Заглавие: Йонг Сенг като Д'Артанян 9/15/2011, 17:54
First topic message reminder :
Хо Йонг Сенг като Д’Артанян в мюзикъла „Тримата мускетари”
Вчера Йонг Сенг пусна съобщение из социалните мрежи, че ще участва в мюзикъл, с което успя да шокира всички Y.E.S Днес той официално го съобщи в сайта си и пусна снимки и информация по въпроса. Мюзикъла, в който ще участва е „Тримата мускетари” и ще можем да се насладим на Йонг Сенг изцяло, защото ще играе главната роля - Д’Артанян. От днес започват репетициите… Мюзикъла ще стартира на 3ти ноември и ще продължи да се представя на сцената до 18ти декември. Билети за представленията ще бъдат пуснати в продажба на 22ри септември от 14 часа
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 11/30/2011, 17:11
29.11.2011
Credit: murya77 + myloverjwjy
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/1/2011, 12:39
29.11.2011
Credit: Madeleine (youngsaeng.net) + @anneco1020
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/1/2011, 12:40
29.11.2011
Credit: Madeleine (youngsaeng.net) + @anneco1020
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/2/2011, 11:52
"Тримата мускетари" 1.12.2011
Йонг Сенг на излизане слад представлението
Credit:yssilver1103 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/2/2011, 11:57
1.12.2011
Credit:Madeleine_hys
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/3/2011, 13:06
видео от представлението на 1.12.2011
Credit:bestys @ YT
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/3/2011, 13:19
снимки от представлението на 1.12.2011
Credit:Madeleine
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/3/2011, 13:20
снимки от представлението на 1.12.2011
Credit:Madeleine
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/5/2011, 19:00
Д'Артанян Сенг на сцената на 4.12.2011
Credit: ArdentLover.com
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/8/2011, 20:17
Най на края имаме видео от представлението на 4.12.2011
Credit: amylucky0508 + youngwon501 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/11/2011, 09:29
Представлението от 9.12.2011
Credit:bestys
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/13/2011, 21:05
още снимки от 11.12..2011
Credit: on tags
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/17/2011, 20:28
На 16.12.2011 беше последното представление на Йонг Сенг като Д’Артанян в мюзикъла „Тримата мускетари” в Seongnam Art Center Opera House.
Можете да видите колко е емоционален Сенг по време на представлението
Сигурно след тази раздяла Йонг Сенг ще се замисли за кратка почивка. И дано го направи защото предстои отново да играе като Д’Артанян на 23 и 24 декември на Daegu представленията.
Credit: Madeleine + rmdkdl.cafe24.com
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/17/2011, 20:30
Толкова мил жест от страна на феновете. След края на представлението феновете на Йонг Сенг го чакаха пред изхода на операта, за да му подарят по една роза.
Фенове споделиха по туитър, че мениджъра на Йонг Сенг се е съгласил на този начин да изразят подкрепата си, но при условие, че няма да го докосват. Мениджъра дори е паркирал по далеч колата на Йонг Сенг, за да може по-дълго да се насладят феновете на идола си.
Както можете да видете от клипа Йонг Сенг се опитва да сдържи емоциите си.
Credit:yssilver1103 @ YT
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/18/2011, 06:43
Ди,и аз се разплаках :( Миличкия,едвам си сдържа съзите по време на преставлението и когато е с феновете.Спомням си колко му беше забавно да е Д'артанян,а сега всичко свърши Сигурна съм.че ще намери време да си почине :) и,че с нетърпение чака да дойде 23 и 24 и отново да играе Д'артанян.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/18/2011, 09:19
Аз наистина много се разстроих снощи, добре че беше разговора с теб, за да си отвлека вниманието и да се ободря малко Представлението беше много трогателно, а жеста от феновете беше страшно мил. През цялото време Сенг едвам сдържаше сълзите си, раздялата с екипа е много трудна за него, предвид как се забавляваше с тях и колко общителен стана из туитър. Със сигурност му трябва почивка. Дано хубаво да отпочине, защото по празниците го очакват още няколко представления. Надявам се не само да работи, но да намери време за почивка и време да се позабавлява с приятелите си
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/18/2011, 12:49
Радвам се,че съм ти помогнала Напълно си права за всичко,Ди :) Ще намери време за всичко ще си почине и ще работи,че да ни радва
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/19/2011, 17:40
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/19/2011, 17:50
Днес беше последното изпълнение на мюзикъла "Тримата мускетари" на сцената на опера Seongnam Art Center. В ролята на Д'Артанян беше Кю Хьон от Super Junior. На сцената бяха събрани всички 5 човека играещи ролята на Д'Артанян. Това са Хо Йонг Сенг, Кю Хьон, О Уон Бин, И Джи Хун и (на другия не му знам името).
Credit:sjissj2011 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/21/2011, 09:49
Йонг Сенг завърши участието си в мюзикъла "Тримата мускетари"
Здравейте, Времето напоследък застудя, започна да се чувства зимата… В това време трябва много да внимавате и да се грижете за здравето си, да не се разболеете. Носете топли дрехи и яжте топла храна!!! (важи с двойна сила за по-възрастните! кеке) Осъзнах този факт, а съм още в средата на 20те си години… Ако не ям здравословна храна, тялото ми започва да ми изневерява… кекекекекеке
Щом започнах да участвам в „Тримата мускетари”, здравословната храна беше задължителна за мен.
Мюзикълът „Тримата мускетари”, който обсъждате много и се тревожите… Честно казано и аз се тревожих доста около него. На този етап не е албум, а мюзикъл… Както и да е, сега аз или вие, вярвам, че всички мислим по един и същи начин… Справих се добре в мюзикъла „Тримата мускетари”
Освен това, най-хубавата част бе, че натрупах доста нови преживявания и опит… За мен това беше усъвършенстване…
По време на репетициите доста се притеснявах за различни неща – „Какво ще правя, ако случайно си забравя репликите”, „Ами ако изгубя гласа си”, „Какво ще стане, ако ме навикат, заради играта ми”… Тревожех се за всичко това.
Но наистина мисля, че е трудно да откриеш неспособен човек сред актьорите и актрисите, с които работих по мюзикъла „Тримата мускетари”. Всички се справиха наистина чудесно, за това се чувствах удобно и приятно сред тях. Научих доста от тях.
За ролята на Д’Артанян дадох най-доброто от себе си. Вложиш цялото си сърце и душа в ролята. Почувствах го силно именно на последното представление. Почувствах радостта да бъда с тези хора и да участвам в мюзикъла… Емоциите напираха в мен… дори на края на участието ми в мюзикъла не мислих, че съм направил постижение. (че съм се справил отлично) Заплаках, когато помислих за това. Сега се сбогувам с всички актьори и актриси и музикъла „Тримата мускетари”
Последната дума „Благодаря ви”, която казах неволно, мисля, че наистина идваше дълбоко от сърцето на Д’Артанян. Наистина съм много благодарен на феновете, които винаги ме подкрепят, дори когато им липсвам.
Наистина благодаря за мюзикъла, защото осъзнах, че дори и да израстваме/ да ставеме по-зрели, можем да запазим непорочността си.
Това беше наистина един приятен мюзикъл. Мюзикъл, които ме просветли. Мюзикъл, които ме срещна с много добри актьори и актриси… Мюзикъл, който няма да забравя… „Тримата мускетари”
Благодаря ви^^
Но… все още предстоят представленията в Daegu!!! кекекеккекекек
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/25/2011, 08:24
Мюзикъла "Тримата мускетари" вчера се изпълни в Daegu. Вчера се изпълниха две представления, едното в 15 часа, а другото в 19 часа. На второто представление всички носят коледни шапки и поздравиха публиката за Коледа.
представлението в 15 часа
представлението в 19 часа
тук Йонг Сенг е сниман как влиза в съблекалнята и след това как излиза, махайки на феновете пред театъра
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 12/30/2011, 22:13
Много се радвам за Сенг, радвам се че се е забавлявал и е научил много. От клиповете, които видях виждам, че се е справил отлично с играта и пеенето, особено с извивките, които за мен са си неговия специалитет. Разбирам защо го харесваш толкова много Ди, за толкова кратко време Сенг израсна в моите очи от дете в мъж. А тук се вижда как преплита детското и мъжественото в себе си, хем се усмихва като малко дете видяло коледния си подарък хем размахвайки сабята показва благородна осанка... страхотен е!
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Йонг Сенг като Д'Артанян 7/3/2012, 17:44
Браво на момчето,личи си че е вложил душа и сърце в този проект .Радвам се за постъпката на феновете ,наистина е трогателно .Справил се е чудесно,както винаги във всичко.