Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Share | 

Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 3155

Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 _
ПисанеЗаглавие: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime7/25/2011, 10:30

First topic message reminder :

Шпионски игри и фатална любов в новия корейски сериал 'IRIS'

Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 460x223

Корейският полуостров е единствената останала разделена държава в света. САЩ, Русия, Китай и Япония – великите сили, ограждащи Северна и Южна Корея, са в непрестанно политическо и военно напрежение заради ядрената политика и шестстранните преговори.

Сериалът "Ирис” разказва историята на двама специални агенти, посветени в рискована мисия за предотвратяването на втора Корейска война. Ким Хун-Джун и Джин Се-у са приятели от детинство. Неразделни, както винаги, те се присъединяват към 707-и Батальон за Специални Мисии.

Без да осъзнават, те са се влюбили в едно и също момиче. Една нощ Ким и Джин са отвлечени от базата си и откарани в секретно отделение. След дълго изтезание за проверка на издръжливостта им, двамата са вербувани да станат агенти на корейските тайни служби. Тогава Ким и Джин разбират, че тяхната любима е агент под прикритие, който търси нови попълнения в тайните служби. Мисия му обаче не е призната дори от корейското правителството.

Полето им на изява е скрито от обикновените хора. Няма организация или закон, който да ги защити, защото те действат против човешкия инстинкт, за да спасят животи. Правителството отказва да признае тяхното съществуване. Те могат да разчитат единствено на себе си, за да оцелеят.

Но едно нещо излиза от техния контрол. Най-голямата опасност и табу за тези перфектно тренирани агенти е любовта. Ще успеят ли двамата приятели да преодолеят чувствата, за да спасят живота си, зрителите на bTV ще разберат от новия корейски сериал "Ирис” от 1 август, всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV.

credit: btv.bg
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/7/2011, 08:38

И аз вчера като бях на диско и един познат ми вика следиш ли Юн Джун (нали така превеждат името на Хьон Джун) и аз супер се учудих,че го гледа и ми каза,че го след и много се зарадвах :) Не си тегли епизодите, Крисенце, гледай го по БТВ :) Дублажа е добър, малко ме дразни гласът на ТОР,но почнах да свиквам, пък и той не е от най-приказливите в сериала :Д Епизода утре много го обичам, една от любимите ми сцени е в него и го очаквам с нетърпение :)
А Ди, ти си казала на Са У, но пък аз си мислех за Хьон Джун и се вслушвах в негояит глас,днес ще слушам и този на Са У :)

Последната промяна е направена от Sunshine на 8/7/2011, 14:34; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/7/2011, 14:19

Аз не съм гледала 'Хиляда пъти любов' всъщност и дублажът ме дразни само малко... Малко гласът на ТОП ми идва в повече, добре че не чувам истинския му, защото щях да полудея...
Не съм питала познатите ми гледат ли го, но аз вече превъртях, но ще издържа, нищо няма да тегля... Ще си го изтегля накрая, за да си го запиша и да си го гледам пак... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 305739Мн неща не се осъзнават на първо гледане...
https://facebook.com/keo.malena
direndur
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/7/2011, 16:25

Няма да сгрешиш, ако го запишеш. А интересното те първа предстой... Аз навих нашите да го гледаме - майка го хареса страшно много, а татко каза, че става Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 3647
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 19:32

Хора, след малко пред телевизора... Сега слушам прогнозата на времето - мн тъпа, ама предвкусвам неоспоримо удоволствие...
ТОП пак в ролята на убиец... Ама ако убие момиченцето, ще съм мн разочарована от него, защото детето няма нищо общо с всичко лошото, което ги заобикаля... Обаче аз много искам Са У да умре... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 907741

Последната промяна е направена от Lollipop на 8/10/2011, 19:44; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 19:40

Убива момиченцето, но беше по погрешка, много тъжна гледка, но такава е ролята му. Са У е много изнерящ персонаж
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 19:46

Дам, грешка е, ама... не е мило това...
А този Са У... просто искам да го убия, адски тъпо парче... Искам час по-скоро да умре, гадно, че дълго ще ме дразни тази отрепка... Поне да беше готин, за да му се радвам на външния вид... Нещо като ТОП - гаден е, но пък е готин и някак си склонен да му простиш всичко...
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 19:57

На мен ми е много по-противен от ТОР,защото те бяха приятели, а той какво направи,превърна се в отвратителен човек, само защото той се заобича с главната актриса,много мръсно играеше,срещу всички... а ТОР поне си беше с гадна роля от самото начало...
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 20:14

Мисля, че не е само от любов, смятам, че мн му се иска да е част от организацията и изобщо се е взел мн насериозно... Мн ми е гаден, а като гледам как се пускат 'клюки' из НСС направо се питам тази организация как съществува... Тоз си влиза при компютрите както иска, онзи се влюбва и никой нищо не му прави, друг си запазва лични данни на умрял агент... Пълна анархия...

????

Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 21:01

Мда, и се чудя как всеки си прави каквото иска. Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 866758
Хьон Джунг.. горкия, какво трепане досега, а не знам какво го чака още.
Са У - адски противен ми е. Как само се обърна срещу приятеля?! Предател!
Вик (ТОП) - кефи ме, въпреки че е от лошите. Само като кажат Ти О Пи.. умирам от смях!
Абе много объркано ми се вижда всичко в този сериал. Странно е.
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/10/2011, 21:23

Трябва сериозно да се гледа този сериал и да се наблагя върху всичко в него.
Не мога да разбера,защо всички почвате да се смеете като кажат Т.О.Р аз пък много му се радвам :Д Даже бях тъжна,че не му казваха името :)
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/11/2011, 14:24

Дам, точно това щях да отбележа, че в началото, в първите епизоди, даже не му казваха името... Сега започнаха, та се чудя дали това е заради всички фенове на Биг Бенг... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 918427
Между другото в Хай Клуб има кратка статиика за ИРИС... Няколко реда и една смотана снимка, но все пак е писано... Може даже и плакат да се измоли... Дали... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 5321
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/17/2011, 21:34

Абе, хора, този Баек... тази тъпа гад, кога точно ще умре, че нещо съвсем започнах да го мразя... Мисля, че иска Сьон Хи жива, за да може да я ползва като стръв за Йон Джун... А 'дъртата лисица' (Са У) беше брутален в този епизод... Толкова жесток, този заприлича на рецидивист, нещо му се е бъгнал тотално мозъка... Искам час по-скоро някой да го избави от мъките и да умре... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 479839
direndur
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/17/2011, 21:41

Баек ще умре 18 или 19 епизод, ако не се лъжа. А той спасява Сьон Хи понеже я е отгледал и мисли да я прави част от ИРИС. А за Са У... той ще бъде и по-брутален в следващите епизоди.
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/17/2011, 22:00

О, Баек ще умре?! Наистина ли ще умре? О, най-сетне... Значи така... нямал скрити замисли за Сьон Хи...
А Са У... Точим ножа всеки път като му видя кривия фейс... Той не ви ли прилича на Елвис Пресли в корейски вариант? Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 593930

????

Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/17/2011, 22:34

И като Пресли не го харесвам. Лоли, и аз ще помагам за неговата бавна смърт. Голям подлизурко е! Сюн Хи.. малко лигава ми идва. Харесвам другата повече. Мяза я повече на агентка. Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 3647
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/17/2011, 22:43

О, Сол А... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 688934Страхотна е... Така исках да се събере с Йон Джун... Ама не, той не я обича... А тя наистина го обича адски много... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 688934
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/18/2011, 08:15

Ооо аз бях останала с впечатлението, че Бек (Баек) оцелява, защото той все по капките се измъкваше. Ама то аз какви неща съм запомнила,които въобще не са така в сериала :Д А тази северно-корейката,още от начало ми беше антипатична, така и не се промени до края, тя играе доста коварно, така и не я харесвам и има защо:)
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 09:59

Краят на Ирис се вижда... Остават още два епизода, нали? Става все по-шашаво и объркано... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 216155
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 10:32

Даамм, днес е нелепата смърт на ТОР...

????

Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 10:45

Защо е нелепа? Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 5321 Аз пък незнайно защо си мислих, че и другата седмица ще го дават. Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 866758
direndur
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 11:47

Нелепа е защото уж е най-добрия наемник, а умря по страшно тъпашки начин...
Утре е големия финал. От другата седмица започва пак Шоуто на Слави...
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 11:50

Защото умря по много тъп начин, гледай и ще видиш :)
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 13:33

Ми този ТОП... Започна да ми лази по нервите малко... префектният убиец, та ще ми е интересно как точно ще го убият..
И Сьон Хи ме дразни откровено много и хич не я разбирам... Не искам той да я харесва нея така много... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 216155

????

Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 15:06

И аз много не я харесвам Сюн Хи. Честно казано тя не заслужава Хьон Джунг.
ТОП .. как можа да убие момичето! Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 866758
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime8/25/2011, 15:56

Оха, Мери, мислим еднакво поне с един човек... Аз си мислех, че само аз харесвам северно корейката и искам тя да се събере с Йон Джун Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 918427 ... Мн я харесвам, обожавам я... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 370170
И аз се питах това... като я уби, си казах какво кощунство... толкова беше сладостна, как можа... Но се чудя той наистина ли го е планирал, как хладнокръвно си изпи виното, все едно се поздрави за добре свършената работа... Очаквам с нетърпение убийството му, ако го убива и Йон Джун ще изпитам истинска наслада... Защото срещу Йон Джун никой няма шанс, даже и перфектният убиец ТОП... Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 305739

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV   Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV - Page 2 Icon_minitime

Корейският сериал 'IRIS' в ефира на bTV

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Свободно време :: Да си поговорим-