Японската верисия на мюзикълa 'GOONG' ще бъде изнесен в Южна Корея.
Дата: от 16 септември 2011 до 22 октомври 2011 Място: National Museum of Korea (Theater Yong) Дни и час на представлението: вторник – петък: 20 часа събота: 15 часа и 19 часа неделя: 15 часа Време на представлението: 120 minutes (с включена пауза от 15 минути) В ролите: Kim Kyu Jong, Kwak Sunyeong, Jung Donghwa, Jang Woosoo, Choi Yeseul, Jang Yoojun и др.
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]GOONG 9/8/2011, 18:46
И аз мисля, че момента без чорап е когато отива на гости у нейното семейство... На последните снимки има една, на която седи на някаква пейка, а тя и вероятно родителите й на земята около някаква маса... Ех, колко жалко, че няма как да гледаме това...
Не е учудващо, че именно Йонг Сенг е посетил мюзикъла 'Goong'.
Ето какво сподели той в Twitter: Ходих да гледам мюзикъла на Кю Джонг 'Goong'~^^Беше наистина невероятно да го гледаш~ке Кю Джонг е работил здраво и изглежда е свършил чудесна работа кеке Моля ви, дайте му своята подкрепа~ Моля, покажете любовта си към мюзикъла 'Goong'!! Файтинг!!!
Своята подкрепа и любов показа и Хьонг Джун: Господин Ким Кю Джонг файтинг! Goong най-добрият!^_^
Credit:Amorino+SS601+shirbo21+5StarsAs1
Последната промяна е направена от plamcy на 9/18/2011, 13:16; мнението е било променяно общо 1 път
Сканчетата са на информационна книжка за мюзикъла. Предполагам, че такива се дават на входа на залата подобно на тези в оперите с либретото на представленията.
Последната снимка е просто божествена, много я харесвам Особено погледа и ръцете... Толкова са красиви... Хубаво би било да има и превод, да прочетем и ние като не можем да гледаме, ама дали някой блогър ще преведе, за да можем и ние да преведем...
Снимката, която харесваш, Лоли, е от фотосесията за официалния японски сайт на Кю. Явно там не са публикувани всички снимки и ни изненадват с по някоя красива. Между другото това е една от любимите ми фотосесии да не кажа любимита. Тук, не само на тази снимка се вижда новият мъжествен, романтичен, силен Кю Джонг. Надявам се да има превод, но не ми се вярва да е скоро.
Зная, че са оттам, не малко време прекарах да ги търся... Но се изпълвам със злорадство като ме подсещаш за това, че там не я е имало... Ех, нещо да са по-назад японците... Иначе, окото на Кю толкова красиво е очертано... На тази снимка толкова добре личи... Мисля, че само тази снимка е нова от цялото списанийце.. .
Вчера на 19.09 от 14ч се състоя пресконференция, на която бяха представени главните герои от мюзикъла ‘Goong’. Медиите в Корея хвалят Кю Джонг за смелостта да предизвика себе си и да приемем да играе в мюзикъл. Освен това похвали той получава певческите си възможностти и силата, с която е изпълнене гласът му. Появи се мнението, че Кю Джонг идеално пасва на ролята на принц.
Credit:liezle.blogspot+bntnews+newsen+arts news
Последната промяна е направена от plamcy на 9/20/2011, 19:34; мнението е било променяно общо 1 път