Автор | Съобщение |
---|
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| |
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 12:12 | |
| |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 13:05 | |
| Ким Хьон Джунг се завръща на музикалната сцена. Снима клип за 200 милиона Вона. /26.05.11/ Първият самостоятелен албум на Ким Хьон Джунг ще бъде пуснат в продажба едновременно в Корея, Япония. Тайван, Хонг Конг, Тайланд, Сингапур и други Азиатски държави.
На 26-ти Май, от агенцията на Ким Хьон Джунг заявиха с увереност: "Фенове както от Корея, така и от цяла Азия очакват с нетърпение завръщането на ХЬон Джунг на музикалната сцена, затова решихме, че ще е най-добре да пуснем албума едновременно във няколко държави от Азия. В момента сме се фокусирали върху това да направим един наистина силен албум и се надяваме, че ще се хареса на всички."
‘Break Down’ бе избрана за заглавна песен от албума. Силният и бийт и звучене ще накарат феновете да очакват с нетърпение изпълненията на живо. Аранжимента на песента, в комбинация със невероятните гласови способности на Хьон Джунг ще представят една наистина стойностна песен.
След близо година подготовка, песните от албума са вече ясни : ‘Intro (Let Me Go)’, ‘Please’, ‘Kiss Kiss’, ‘Yes I Will’ , чрез които ще се докоснем по нов начин до музикалният свят на Ким Хьон Джунг и до невиждани преди това изпълнения на живо.
За подготовката на албума, Ким Хьон Джунг лично посети Щатите, лично участва в аранжимента и хореографията на песента и снима видео, на стойност 200 милиона Вона. Той наистина е вложил много от себе си в името на създаването на един идеален албум.
Представителят на KeyEast допълни : "Ким Хьон Джунг е много популярен в Азия и именно затова новият му албум се радва на толкова внимание, преди дори да е излязъл. Освен това, вече получаваме многобройни молби за концерти и промоции извън Корея."
Той ще започне с промоциите на албума си на 7-ми Юни, със специален showcase, който ще се проведе в стадион JangChoong и на който ще присъстват 4 000 фена.
Феновете започнаха с предварителните поръчки на албума на Ким Хьон Джунг ‘Break Down’ от 20-ти Май, а официалното му излизане ще бъде на 8-ми Юни.=== Credits : newsen + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 13:36 | |
| |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 14:26 | |
| Kim Hyun Joong’s “PLEASE” Number 1 on Soribada Credit: hyuniversal for the screencaps |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 14:32 | |
| Kim Hyun Joong “PLEASE” Tops Soribada Korea and Soribada English Site! и Корейският... |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 16:51 | |
| Ауууу, какви късметлии са тези 4 000 фена... Но определено е замислено мн нестандартно, харесва ми... Винаги трябва да има нещо нетипично при него, това е Ким, изненада в десния джоб... И ми харесва това, че ще го пуснат навсякъде из Азия, не харесвам различните дати за различните страни, става голямо объркване и изобщо не е честно, това, че едва ли не те карат да си купиш всичките версии, защото всяка крие по нещо различно... Поклон за решението на KeyEast Ким нямал търпение да се срещне с феновете си, мисля, че феновете са по-нетърпеливи и от него... Албумът му стана хит, още преди да е излязал... Истерията е пълна, а като започне промоцията - не ми се мисли какъв фенски кипеж и страст ще има... |
|
| |
SSilver
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 136
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 16:59 | |
| Аз...щото съм малко със закъснение, та сега за първи път гледах клипа /после ще се самолинчувам/...и мога само да кажа, че ако този Хьон Джунг мисли през целия албум да е толкова прекрасен, ще полудея...просто невероятен!!! Честно казано, след онази прелест на Йонг Сенг, имах леееки съмнения, че в сърцето ми има място и за Хьон Джунг, но...има. Има и за двамата...по равно... Прекрасно, нищо друго не мога да кажа...просто прекрасно!!! |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 20:48 | |
| Нямам търпение вече и за концерта и за албума, с тази страст, с която работи Хьон Джунг нахъсва и мен. С тези упорити тренировки определено албума ще бъде идеален и невероятен! Как им завиждам на тези 4 000 фена, де и ние да можехме да отидем там, ще могат да се насладят на упоритата работа на лидера от близо, наистина им завиждам
Последната промяна е направена от mishel на 6/2/2011, 21:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 21:10 | |
| Ъм.... не мисля, че има човек, който да не завижда... за мен това би бил the time of my life! после със сигурност бих мислела, че съм видяла всичко на този свят... |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 21:12 | |
| Каза го страхотно... Съжалявам, че мнението ми е тотален оф-топик, но е самата истина... |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/2/2011, 21:43 | |
| Точно и на място го каза the time of my life! след това и аз бих умряла спокойна. |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 17:48 | |
| Poster of Breakdown from DATV Shopping ~ === Credit: blog.daum.net/elley0606 |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 17:52 | |
| |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 18:34 | |
| Страхотни снимки :) |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 20:26 | |
| Не знам защо, но точно след като видях постера възкликнах "Алелуя" страшно много ме удиви този постер с този поглед и то какъв остър пронизващ поглед, сякаш се кани да убие някого! |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 20:32 | |
| Ако това е постера, който ще върви с диска.... просто нямам думи........Наистина невероятно попадение... Според мен погледът му е по-скоро придизвикателен, секси и провокативен...отколкото такъв, който предполага, че е замислил убийство ;Д |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 21:01 | |
| Дам, както винаги не се изразих като хората, исках да го метафоризирам, но не се получи. А сега да се изясня и аз съм на твоето мнение, но под израза "сякаш се кани да убие някого" разбирай предизвикателен поглед, търсещ и набелязващ даден субект.
ПС Вече ми се спи и говоря глупости. |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/3/2011, 21:03 | |
| Определено погледа на постера му е провокативен,лъхащ сила и мъжественост и си мисля,че точно това е и главната цел.Страшно много му отива!Той винаги е различен,но сега просто надминава всичките ми очаквания :) |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/4/2011, 12:46 | |
| |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/4/2011, 13:29 | |
| Харесвам цветовете на снимките, както разбира се и самите снимки. Погледът ме е страхотен... |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/4/2011, 13:33 | |
| Пурвите две ми станаха абсолютни фаворити...Обожааавам този костюм, а езикът на тялото му е съвършен... Страшно красиви...Наистина шедьоври в областа на фотографията и едни от най-добрите в архива с негови снимки... |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/4/2011, 21:16 | |
| Страхотни снимки, както винаги Хьон Джунг е неустоим със своя чар, фаворити са ми втората и последната^^ |
|
| |
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/5/2011, 08:00 | |
| Божествен е! Наистина с този еустоим чар .. АУ!!! |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! 6/6/2011, 08:56 | |
| Kim Hyun Joong releases second set of album jacket photos for “Break Down” /05.06.11/] В допълнение към официалните снимки от новият си албум, които Kim Hyun Joong показа тази седмица, днес той се завръща с нов сет!
В контраст с тъмният имидж, който ни представи в първите си снимки, той ни показа и такива, на които е с различни костюми, представяйки себе си в една доста изискана светлина.
Феновете коментираха: "Харизматичен Ким Хьон Джунг!" ; "Дали към албумът ще има и фотокнижка? Снимките са такава радост за окото." ; "Невероятна комбинация от сексапил и изтънченост."
Предстоящият му албум е дело на продуцентът Steven Lee, който в продължение на година посещаваше Корея, за да финализират окончателно всички детайли около проекта. “Break Down” ще бъде официално пуснат на 8-ми юни в цяла Азия! Очаквайте го с нетърпение.=== Source + Photos: Sports Chosun via Naver Credit: VITALSIGN @ Allkpop |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! | |
| |
|
| |
| [1st SOLO MINI ALBUM] BREAK DOWN! | |
|