20/2011, 17:57
Няколко мн весели клипчета от заснемането на предаването... Нямам търпение да го гледам, след толкова снимки и толкова клипчета... Triple S Thailand са много щедри, благодаря им!
credit: TripleSThailand@youtube
credit: saradolimz@youtube
credit: pungkung24@youtube
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/22/2011, 14:38
Дали защото се прибира по нощите, но завръщането на Мин беше представено с по няколко снимки... Мното тъжна работа.... Но пък едно пълно клипче от танца на Мин... Много подходящо музикално оформление са му сложили, но защо тази женица е с толкова къса рокля, когато очевидно трябва да кляка до земята... То бива да се секси, ама това вече е прекалено... И си я представете в таз трева и земя на тез токчета, който е обула... Ама нали трябва да си допридаде допълнителни сантиметри, а и токът издължава крака... Жено, ако беше красива, нямаше да имаш нужда да си показваш гащите и да се мъчиш на ток в тревата...
credit: triplesthailand@youtube
И една много сладка снимка на Мин... Неговата си муцка...
credit: facebook
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 1/22/2011, 14:46
Тя тази женица въобще не знае къде се намира (според мен). Много е неориентирана Музиканлното оформление и на мен ми допадна :) А муцката му е много сладка :)
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 17:38
След толкова много красиви снимки и фен клипчета, най-сетне предаването е факт... Насладете му се
credit: UnknownCarrot170@youtube
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 19:16
Друго си е да гледаш цялото предаване :Р Дано скоро да има и английски субки :) Започвам лека полека да коментирам. Първо се чудя тези женски какво правят там, можело да мине и без кралица,само крал ни е достатъчен... 1. В самолета, как можаха да накарат милите момчета да си избират партньорка, това беше доста гадничко. И особено онова момиче от After School UEE, доколкото разбрах, направи супер тъпо и се чудя Мин и Onew как се се почувствали... 2. Момчетата са къде по-забавни от момичетата и трябваше ли да дават момичетата докато си махат грима,те са си грозни с грим, а пък без грим да не говорим. Момчетата бяха много забавни, докато танцуваха на песен на SECRET :Д 3. В играта с танците - момичетата въобще не танцуваха, повече се кълчеха... Момчетата бяха страхотни,само не видях индивидуалния танц на Nickhun :( Но пък гледката да гледам Никхун и Мин как си танцуват,беше прекрасна,толкова бяха забавни. Момчетата от SuJu се справиха,както винаги отлично с танците, Чансунг от 2РМ също беше впечатляващ, нямаше как да не покаже малко плът :Р За Onew нямам какво да коментирам,той си танцува на Луцифер,което не беше честно, Minho се справи добре, SeungRi миличкият колко е нисичък покрай тези високи момчета, но този път не ме впечатли с танц, а попринцип е добър танцьор... А Мин беше просто страхотен,както винаги същевременно забавен и секси, само тоя водещия провали всичко,докато танцуваше с него.
Стигнах до тук, после ще си едитвам коментарчето,защото няма да запомня всичко, което имам да кажа за предаването
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 20:06
О, пиши си спокойно, аз още не съм го гледала, след като приключа тук ще си го гледам за лека нощ... И смятам да коментирам, пиши на воля нови мнения... Недей едитва... Няколко снимки на мокър Мин... Мисля, че не съм ги пускала досега...
credit: onlymin
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 20:15
Прекрасни снимки :) Предаването е забавно,много ме радва :) Такааа, продължавам с коментарите. 4. Втората игра (и първа в басейна) няма да я коментирам много. Момчетата бяха забавни с тази борба, жалко че Мин не участва в тази игра, но явно в игрите не участват всички. Момичетата гола вода.. 5. Третата игра (и втората в басейна) беше още по-интересна,голямо скубане падна, голямо падане,блъскане SeungRi (Big Bang) и момичето, с което игра бяха супер забавни, както и Eunhyuk(SuJu). Чансунг (2РМ) много скубане изяде :(. Ако Мин и момичето не бяха победили,тази девойка определно щях да я удоша. ХиХи Мин и момичето танцуваха част от Not Alone, интересното е,че клипа не беше излязъл тогава (до колкото имам някакъв спомен,че предаването се записваше преди това). 6. Четвъртата игра (трета последна в басейна) - отначало не я схванах. Явно бяха разделени на два отбора и трябваше да се избутват в басейна и който остане на дюшека (или каквото е) печели. Отначало всичко стана много на куп, повечето мъже паднаха веднага в басейна и останаха Мин и Никхун (2РМ), беше доста оспорвана борба, но накрая и двамата паднаха, после останаха женските. После имаше нов рунд, в който SeungRi беше, както винаги много забавен и според мен се остави тази мацка от Афтър Скул да го бутне във водата. Та накрая тя спечели де... И сега ги виждам в костюми,колко са хубави миличките момченца, после ще коментирам. Следва продължение.... (Ваш коментатор - Жужка )
Последната промяна е направена от JuJkA на 2/2/2011, 20:33; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 20:23
Дам, Жужу, предаването се записваше преди това...
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 21:21
Значи това беше с игрите. Интересно ми е защо отново си избираха партньорки и какъв беше смисъла на първото избиране. Това момиче от UEE (After School) до последно не спря да ме дразни, SeungRi я избра, но тя го отряза и момчето се почувства наистина гадно, тя си избра JinWoon (2АМ), всъщност на първото избиране най-накрая, когато той я избра след Onew(SHINee) и Мин, тя остана с него. След това Чансунг (2РМ) избра момиче от KARA, но и той миличкия беше отрязан. Тя избра Donghae (SuJu). След това имаше битка между Minho(SHINee) и Eunhyuk (SuJu) за Кристал (f(x)), пяха песни и твърдя,че Eunhyuk изпя песента много,много по-добре от Minho, пък и Мinho си е рапърче и не го бива в пеенето,но все пак тя избра Minho, но сигурно защото SHINee и f(x) имат общи представления и се познават и сигурно заради това избра него. Мин не беше отрязан от момичето (Много гадни тея корейки) Ако бяха отрязали и Мин,направо хващах първия самолет и да им покажа кой кого... Никхун също не беше отрязан. Останаха 3 момичета и 3 момчета. При което този път момичетата избираха момче от отрязаните. Накрая SeungRi падна на колене и пя много нежна песен на HyunA (4Мinute). И най-накрая се решаваше коя е кралица и кой е крал. Чудно ми е как е решено това, по един от коментарите съдя,че те самите са избирали кой да е крал и кралица. Кралица стана тази дразнеща за мен женица от After School - UEE. Крал за съжаление не стана Мин, той даже беше победен от Onew, което мен адски много ме подразни,защото това момче за мен не е красиво, но после пък той беше победен от Чансунг (2РМ) и така нататък до финалната двойка Никхун (2РМ) и SeungRi (Big Bang). Искаше ми се да е Никхун, но пък беше избран SeungRi, сигурно защото през цялото предаване той беше супер забавен. Жалко,че Мин не можа да покаже колко забавен може да е той. Накрая Бебето на Биг Банг се разплака, въобще не очакваше той да стане крал.
Общо взето предаването беше много хубаво и много забавно, очаквам с нетърпение англ. субки.
Аааа и Мин се отличаваше от всички с неговия светъл костюм, което беше голям + на фона на всички черни костюми. Но като цяло всички мъже се бяха много хубави, за разлика от жените... Продължавам да се чудя,тези женици какво правеха там...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/2/2011, 22:53
Тази ли е станала кралица? Ще се гръмна! Аз съм до самолета, това гледане ще ми изпили нервите... От всички Мин избра най-грозната... Таз Хе И от ангелите, същата оназ... Толкова по-симпатични женички имаше....
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/3/2011, 08:13
Аааа вярно, аз се чудех от къде ми е позната Те пък щяха да се избият за нея още малко Много зле положението
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/3/2011, 14:24
Дам, като я гледах как танцува таз жена, гледаше с такава убеденост, че е най-красивата, толково жалко, че си вярва, имаше толкова по-симпатични девойки от нея... Радвам се на финалната игра, Мин си избра оназ мацка с мн дългата коса (изобщо не я зная коя е ), тя ми беше любимка... Ама заради нея Мин сигурно е имал синки по рамената, то не беше катерене, то не беше друсане върху рамената му... Добре че е силен мъж... Но пък тази игра ме разсмя искрено, по-смешно е нелепо нещо не бях виждала...
Няколко скрийнкапса от нелепия момент с "Хе И-то" от Ангелите и това как караше мъжете да стават от мястото до нея... Накара Мин да се чувства толкова тъпо, мразя я заради това! На него му беше толкова смутително да я попита да седне до нея и след това имам чувството, че стана невидим... Гадна * *!
credit: baidu
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/3/2011, 15:02
Супер гаднярка,много ме издразни Определено имаше по-красиви от нея и на мен тази дето Мин си я избра,много ми допадна. Горкичкият Мин,наистина доста се потруди, добре,че спечелиха играта с водораслите(?). То честно казано на нито едно от момчетата не им завиждах в тази игра, милите колко се потапяха във водата за да могат да се качат тези момиченца върху тях... SeungRi пък изяде много маратонки... Дано Мин все пак да няма синки от нея...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/4/2011, 18:04
А за другите не ми дреме, ама за Мин хора убивам, не искам да има синки и да се държат неуважително с него....
Снимки от занимаването на Мин от Тайланд, не зная дали сте обърнали внимание, ама такива почти липсваха... Избрала съм най-красивите за мен...
Много му е интересна дрешката като дизайн...
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 15:38
Вече има и английски субки, така че, момичета, даже и ще разберем какво си говорят тез хора
credit: cllslam10@ youtube
Последната промяна е направена от Lollipop на 2/5/2011, 17:12; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 15:50
Ооооооо това е страхотно
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 17:06
Лоли сложила си две еднакви клипчета, Номер 2 се повтаря, а липсва 4
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 17:29
Жужу, благодаря за забележката! Извинявам се, аз съм човек без акъл Няколко снимки от игрите като извинение
Sunshine
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 17:51
Оуууууу много хубави снимкиииииии Ноооооооооо коя е тази женица дето си играе с косата на Мин
Lollipop
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд 2/5/2011, 18:21
Споко, Жужу, таз женица му е от екипа, затова го пипа така свободно... Ето още няколко снимки, да се успокоиш... Много е...
Sponsored content
Заглавие: Re: Мин празнува Лунарната Нова Година в Тайланд