Автор | Съобщение |
---|
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| |
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 11/10/2012, 10:59 | |
| Календар подготвяли, ние на албум се надяваме... Ах, тези! И все пак, горя от нетърпение да го видя... Харесвам календарите им. Определено. Така че съм доволна от новината. Оставаше да не направят и календар... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 11/10/2012, 21:21 | |
| Еми като няма албум и на календар ще се радваме. Макар че хайде искаме го на сцената Сенги. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 1/26/2013, 17:21 | |
| Информация за членуването в Y.E.S.
Удължава се периода за членуване в официалния фен клуб на Йонг Сенг Y.E.S. Молбата за подновяване на членството в клуба се различава от тази за първоначалното вписване. Изпратихме мейли на всички членове на клуба с напомняне за изтичане на периода на членството им. Моля, не забравяйте да проверите пощата си. Феновете подновили членството си в клуба ще получат подаръци. Членски карти ще получат всички в клуба. Присъединилите се този път ще получат и специално подбрани подаръчета. Credit: BFC-[Y.E.S] + Eng Trans: xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/22/2013, 14:38 | |
| Днешното съобщение от В2М в темата Today is...
Тревогите продължават... Днес е денят, в който ще решим окончателното заглавие на заглавната песен...
Очаквайте завръщането на Хо Йонг Сенг много скоро Credit: young-saeng.com + EngTrans: @SakuraDream501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/22/2013, 17:57 | |
| Значи все пак засега ще има завръщане... Щом мислят заглавие, то е странно, че още няма, но все пак е мн важно, че още не са отрекли да излиза изобщо албум... Неочаквано Сенг ще стане ужасно зает... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/23/2013, 22:02 | |
| календар за януари 2012 подготвен от японския му сайт |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/24/2013, 12:23 | |
| Няма нито тийзъри, нито нищо. Аз се чудя как така изведнъж дойде новината, че албума и клипа са готови. Работата е сериозна, но се радвам че се завръща отново. Надявам се да промотира стабилно и да стане номер едно ^^ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/24/2013, 13:51 | |
| Опасявам се, че няма да има време за промоция... Мн лоша работа, мотаят се тези от В2М и смятам, че албумът и мюзикълът ще се засекат... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/25/2013, 19:26 | |
| Съобщение от 25.2.2013 от В2М в темата Today is...
Вижте превюто на новия клип! Очаквайте напълно нова визия на Хо Йонг Сенг с ново излъчване! Нека го гледаме заедно.
Очаквайте заедно с нас завръщането на Йонг Сенг. То ще е много скоро! Credit: young-saeng.com + EngTrans: @SakuraDream501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/25/2013, 20:20 | |
| Аааа, ама тези мн ме дразнят... И къде е превюто, цял ден чакам тийзър, а те само глупости пишат... Явно трябва да се подготвим за голямо чакане. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 2/25/2013, 20:54 | |
| Наистина и аз съм адски бясна цял ден. Говорят само глупости "превю". Прерушкала съм всички сайтове и източници на В2М и на Сенги, но превю няма. Миналата година поне имаше информация за албума и броене на някакви дни до превю или клип, а сега само тези смешни заблуждаващи съобщения. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/1/2013, 13:20 | |
| Съобщение от 28.2.2013 от В2М в темата Today is...
Продуцирането на третия соло мини албум на Йонг Сенг завърши. Скоро започваме с ПР-а и дейностите. Графика в момента се дообработва и скоро ще бъде качен в сайта.
Няма ли да е страхотно скоро да го видим отново! Credit: young-saeng.com + EngTrans: @SakuraDream501 |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/1/2013, 14:00 | |
| страхотна снимка споделена от В2М
Tова в ръцете на Йонг Сенг е сценарии. Дали не е сценария за Summer Snow? |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/3/2013, 21:29 | |
| |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/4/2013, 09:41 | |
| Съобщение от В2М
Хо Йонг Сенг се завръща. Очаквайте го много скоро. Тийзъра на албума ще излезе на 6 март 2013. Вторият тийзър ще бъде факт на 8 март На 9 март е записа на предаването на Music Core, което ще се излъчи на 16 март. На него Хо Йонг Сенг ще се завърне с албума си. 13 март е издаването на албума, както и пускането на видео клипа.
Предполагаемо име на албума LIFE. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/4/2013, 13:53 | |
| 13 март? Супер. Много ми е любопитно да разбера какъв е стила му този път. От няколко снимки видях, че отново е рус. Сладур Очакваме 6 март за тийзъра |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/4/2013, 21:17 | |
| Да се надяваме, че още утре ще го видим, че в 17:00 там вече ще е настъпил 06.03.2013... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/5/2013, 23:08 | |
| Издаването на третият мини албум LIFE
Ще има предварителен запис на шоуто МВС Music Corе на 9 март. Тъй като шоуто официално ще бъде в Банкок на 16 март. Шзпълненията за епизода на 16, ще се презапишат на 9 март. Завръщането на Йонг Сенг ще бъде в нея седмица, за това се налага да се предварително да се запише на 9 март. Тази седмица Хо Йонг Сенг по график ще се завърне с третият си мини албум LIFE. Той ще издаде албума и към него. Очакваме участие от страна на феновете. Подробни данни за графика и бъдещите дейности на Йонг Сенг скоро ще бъдат изнесени на сайта му. Извиняваме се за внезапното завръщане на звездата ни. Това може да е стреснало феновете му. Това е завръщането, което феновете, екипът и самият Йонг Сенг очакваха с нетърпение. Ще работим с все сили за завръщането на Йонг Сенг и за да се насладите на момента. Благодарим ви. Credit: Young-Saeng.com + EngTrans: xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/12/2013, 14:27 | |
| Ето така ще изглежда новата карта за членство в официалният фен клуб на Хо Йонг Сенг. През януари само се съобщи, че подновяването на членството и новорегистрираните фенове в клуба ще получат карти, но до сега не беше известен дизайна им. Явно вече са уточнили дизайна и някой щастлив фен си е получил картата. Credit: YES_STAFF |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/18/2013, 16:58 | |
| Графика на Йонг Сенг за 19 и 20
На 19 март ще се запише Simply K-Pop Дата на записване: 20 часа 19 март 2013 Място: Студио Arirang International Broadcasting, втори етаж, Seocho-gu, Seocho-dong Сеул Пристигане в 18 часа, влизане в 19:30
На 19 март Йонг Сенг ще има и интервю.
На 20 март, сряда ще се запише участието на Йонг Сенг в Show Champions Запис: 18ч на 20 март 2013 Място: AX-KOREA Hall в Gwangjang-Dong, Сеул Влизане в студиото на персонала в 16ч. Предварителният запис ще започне в 18ч. Предварителният запис се очаква да започне към 21ч |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/24/2013, 18:18 | |
| Оказа се, че това също е част от подаръците разпратени на членовете на официалният фен клуб Y.E.S Това е USB флашка, която е 4GB. Тя е с логото на третият мини албум на Йонг Сенг. Тя е сложена от страни на кутия със снимката на Сенги. Отделно са опаковани в друга прозрачна опаковка.
Лично аз много харесах продукта. И на мен ми се иска да си имам такава флашка. Е поне да беше продукт за купуване с неговият лик или лого, но не подарък е. Като цяло е страхотно, че е подарък, тази година никак не са се скъпили и са разпратили доста неща, очаквам снимки и на останалите. Но ме е яд, че членове на фен клуба могат да бъдат и чужденци (от няма и година), но дори да си член пак няма да ти пратят такива удоволствия, защото са само за корейските официални членове. Credit: @jjwonwon
Последната промяна е направена от direndur на 3/25/2013, 13:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/25/2013, 12:54 | |
| Наистина прекрасна флашка Ди... И аз бих искала да си имам една такава независимо от байтите |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 3/29/2013, 13:28 | |
| На 29 март в 16 часа Йонг Сенг ще отиде в студиото на KBS в Yeouido, за да може да запише участието си в Music Bank в 18 часа.
На 30 март от 16 е записа на шоуто MBC Show! Music Core Място: MBC Dream Center в IIsan В 13 започва репетицията им.
На 31 март ще се състои записа на Inkigayo Излъчването ще е от 15:40. Място на снимките Deungchon-dong SBS Open Hall В 11:30 започва репетицията. Credit: young-saeng.com + EngTrans: @SakuraDream501 |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Young Saeng's website 5/1/2013, 20:35 | |
| На 3 май Йонг Сенг ще присъства на концерта организиран от MBC Korea-China Diplomatic Relations по случай 31 годишнина
Концерта е озаглавен Korea-China Diplomatic Relations и се провежда за 31 поредна година. Датата е 3 май (петък) от 19 часа (корейско време). Събитието ще бъде в квартал Инчон на специалната сцена Freedom Park
Това е една добра възможност за Йонг Сенг да се качи на сцената. От доста време не го е правил. Не пропускайте събитието. Чудно кои ли песни ще изпълни. Credit: young-saeng.com + EngTrans: @SakuraDream501 |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Young Saeng's website | |
| |
|
| |
|