Заглавие: Йонг Сенг като Д'Артанян 9/15/2011, 17:54
First topic message reminder :
Хо Йонг Сенг като Д’Артанян в мюзикъла „Тримата мускетари”
Вчера Йонг Сенг пусна съобщение из социалните мрежи, че ще участва в мюзикъл, с което успя да шокира всички Y.E.S Днес той официално го съобщи в сайта си и пусна снимки и информация по въпроса. Мюзикъла, в който ще участва е „Тримата мускетари” и ще можем да се насладим на Йонг Сенг изцяло, защото ще играе главната роля - Д’Артанян. От днес започват репетициите… Мюзикъла ще стартира на 3ти ноември и ще продължи да се представя на сцената до 18ти декември. Билети за представленията ще бъдат пуснати в продажба на 22ри септември от 14 часа
Автор
Съобщение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/10/2011, 20:33
Оххх трябва да мисля план за обиране на банка, за да си купя билет до Корея и билет за мюзикъла, искам да го гледам!! Ще е страхотен!!! Очаквам с нетърпение фен камери и фен снимки
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/10/2011, 20:35
Ди, ако знаеш колко се надявам да можем да видим повечко. Толкова харесвам Сенг като мускетар, вълнувам се сякаш е примиера на 'Goong'. Няма начин да не се справи, той е толкова талантлив, аз вятвам като Лоли, че ще има невероятен успех.
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/19/2011, 17:07
Йонг Сенг днес на тренировка
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/24/2011, 21:10
Какво ще кажете за новите снимки на Д'Артанян
Credit: fnn.co.kr + SS501 Baidu
Sunshine
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/25/2011, 10:21
Изключително много ми харесват,особено снимката със синият костюм
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/26/2011, 12:33
Изпълнен със страст Хо Йонг Сенг отново ще се появи на сцената, този път в мюзикъла Тримата мускетари
Първото участие в мюзикъл след 7 години на музикален идол. Обикновено не е много добър в изразяването на чувствата си, което му представляваше трудност по време на упражненията по актьорско майсторство.
Трудно е да се направи сравнение между „популярност” и „новак”. Сравнявайки човек, който току що дебютира и една звезда, която е дебютирала преди 7 години, повечето хора ще си помислят, че звездата ще бъде по страстен и силен. Като се има предвид факта, че се е изправял пред повече предизвикателства и ако не си страстен, няма как да издържиш 7 години на сцената.
Това е седмата година след неговия дебют. 26-годишния Хо Йонг Сенг е бил вокалист и новопрохождащ соло изпълнител, а сега разкрива топлото си сърце изпълнено със страст пред всички, чрез мюзикъла „Тримата мускетари”.
„Всъщност всичко около мен вече са участвали в мюзикъли и са уверени в себе си, а аз все още не съм. Въпреки това, когато соло дейностите започнат, изведнъж имам прилив на енергия и желание да се науча и да се усъвършенствам, влагам сърцето си в това. Дебюта ми беше преди 7 години, но сега се завръщам с пламенна страст в сърцето и много по-силен от преди. Всъщност това е едно ново начало в сравнение с предишното като соло изпълнител. Трябва да се посветя изцяло на учене и практика, за да мога да се превъплатя в героя си. Първоначално си мислех, че искам единствено да пея, но сега усещам желание да бъда и актьор.”
Младият Д’Артанян е изпълнен с мечти, точно като него и аз се завърнах с нова идентичност и желание да изучавам актьорско майсторство.
Мюзикъла „Тримата мускетари” като фон изобразява 17ти век. Мечтата на младия Д’Артанян да бъде кралски мускетар го среща с тримата мускетари от френската кралска охрана – Атос, Портос и Арамис. Историята представя техните приключения и приятелство.
„Всъщност преди да започна с актьорското майсторство, чух доста предразсъдъци. Така споделих опасенията си с един мой хьонг, той ме посъветва да отида и да опитам, както и да много внимателно да гледам монитора.”
Хо Йонг Сенг ще се превъплъти в Д’Артанян и ще участва в мюзикъла заедно с Кю Хьон от Super Junior, както и бившия член на FT-Island О Уон Бин. Въпреки че и тримата са родени идоли, това не представлява проблем във взаимоотношенията им и не създава конкуренция.
„Притеснявах се понеже ми беше за първи път, но беше напразно. В началото се упражнявах с Уон Бин, заедно гледахме монитора и се съветвахме един друг. Всъщност не се виждаме често с Кю Хьон, понеже за каквото и да искам да говорим, той го отлага. (усмихва се) Ние тримата, които играем ролята на Д’Артанян мислим различно и имаме различен стил, който предаваме на героя си.”
Обикновено Йонг Сенг не е много добър в изразяването на чувства, но когато е изправен пред мюзикъл, се нуждае от моментно изразяване на емоции, което представлява изключителна трудност и е предизвикателство. Трябва да покаже повече чар. Той каза: „Например следната ситуация, при която трябва да изразиш щастие, но да се забелязва и лек оттенък на тъга.” Винаги започват първо от главните актьори и им казват: „вложете повече чувство, опитайте се да почувствате и пресъздадете усещането”. И в същото време: „Въпреки че е трудно и не мога да живея в характера на някой друг, ще остане част, която да напомня за мен, в това е чара.” Хо Йонг Сенг също така се надява, че публиката ще види промяната, която е претърпял и колко уверен е станал.
„Гледайки ме как представям образа на Д’Артанян, същевременно може да се впечатлите от „същината” и това ще бъде страхотно. Всъщност е много трудно да се определи изпълнението на мюзикъла Тримата мускетари, това е едно невероятно съчетание на игра с мен, любов, приятелство, измяна и т.н. Заедно в различни степени те присъстват в различните герои.”
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/27/2011, 08:49
Прави са, че Сенг трудно дава израз на чувствата си, а това е театрална поставка - за тях е необходимо много повече чувство, отколко за пред камерата даже... Ще ми е мн интересно да го видя... Надявам се да има някоя и друга фен камера, на която да можем да добием представа за неговата игра...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/27/2011, 15:49
Йонг Сенг на репетиция заедно с колегите си
Снимки с колегите
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/27/2011, 19:09
Все повече снимки започват да излизат. Това мн ме радва...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 10/27/2011, 19:13
снимка с колежката
релаксиращ Сенг
П.П. И мен много ме радва, нуна. С всяка снимка любопитството ми към мюзикъла расте.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/4/2011, 17:03
Малко снимки на Д'Артанян Хо преди да си боядиса косата
Credit:mmusical.co.kr
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/4/2011, 21:20
Толкова са сладки тези снимки... И Сенги изглежда така щастлив... Той ми прилича на малко дете, когато е така щастлив... Изглежда някак невинен и чист...
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/5/2011, 04:34
Lollipop написа:
Толкова са сладки тези снимки... И Сенги изглежда така щастлив... Той ми прилича на малко дете, когато е така щастлив... Изглежда някак невинен и чист...
Същото щях да напиша..и хоп слизам на долу и гледам Лолито го е написала М/удругото знаете ли че съм го виждала с такъв анцуг и на репетиции с групата..обаче не се сещам на коя песен го гледах.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/5/2011, 08:18
Дали е от времето на групата не знам, но определено няколко пъти на репетициите на Let It Go е бил с него или с такива с подобни шарки. Прави сте, че прилича на дете на моменти, особено на предпоследната снимка. Усмихва се така все едно е направил някоя пакост.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/5/2011, 18:23
тук и двамата са страшно невинни
а тази чупка в краста просто ме остави без думи
Credit: liezle
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 09:34
Вчера, на 15.11.2011 беше първото представление на Йонг Сенг като Д'Артанян в мюзикъла. Ето и малко снимки от събитието.
Credit: BANHADA + Fiesta
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 09:43
15.11.2011
Credit: Fiesta
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 09:49
15.11.2011
Credit: Fiesta
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 09:53
Имаме си и две клипчета от изпълнението на Йонг Сенг
Йонг Сенг напуска мястото на презставлението
Credit: yssilver1103 + rmdkdl1103 + @ YT
mia_aurora
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 12:49
Лелеее колко съм развълнувана..а какво ли ще е ако гледам на живо цялото представление...Ех Ди благодаря ти за страхотните снимки и клипчета. Направо съм разтреперена от вълнение,като го чух да пее Сенги..и изобщо като гледах..страхтно е страхотно.Блазя на тези които ще гледат.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 15:34
Още в първото участие в мюзикъла Йонг Сенг е имал две сцени с целувки. Ето ги и тях.
Credit: on tags
Sunshine
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 15:50
Охооо две сцени с целувки лелеееее е поне втората е скрита :Д
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/16/2011, 20:17
Много хубави снимки:) Личи си, че Сенг се забавлява с Д'Артанян Тази негива русичка коса и тези ботуши... невероятен е.Ммм предполагам,че последното клипче е след представлението му,защото си личи умората му..
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/17/2011, 05:42
Още снимки на Д'Артанян Сенг
Credit:maman501
mia_aurora
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/17/2011, 13:30
Еееех личи си щастието и удовлетворението в очите му и в усмивката.
Последната промяна е направена от mia_aurora на 11/17/2011, 19:37; мнението е било променяно общо 1 път