Японската верисия на мюзикълa 'GOONG' ще бъде изнесен в Южна Корея.
Дата: от 16 септември 2011 до 22 октомври 2011 Място: National Museum of Korea (Theater Yong) Дни и час на представлението: вторник – петък: 20 часа събота: 15 часа и 19 часа неделя: 15 часа Време на представлението: 120 minutes (с включена пауза от 15 минути) В ролите: Kim Kyu Jong, Kwak Sunyeong, Jung Donghwa, Jang Woosoo, Choi Yeseul, Jang Yoojun и др.
Ким Кю Джонг демонстрира невероятна продажба на билети При първата продажба на билети за мюзикъла на 16ти август, VIP местата бяха разпродадени само за 6 минути. Съдбата на останалите места в залата бе почти същата като остаха няколко непродадени. Това са не само фенове от Корея, но и от цяла Азия, която само потвърждава още веднъж популярността на Кю Джонг. Кю Джонг, чиито дебют в този жанр бе в Япония учуди феновете не само със своята актьорска игра, но ис танцовите и гласовите си умения, които направиха трудно за вярване, че това е първата му роля в мюзикъл.
Малко се вижда, но предполагам, когато пуснат повече официални снимки ще се вижда хубаво... Но знаете ли какво ми прави впечатление... Вижте, Кю в наслагван допълнително... На снимките, които не са официални, Кю всъщност е най-нисък, а на официалните е направен най-висок... Кю е корейският Том Круз...
Хахахахахах риза + долнище от анцунг + 1 чорап неочаквано добра комбинация ахахаахах но пък на Кю всичко му отива :Д Толкова много снимки,радвам се че са могли да снимат медиите :) Кщ е изключително красив с този тъмно-синия костюм, какъв поглед само
С белия костюм излъчва уважение, а тъмносиния - сексапил. Кю е страхотен. Но този един чорап не ми се вързва от никъде - "Забранено е да се виждат босите крака на престолонаследника"
И аз съм на същото мнение като direndur относно внушението на костюмите. Направи ми впечатление колко дълги са краката на Кю. Моментът със странното облекло според мен е, когато Шин отива да спи в дома на съпругата си. Все пак няма да спи с костюм. Много е смешен, особено чорапа така ме забалява.
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/3/2011, 11:55
Още едно клипче, направено по време на репетицията, отвпрена за медиите.
Credit:musicalgoong@YT
plamcy
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/3/2011, 12:08
На 3ти септември Ким Хьон Джунг посети Кю Джонг в репетиционната зала на 'Goong'.
Продуцентската компания на мюзикъла сподели в Тweeter: "Миналата вечер Хьон Джунг-ши посети репетиционната зала на Кю Джонг и екипът на 'Goong'. Благодарим за напитките."
Credit:Star News via Naver+VITALSIGN@Allkpop+G8plan@twitter&facebook
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/3/2011, 17:37
Той обаче не се е скъпял за напитки Ким - занесал им е сериозно количество... Но вижте го Кю... Няма такава гордост - близо до хьонга си и как благоговеещо го гледа... Мисля, че е бил много щастлив от това посещение... Благодаря, Хьон Джунг, че зарадва така Кю!
plamcy
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/5/2011, 11:42
Кю е много любвеобвилен, което не е тайна за никого. Той искарено обича и се възхищава на своя хьонг. Беше видно и от едно от интервютата н Кю Джонг, в което репортера разказваше как са светнали очите му, когато е видял Хьон Джунг на страниците на списание. Не се учудвам, когато го виждам толкова щастлив до неговия хьонг...хубаво е!
Oх мноого се радвам,че Ким мисли за момчетата,колко хубаво,че го посети,а да то се вижда,че Кю го обича и му се възхищава,колко хубаво така и трябва да се подкрепят,но и много умно Ким не е отишъл с празни ръце
plamcy
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/6/2011, 12:53
*Графикът на Кю : 17- септември (събота) 20- септември (вторник) 22- септември (четвъртък) 27- септември (вторник) 28- септември (сряда) 01- октомври (събота) 04- октомври (вторник) 05- октомври (сряда) 06- октомври (четвъртък) 08- октомври (събота)
Здравейте. Това е продуцентският екип на мюзикъла 'Goong'.
*Последна продажба на болети: 27 септември (вторник) ~ 9 октомври (събота) (общо 14 представления)
*Билети могат да се закупят от : Theatre Yong (1544-5955) Interpark (1544-1555) Auction Ticket ((1566-1369) 11st Street (1599-0110)
Закупуването може да стане и чрез 4 сайта. Надяваме се на вашето повишено внимание. Благодарим ви!
- Име: мюзикъл 'Goong' - Период на поставяне: 16-септември-2011 (петък) ~ 09-октомври-2011 (събота) - Начало: Вторник~Петък 20ч / Събота 15ч, 19ч / Неделя 15ч / (няма представления в понеделнил) - Място: National Museum of Korea, Theatre Yong - Цена на билетите: VIP места 80,000won / R-места 60,000won / S-места 40,000won - Времетраене: 140 минути (включително антракта) - Възрастова граница: 7 години
Credits:musicalgoong.com+xiaochu@Quainte501.com
plamcy
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/7/2011, 18:44
Още няколко снимки от репетициите на 'Goong'.
Credit:playdb.co.kr
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/8/2011, 12:21
Олеле колко натоварен е Кю и колко много ми се иска и аз да отида и да го гледам на живо