Отидох да гледам мюзикъла 'Goong', чиято премиера бе на 11, вторник, този месец. Преди шоуто интервюирах Кю Джонг, който играе ролята на принц Шин. Той сподели, че е бил много нервен първия ден и дори целият е треперел. Този ден той звучеше много спокоен, макар моето интервю да е само прелюдия към представлението. Вероятно, защото това е третият ден, в който се поставя мюзикъла. Мога да кажа, че Кю Джонг сан е наистина добър човек! Въпреки,ч е беше светкавично интервю, той бе готов и ме чакаше. "Бих искала да снимам, може ли?" "Дам, не се тревожи, снимай." Кю Джонг сан работеше здраво по време на представлението, прекрасно поставен глас, истинаки принц Шин, развълнува ме. Той говори с много нежен, топъл глас, различен от този, когато пее! След представлението имах кратък разговор с хората, седящи до мен, "страхотно постижение!" Сравнено с 'Goong', поставян в Корея миналата година, сюжетната линия се развива по-плавно, емоциите на различните характери са по-силни. Добро попадение с образа на принца.
Премиерата на ‘Goong’ бе на 11ти юни, билетите бяха изкупени за дни и се създаде нова „вълна” в Япония. Значимите вестници в страната също даваха информация за поставяния в киото мюзикъл. Публика от цяла Азия се събираше в Япония, за да гледа ‘Goong’. Някои, които не можаха да се сдобият с билети се събраха пред театър Minamizа и ораганизираха дмеострация с искане за допълнителни постановки в Киото. На 16.06 влиятелните ежедневници в Япония публикуваха: "Предствленията на корейския мюзикъл ‘Goong’ в Япония показаха уникален светоглед чрез оригинална работа и неповторима яркост, комбинирани с високите стандарти на песните. В японските постановки бе вложено повече творчество и мюзикъла бе много по-въздействащ от поставения в Корея." Вестник ‘Asahi’ допълни: “В историческия театър в Киото, където е домът на Kabuki, се гледа корейски мюзикъл имперското семсйтво, страната и традиционната култура. Прави се опит да да не беде ограничаван от традиционната концепция за мюзикъл. Трябва да се отдада внимание и на културното и историческо значение на мюзикъла ‘Goong’." Въпреки, че това е първото му участие в мюзикъл Ким Кю Джонг показа отлични способности, а талантливата актриса Kwak SeonYoung изказа своята благодарност:”Всички актьори и актриси бяхме дълбоко развълнувани от подкрепата на публиката, изказана с бурни аплодисменти, изпълващи театъра. Ние ще работим повече от всеки друг път, за да върнем подкрепата.”
Мисля, че Кю се е справил успешно... Като чета всички материали около мюзикала, мисля, че той се е представил много достойно и се радвам, така ще му се отвори хъс за още мн работа... А за богатия снимков материал не искам да коментирам - невероятни снимки с невероятно качество... Явно феновете на Кю, макар и от Япония, просто са замесени от различно тесто и си споделят нещата... Чудя се кой ли момент от драмата е играл Кю, там, където е със беизболната шапка и коженото яке... Бооо, някаква идея?
Аз също смятам, че се е справил перфектно. Неговата концепция за образа на принц Шин се различва много от тези преди него. Но ако съдим по отзивите е било правилно решение. Снимките с шпагата са ми сред любимите. Колкото за коженото яке и аз се чудиш коя сцена е.
Наистина как му отива да е сърдит точно като принца е,леле колко добре се справя нашия Кю,много е хубав :) Обаче и аз не мога да се сетя,предното клипче с какво се връзва от екранизацията Но Кю е страхотен,той е точно принца
Оле пракрасни са,но това първото клипче и аз не знам за какво става дума в него, хммм ,не че се сетих 2тото коя е точната сцена :) Но е прекрасен,този поглед е точно като на принца!
Винаги съм мислела, че в Кю има вроден аристократизъм, но пък аз съм пристрастна. Иманно това за мен е причината да се справи толкова лесно с образа. Все пак и летвата не беше ниска, имайки предвид, че образът е изигран в предходния мюзикъл от Юхно (DBSK). Това е един мъжествен,силен и арогантен принц. Концепцията на Кю е толкова различна, че дори беше страшно дали новият принц ще бъде приет така добре. Но наистина се радвам, че стилният, силен, но нежен и чаровен принц Шин се хареса толкова много на публиката. Клипчетата са страхотни благодаря. Аз съще не се сещам към коя сцена от драмата може да се отнася първото клипче.
Представяне на мюзикъла 'Goong' в Киото. Сега вече имаме възможност да го гледаме почти целия. Лично аз се разтреперих на частта, когато приц Шин се сблъсква с принц Юл, шпагите, гласовете им, огънят в очите....невероятна емоция. Надявам се и на вас да ви хареса, колкото на мен.