|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Преса 10/23/2011, 14:42 | |
| Аз първо се смях на дрехите - толкова много цвят има в тях, че направо да ти се завие свят... После се чудих откъде са ми познати чорапите на сърчица, които са ги съчетали с червения панталон... И после установих, че колкото и да ми напомня за моето детство в детската градина, все пак тази снимка с чорапките на сърчица ми е много любима... |
| | | plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Преса 11/6/2011, 19:08 | |
| |
| | | plamcy
| Заглавие: Re: Преса 11/10/2011, 16:08 | |
| Men’s Health Magazine ноември 2011
Въпрос:Чувстваш ли се по-щастлив? Кю Джонг: Правих много неща докато бях в почивка. Бях мнофо стресирам по времето на SS501. Не бях спосеобен да се наслаждавам заради незнаен стремеж. Сега се наслаждавам, тъй като промених начина си на мислене. Въпрос:Какво направи по време на дългата почивка? Кю Джонг: Пътувах, срещнах се с приятели. Четох много, но завърших с четене на биографии. Сега чета Хелън Келър. Добра терапия е за самоусъвършенстване. Въпрос: Какво мислиш за музиката си, която е различна от настоящата тенденция? Кю Джонг: Не станах номер едно Исках да представя нещо различно, мой имидж и затова избрах това. Отзива не е толкова добър, чудя се дали е заради това.хее Въпрос: Какъв стил музика би искал да правиш занапред? Кю Джонг: Бих искал да опитам с R&B проект. Винаги съм искал да направя албум в този стил. Въпрос: Възможността да участваш в мюзикъла ‘Goong’ дойде от? Кю Джонг: Да се забавлявам и да не науча да играя. Когато получих поканата си мислех “Как ще го направя?” и отказах. Но, когато започнах да играя се почувствах сякаш откривам нещо ново заедно с останалите и интересът ми нарасна. Въпрос: Някакви планове за актьорство? Кю Джонг: Сега се снимам в драма. Не е главна роля, аз следвам поведението „учи се и се наслаждавай”. Въпрос: Членовете на SS501 са винаги в крак с модата. Интересуваш ли се от това? Кю Джонг: Да, много. Обсъждам с приятели, когато пазаруваме и избираме стила им. Въпрос: Какъв стил харесваш? Кю Джонг: Всъщност много по-различен от това, което показвам сега. Може ли да се нарече Hip pop стил? Неофициално спортно облекло, с шапка и чифт Nike. (смее се) Но бях спрян от кондинатора ми. Въпрс: Защо спрян? Кю Джонг: Казва, че не ми подхожда и ме помоли да не правя така. Каза, че съм от слабите и ми препоръча да се обличам модерно. Освен това ако съм в hip hop стил по улицата ще бъде смущаващо, ще имам неприятности. Въпрос: Кю Джонг стъпи на крака, какви спомени искаш да създадеш? Кю Джонг: „Ким Кю Джонг изгава соло? Ким Кю Джонг се снима в драма? Не пее зле. Не е лош и като актьор.” Исками се да бъда някой, за когото да се каже така. Получих много подкрепа от феновете. Вероятно мога да бъда добър артист, дори да не съм „горещ”. Credit:wangjanim+kyu’s+slimz1808@liezle.blogspot.com |
| | | plamcy
| Заглавие: Re: Преса 11/13/2011, 20:17 | |
| |
| | | plamcy
| Заглавие: Re: Преса 11/13/2011, 20:28 | |
| |
| | | Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Преса 11/26/2011, 09:40 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 11/26/2011, 16:22 | |
| Крайно време беше да пуснат и тоа списание със свястно качество... Чаках го от началото на месеца, безобразие... А снимките са толкова готини, че няма как да не съжаляваш, ако ги нямаш.... |
| | | plamcy
| Заглавие: Re: Преса 12/20/2011, 18:38 | |
| |
| | | mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Преса 12/30/2011, 23:11 | |
| Ехе, колко визии са му сменили, сякаш гледам различни хора... Хубавец е нашия Кю, особено на последната снимка мн ми харесва |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/15/2012, 13:06 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/17/2012, 16:43 | |
| |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 4/30/2012, 18:23 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/3/2012, 19:36 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/3/2012, 19:37 | |
| Тайландско списание ~ |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/3/2012, 19:39 | |
| A - Star ~ may 2012 credit: on tag |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 7/9/2012, 15:50 | |
| Кю в тайландско списание ~ |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 8/17/2012, 14:49 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 8/24/2012, 19:30 | |
|
Последната промяна е направена от Lollipop на 8/31/2012, 20:54; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 8/26/2012, 22:26 | |
| |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/6/2012, 16:14 | |
| - Lollipop написа:
Trendy ~ vol.38
credit: tingtinglovekyu На всеки Ким Кю Джонг вече е започнал да липсва
Отнемайки му толкова време, за да го напише на ръка, Кю Джонг не само изпраща любов и благодарност на феновете си с писмото си, но и им съобщава за това, че трябва да ги остави, защото влиза в казармата. След като разбрахме, че Кю Джонг ще влиза в казармата, Тренди екипът, който е в чудесни отношения с него, като всички се почувства много тъжен. Бързо се подготвихме с надеждата да можем да се срещнем с Кю Джонг преди влизането му в казармата, за да му помогнем да предаде мислите си на феновете си и да може да се сбогува с тях лично. Обаче денят на влизането му в казармата беше близо, а той имаше много неща за вършене, срещата ни беше предшествана от много проблеми и спънки. Но все пак, на края, ние се срещнахме с Кю Джонг и успяхме да вземем безценното си интервю.
Как се чувстваш, когато скоро ще влезеш в казармата? Какво мислиш за това? Когато получих повиквателната, бях много притеснен. Изключвайки графика ми, исках да направя нещо за феновете си, които винаги са ме подкрепяли, преди да вляза в казармата, за да им покажа моята благодарност. Това ще бъде напълно нов живот за мен и аз съм наистина притеснене. Но го очаквам с нетърпение сега, очаквам да натрупам нов опит в живота на армията и се надявам да се променя през това време.
Кю Джонг рядко е имал толкова късо подстригана коса в миналото, притесняваш ли се за бъдещата си толкова къса подстрижка? Хахаха ~ Наистина се чувствам странно и не мога да се приема. Но мисля, че когато е толкова топло сега, късата коса е чудесно решение, макар че се чувствам малко странно, скоро ще свикна.
Чували сме, че в казармата мъжът пораства и се превръща в друг, зрял човек. Това ли очакваш? Какъв опит искаш да натрупаш там? И аз съм чувал същото нещо. (смях) Така че имам план за тези две години да уча. След като приключи базисното военно обучение, ще се върна в родния си град Джоун Джу и ще бъде обществен работник, така че ще имам много време за обучение. В миналото заради графика си, не съм имал възможност да науча нови неща, сега ще използвам тези 2 години, за да се обучавам и да израстна.
Ти вече направи фен среща, на която бяха поканени и колегите ти от SS501, те дадоха ли ти някакви съвети? Ам... Всеки знае, че моята възраст е средна в групата, а влизам пръв в казармата, така че по-големи и по-малките ми казаха различни неща. Хьон Джунг хьонг като голям брат ми каза, че няма за какво да се безпокоя и да изживея новия си живот, което много ме окуражи. Йонг Сенг хьонг също, той неочаквано каза, че иска да ми даде новия си албум, когато се срещнем, той не каза много, но беше написал много пожелания вътре в албума за мен, даже имаше и автограф! (смях) Джунг Мин и Хьонг Джун, те са братя, родени сме в една и съща година! Те ми казаха еднакви неща, да си живея армейския живот добре, а те ще пазят феновете ми и ще се грижат за тях. Хаха. Когато идвах насам, говорех с Хьонг Джун и той ми каза, че ще ме изпрати.
Преди влизането си в казармата, Кю Джонг създаде нов албум 'Meet me again'. Разбрах, че това е специална песен за феновете. Тъй като трябва да напусна феновете си за известно време, исках да им кажа толкова неща, а нямаше как да се срещна с тях отново, затова записах този албум, като временно сбогуване, подарък за моите фенове. Всяка песен в този албум е сърцето ми, особено 'Thank you', искам да подаря тази песен на феновете си, които винаги са ми давали сила и топла подкрепа, това е песен за мен и феновете ми, която да пеем заедно.
Докато си в казармата ще липсваш много на феновете си, Кю Джонг обича също феновете си, има ли нещо специално, което да искаш да им кажеш? Или коя песен да слушат, когато им липсваш? Така както аз ще им липсвам, така и те ще ми липсват ужасно. Всички те трябва да се грижат добре за себе си, да не се разболяват, защото ще се тревожа! През тези 2 години в армията, ако мога ще оставям съобщения в официалния си уеб сайт или в туитър и ще им разказвам за живота си в момента. Но ако толкова много непоносимо им липсвам на някой, винаги могат да дойдат да ме видят! (смях) И всеки ден да слушат музика и да гледат видеоклипа ми, аз ще се върна много скоро.
Кю Джонг и Тренди имат хубаво приятелство, можеш ли да ни дадеш интервю за в бъдещето? Можеш ли да плануваш 'Едно ексклузивно интервю с Ким Кю Джон след уволнението му' за Тренди? Хм... (накланя глава да помисли) Надявам се да ви давам интервю след уволнението си и да изчакаме малко време, когато имам вече нова работа, за да ви я представя, както и новия си живот. Надявам се да мога да разкажа на Тренди за моята нова драма или филм: 'Кю Джонг като актьор" или да се завърна с нов албум, ще дам най-доброто от себе си, за да стане! Обещаваме си. Така че Тренди няма право да се променя или да изчезне, докато не се завърна! Хахахах
Кю Джонг не се срещна с тайванските си фенове, преди влизането си в казармата. Искаш ли да им кажеш нещо? Съжалявам много, че не можах да се срещна с вас преди влизането си в казармата, наистина дълбоко съжалявам. Благодарен съм на тайванските си фенове, мога да усетя подкрепата им. Докато съм в казармата се надявам вие да продължите да подкрепяте другите от групата. През първата година мога да ви позволя да си харесате някой друг за малко оначе и после бързо се връщайте при мен! Ще ви разказвам за себе си в интернет, така че не се безпокойте. И моля ви, грижете се за себе си, ще подържаме контакт! Обичам ви всичките!
След интервюто След като приключи интервюто ни, Кю Джонг зачете празничния брой на Тренди по случай третата ни годишнина и си поговори с нас. Ние останахме леко тъжни, но знаехме, че това е просто едно кратко сбогуване за една много по-добра среща в бъдеще. Нека се развеселим, Тренди каза на Кю Джонг, че вчера сме имали среща с Хьонг Джун и той ни е казал, че ще изпрати Кю Джонг. Когато Кю Джонг чу това, се усмихна, поклати глава и каза: 'Това е нашият Хьонг Джун'. Дали Хьонг Джун държи на обещанията си или не, мисля, че всички ние знаем, нали! Дали всички вие ще си имате Тренди, когато Кю Джонг започне да ви липсва? Ние очакваме с нетърпение следващата си среща с Кю Джонг след 2 години!
Специална среща с Мейсън В деня, когато Кю Джонг и Тренди имаха среша, неочаквано срещнахме малкия сладък актьор Мейсън в кафето. Малкото и голямо момче, тези сладури, позираха за снимка. Уоу, тази сладка снимка ще те развесели, нали!Credit:Sharon Huang@FB |
| | | 1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: Преса 9/10/2012, 19:40 | |
| Много добро интервю.Само не можах да разбера дали лидерът наистина го е изпратил ,както му е казал?И това накрая,за бебе Джун ли казаха ,че са говорели с него и той ще го изпращя???? За Кю какво мога да кажа..Такъв добър и прекрасен мъж...нежен и мил...аххх ще устискаме фронта и ще го очакваме пред казармата след 2 години/дай боже всеки му да му се случи това-да чака Кю пред казармата / |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 9/10/2012, 19:45 | |
| Ким не беше на изпращането. Ким беше на сеулската фен среща и за тогава е въпросът. А Бебо е този, който го изпрати заедно със Сенг... Аз лично адски мн харесвам това интервю, мн е истинско, макар че пак ревах докато го превеждах... |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 1/17/2013, 18:47 | |
| Това е старо, но сега го открих... От Венецуела е материала... |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Преса | |
| |
| | | |
Страница 3 от 3 | Иди на страница : 1, 2, 3 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |