| Тема за оплаквания и предложения | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Тема за оплаквания и предложения 9/3/2011, 19:48 | |
| Когато има нещо, което не ви харесва тук, когато имате оплакване от някой от екипа, обслужващ форума или от някой друг потребител - моля, остави съобщение тук. Нека знаем за проблема и нека го решим заедно.Тук няма да има цензура, така че нека бъдем откровени един с друг за едно по-добро общуване във форума. Ще помоля само да спазвате добрия тон, особено когато касае човек извън екипа (модератори и администратор) на форума. Ние няма да ви се разсърдим, но за потребителите не можем да дадем тази гаранция Темата е отворена и за самият екип на форума!~~~Можете да ползвате темата и с градивна насоченост. Отворени сме за вашите предложения за подобряване на форума. Моля, споделете ги с нас, ако имате такива. Може да не ги утвърдим, но от предложение глава не боли. |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 12/19/2011, 13:03 | |
| Сладурки знам че сте заети...ама имам предложение...моля не се сърдете.Много ще се радвам на по зимна..коледна..зимна визия на форума |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 2/15/2012, 14:16 | |
| Ето ме пак с предложение хахаха,само предложения да искате от мен. Та както вече споменах ако искате можем да си подарим мартенички.Идеята ми е да се запишем желаещите да участват,и някой да изтегли по двойки кой на кого да подарява.И така да си направим форумно Бабо Мартенска изненадка с мартенички. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 2/15/2012, 14:39 | |
| Искаш да е като отделна тема и да са картинки изработени по някакъв начин от нас... И да са подарък за определен човек, който чрез томбола да си изтеглим? |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 2/15/2012, 20:39 | |
| Пфу ама как съм го обяснила ..не имах предвид са си подаряваме исатински мартенци.Да си изпратим по пощата мартенчика.Но не знам дали всеки би се съгласил..може да се измисли друга идея. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 2/16/2012, 09:27 | |
| Дам, така нещата се усложняват, но пък е готино като идея. Аз съм за такава инициатива и ще пусна тема. Който има желание, ще се запише... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 2/16/2012, 12:51 | |
| Благодаря ти Лоли Ами не се усложняват за изпълнение колкото до желаещи.Като изтеглим по двойки кой на кого и ще си разменим адресчетата на лични и ще е хубаво да си изпратим мартеничка.Дано има желаещи де. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 16:54 | |
| Я да ви избройкам... Какво ще кажете за парти по случай рождения ден на Мин? Идеята ми е да си определим някакъв широк времеви диапазон, в който да седим във форума и да си нищим Мин - мога да направя някаква малка анкета за него онлайн, да си разменяме снимки, клипчета, гифчета, мисли и всичко свързано с Мин... Да си споделим как празнуваме и прочие... Аз мога да бъда на линия след 14 до 00, така че вие кажете допада ли ви идеята и какво време да сложим... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 17:45 | |
| Това е хубава идея...Може и да се получи... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 17:50 | |
| Ми, ако имате желание, може да опитаме... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 18:02 | |
| Аз съм навита за месец на Мин. Ще бъде забавно. Само него ще обсъждаме - участия, предавания, драмата му. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 18:17 | |
| Дам, месец на Мин ще има - лога и целият форум ще е посветен на него. Иначе за партито, мисля да е на самият му ден... Няма смисъл да се протака цял месец... Отделно ние сме подготвили изненади за целия месец април, месеца на Мин... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/27/2012, 19:19 | |
| хихи супер е идеята,Лоли Много,много ми харесва... Месец на Мин...якоо |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 3/29/2012, 19:11 | |
| Ахххх покана за парито на Мин даааааа Добре де не е реална,как го написах някой ще се заблуди хихихи.Аз много бих искала,но с малко освен ако не е по обедно време почти следобедно..след 14ч. и пак не е сигурно де.Ама пък нямам търпение за месец на Мин. Ааааах и изненадки ли казваш Лоли ще има ммммм. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/5/2012, 15:52 | |
| Дойде време и за Великден. Какво ще кажете този път да го празнуваме като го съчетаем с нашите момчета? Идеята ми е да рисуваме момчетата или инициалите им върху яйца, хартия, сладкиши и каквото още се сетите. Кой каквото може да направи с техния облик, съчетавайки празника с някое или всичките момчета или само с името на групата. Нека след това си споделим снимки с творбите. След това ако искате можем да повторим инициативата и на други наши празници, а всички събрани снимки да изготвим в един видео клип и ще го пращаме към всеки подарък, който подготвяме за момчетата, за да им покажем, че те са част от нас и дори на празниците ни. |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/5/2012, 16:17 | |
| Йеее с две ръце съм за идеята ти,Ди Много оригинално измислено :) хихи ако стигне до тяхните очи....сигурно доста странно ще им се види да видят рисувани яйца.... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/5/2012, 20:18 | |
| Интересна идея, Ди! Аз ще участвам :) Ще е хубаво да пиша по яйцата хихи |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/5/2012, 20:22 | |
| Идеята ти е великолепна, Ди! Аз съм за нея и ще участвам. Великден е любимият ми празник и съответно ще боядисвам яйца с голямо удоволствие... Ще шарам и за момчетата |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/5/2012, 20:29 | |
| Радвам се, че идеята ви харесва момичета. Надявам се много да се забавляваме и след това да имаме много материали за споделяне |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 4/6/2012, 13:11 | |
| И аз туууук ,и аз |
|
| |
SSilver
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 136
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 6/13/2012, 21:41 | |
| По принцип не обичам много да се меся из организаторските неща, обаче четох за промени из кътчето на Хйон Джунг. Та ровя си аз из форумите на Х и един от тях си е решил проблема с 'паразитиращите потребители' по следния начин (не че съм почитател на това решение):
Reply to see Информацията, снимките и т.н. са скрити. Ако някой иска да види какво е скрито, трябва да напише отговор. Разбира се не са позволени отговори с емотикони или с една дума. Минимума беше за 30 символа, ако не се лъжа. Аз лично не го харесвам. Предпочитам по-малко излишни коментари, повече информация, но все пак реших да го споделя. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 6/13/2012, 22:18 | |
| Да, много азиатски форуми го практикуват това със скритите мнения... Мислила съм и върху него... Но честно казано самата аз мразя тази практика, прекалено насилствена ми идва, а мненията стават още по-голям спам - защото ти не виждаш какво е скрито там, как ще го коментираш и пишеш някакви пълни глупости, само за да видиш... Благодаря за предложението, ще помисля и върху него отново |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 7/15/2012, 11:14 | |
| В края на месец август, форумът става на 2 годинки... Как бихте искали да отпразнуваме това? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 8/18/2012, 11:46 | |
| Момичета, подготвили сме много забавни игри и теми, за да отпразнуваме рождения си ден, но все пак бих искала малко помощ като ориентир... Какво бихте искали за награда за победителя в играта? |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения 8/28/2012, 19:23 | |
| Искаааам още една среща,може и на Пловдивска земя,нямам претенции. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за оплаквания и предложения | |
| |
|