Автор | Съобщение |
---|
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 10/21/2011, 19:39 | |
| Очакваме натоварения график на Сенги през ноември,да вдим с какво ще ни зарадва. |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 10/21/2011, 19:47 | |
| Оооо, Сенг стартира отново с натоварен график? Крайно време е, момче! Липсваше ни през цялото това време! |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 1/26/2012, 14:09 | |
| Привет на всички. Тук е екипът на Y.E.S
Честита Нова година.
Изпратихме поздравителни картички на всичките ни членове на фен клуба, както и картички по случай новата година. И получихме много мейли в отговор. Следващата седмица ще имате отговорите си.
Искаме да ви съобщим някои новини около Хо Йонг Сенг за новата година.
Какъв ще е новия имидж на певеца Хо Йонг Сенг на сцената, очаквайте го с нетърпение.
Хо Йонг Сенг вложи много време и усилия в подготвянето на новия си албум.
По същото време към края на февруари, ще се появи в първото си предизвикателство като актьор в комедииниs сериал "Must Be Fairy" по KBS TV.
Всички ще могат да се насладят на Йонг Сенг пред малкия екран.
Накарахме ви да чакате, но чакането си заслужава, защото екипа се потруди за невероятното завръщане на Хо Йонг Сенг.
Хо Йонг Сенг, който винаги следите, моля очаквайте го с нетърпение и безрезервно го подкрепяйте. Много скоро ще го видите по телевизията
Благодарим ви Credit: http://cllslam10.blogspot.com |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 1/26/2012, 14:20 | |
| Супеееерр :) Ново албумче,и участие в сериалче...много се радвам с нетърпение го чакам:) Какво ли ще му е визията...на добро или лошо момче |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 1/30/2012, 09:33 | |
| Нямам търпение да го видя в роля в драма... Тази новина ме зарадва адски много. А това за новия албум ме хвърля в рая... Най-сетне някой да пусне нещо ново.. Но кога ще стане това... А пък и много скоро ще имаме нещо с него - дали в драма, или на музикалната сцена, Сенг ще се завърне за нас... Очаквам този миг! |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/20/2012, 20:03 | |
| хайде Сенгииии липсваш нииии |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/23/2012, 06:20 | |
| Съобщение от отговорника на фен клуба Здравейте, аз съм отговорника за Y.E.S.
Качихме обновения график на Хо Йонг Сенг, някой от вас провери ли го??
На 27.2.2012 Йонг Сенг по график ще участва в продукцията на KBS Immortal Song 2 Legend (Special). За да участвате активно в записа, може да посетите панела за гласуване в официалната страница на Immortal Song 2. Подсигурете се и за датата на гласуване от панела в страницата.
директен линк: http://www.kbs.co.kr/2tv/enter/satfreedom/bulhu2/about/
Получихте ли си светещите пръчки на фен клуба?? Надявам се да са ви харесали. Credits : young-saeng.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/23/2012, 11:26 | |
| - direndur написа:
- Получихте ли си светещите пръчки на фен клуба??
Нееее,обаче са много хубави и аз искааааам |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 13:07 | |
| Начален график на завръщането на Хо Йонг Сенг
Здравейте, тук е В2М Entertainment Всички трепетно очаквате вторият мини албум на Хо Йонг Сенг, нали? Нощта, която всички Y.E.S очакват наближава Видео тийзъра ще бъде излъчен тази вечер в 12 корейско време
Ето и начален график за завръщането на Йонг Сенг 18.5.2012 в 24:00 часа корейско време - тийзър към втория мини албум „SOLO” 22.5.2012 - видео клип към заглавната песен “Crying” 28.5.2012 23:00 часа корейско време – участие в радиошоуто на MBC 95.9 Fuzion FM Yunha's Starry Starry Night 31.5.2012 15:00 часа корейско време - участие в радиошоуто на SBS Power FM 107.7 Cultwo Show 31.5.2012 18:00 часа корейско време – завръщане на сцената на M!Countdown
Credir: http://www.young-saeng.com/ + Eng Trans : @Venice_YS |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 15:56 | |
| Ooooo, чак на на 31 ли... Очаквах го по-рано... Мн по-рано... Е, нищо де... Макар че тези радиопредавания нас какво ни топлят... Ще пуснат по някоя снимка и нищичко няма да ни преведат... |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 17:04 | |
| Спокойно, другата година записах корейски в университета (все още не мога да повярвам, че го направих и се съмнявам да науча много) и ще превеждам всичко... Обещавам :)))) Иначе и аз очаквах да тръгнат по-рано, ама нищо :) Нищо, нищо, заблудена съм, ще разгледам сайта :D |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 17:31 | |
| Даже се регистрирай, Лини... То може... Имаше там една тънкост, но ако тръгнеш да се регистрираш, ще ти я обясня... Аз я попуснах на сайта на Кю и се усетих чак на неговия какво е трябвало да правя... ПП-Ще разчитаме да превеждаш тогава... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 17:35 | |
| Ще се радваме да превеждаш за нас от корейски, защото някои от преводите се бавят или изобщо не излизат на англ. Аз много искам да го уча, но за съжаление нямам такъв предмет в университета, а съм доста далеч от местата, където се организират курсове по корейски. А, сайта може да се разгледа над 50 процента без регистрация, но ще ти я обясним ако искаш да се регнеш. |
|
| |
Linny
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 17:40 | |
| Обеснeте ми :))) И има ли английски на тоя сайт ;( Заблудих се по началните банерчета, ама сега вече се отчайвам :D Да споменавам ли, че май и FAQ-то не успях да открия :D Сигурно не би имало и значение де :D Еми, аз съм в СУ, записах, защото уча филология, а и щото мога да запиша каквото си искам като факултативен, та ще видим какво ще стане де...Малко ми се изсмяха половината ми преподавателки като разбраха, ама ми обещаха, че няма да има проблем, а ако не се сформира група, може и да ме пуснат да ходя с първокурсниците (което би било странно), но ще видим :) Поне дето се вика да се науча да чета, че да си пея като хората песните :D |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 17:56 | |
| Е ще ти стискаме палци да се сформира група. Сайта е изцяло на корейски за жалост, иначе поне секторите са на англ написани не е особено поддържан, което ме ядосва на компанията му, но това си е лично мнение |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 18:13 | |
| Ами тънкостта в регистрацията е, че трябва да си запомниш мн точно (даже си запиши) това, което попълваш на първата страница, защото после, за да ти я потвърдят ще ти искат едно от тези неща... Не помня ID-то ли беше или името, но едното ти се изписва като влизаш в сайта, а другото само те си го имат... Та аз бях забравила как съм се писала, защото като се регнеш, чакаш за имейл... В този имейл трябва да напишеш кой си и те ти потвърждават регистрацията. Е, аз не помнех коя съм и нямам рег в сайта на Кю... Мн е сложно, а нямаш голяма полза от този сайт... Няма нищо на английски, никакви снимки в повече, нищо... По-добре им следвай туитъра, ако не им разбираш те снимки пускат, а после трипъл еските ни превеждат и ние превеждаме за тук... |
|
| |
Linny
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 19:20 | |
| Ох, така и не се научих да се занимавам с тоя туитър...Сега ще вляза да видя какво е положението...Никога не откривах официалните туитъри и ми беше много скучно...Ама ми е зор, ще разгледам какво се случва там :) Иначе мерси за инфото :) ще се пробвам, макар че наистина май няма много смисъл...Ще ми обесняват, че са халю (така ли е?) звезди, а един английски на официалния сайт няма >.> |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/17/2012, 19:37 | |
| Официалните туитъри на момчетата ги има по секторите им във форума, те са си в отделни теми... Така че може да си ги намериш оттам... Иначе и аз съм сърдита, че не пишат никъде на английски, но в общи линии те ни оставят нас международните да се оправяме сами... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 08:14 | |
| |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 08:29 | |
| Много е сладък с тази визия :) |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 12:39 | |
| Вижте обновения график на Йонг Сенг за май и началото на юни май
21.5.2012 11:00 интервю за Sports Korea 14:00 интервю Sports Dong-A
22.5.2012 0:00 видео клип към заглавната песен “Crying” 11:00 интервю за Newsen 16:00 интервю за Sports Seoul
23.5.2012 11:00 интервю за Stars News 13:00 участие в радиошоуто Jong Woo’s Sweet Sorrow на МВС 15:00 интервю за Focus
28.5.2012 23:00 участие в радиошоуто на MBC 95.9 Fuzion FM Yunha's Starry Starry Night
31.5.2012 15:00 участие в радиошоуто на SBS Power FM 107.7 Cultwo Show 18:00 завръщане на сцената на M!Countdown 20:00 участие в радиошоуто Kan Mi Yeon’s Best Friend на МВС
юни
1.6.2012 18:00 участие в Music Bank
2.6.2012 16:00 участие в Music Core
3.6.2012 15:40 участие в Inkigayo Credits cll_slam10 @ StylishHYS |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 15:40 | |
| Очаквам с най-голямо търпение завръщането му на сцената на 31:05на сцената на M!Countdown...Ще обере всички награди |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 15:49 | |
| Пепи, сладур, и аз се надявам да спечели наградите. Ще си гласувам за него в анкетките, вече разбрах как става номера |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 16:04 | |
| Как няма да спечели...И мен трябва да ме светнеш как става,че и аз да си гласувам за Сенги Заслужава да им обере всичките награди:) |
|
| |
Linny
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/21/2012, 16:06 | |
| Хах, тогава направо може да направиш една публична лекция да се образоваме всички :) Албумът не мога да си го купя, ама поне това мога да направя :) |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Young Saeng's website | |
| |
|
| |
|