Това клипче... Като гледам репетицията и още повече ми се иска да гледам мюзикъла... ама когато Кю е на сцената... И тази негова небрежност, има чувството, че точно това го прави толкова неустоим... А тази женица, Кристито, дали не и е щастлива година... Успя да се докопа до Мин, Бебо, а сега и до Кю... Наснима се с тях, пренася се ... Ех, някой са родени с голям късмет...
Изгарям от желание да гледам мюзикъла и искрено се надявам, че и ние ще имаме някаква възможност да видим Кю в действие. Наистина доста небрежен, но пък там му е чара.
Е, тук е още по-хубав и още по-небрежен... Мн ми харесва... И знаете ли кое ми прави впечатление... Че ги няма онези тълпи обезумели фенове, каквито сме виждали при Бебо и Мин... Всичко около Кю е толкова спокойно, той лежерно си ходи сам, дори изглежда леко меланхоличен... Чудя се това за радост ли е или за плач...
Самият Кю е толкова спокоен и нежен, няма как феновете му да бъдат диви. Поне аз така мисля. Не смятам, че е за плач, той изглежда толкова спокоен и уравновесен. И на мен много ми допада небрежното му облекло, което както винаги е същевременно и някак стлно. Хм...може би от самия Кю лъха стил.
Както вече знаете на 20ти май актьорите, участващи в 'Goong' имаха пресконференция. Тогава Кю Джонг сподели:"Много заинтересуван от актьорството. Въпреки, че се притеснявам, репетирам всеки ден и мисля че ще съм способен да поднеса един добър мюзикъл." След края за пресконференцията Кю заедно с актрисата Kwak SunYoung изпълниха песента ‘Perhaps Love’. Тяхното изпълнение бе последвано от още четири песни, които магат да бъдат чути по време време на представленията.