Заглавие: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 9/28/2011, 10:49
Ким Хьон Джунг се завръща на музикалната сцена с втория си мини албум LUCKY!!! Датата на издаване е 11 октомври 2011 год. в полунощ, а предварителните заявки започват на 29-ти септември. Първото представяне на мини албума ще бъде на 20 октомври на сцената на M! Countdown. Днес KEYEAST публикува официално заявление в корейския сайт на Хьон Джунг, което може да прочетете тук.
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 9/28/2011, 12:17
Ким Хьон Джунг издава втори мини албум "Lucky" следващия месец [28.09.2011]
След като приключи успешно соло дебюта си по-рано тази година, Ким Хьон Джунг от SS501 е готов да направи завръщането си с нов мини албум следващия месец!
На 28-ми септември, KeyEast Entertainment ъпдейтна официалната страница на Ким Хьон Джунг с информация за предварителните заявки и списъка с песни за 2-рия мини албум "Lucky".
"Lucky" в копродуциран от Steven Lee (който е работил с Ким Хьон Джунг по неговия първи мини албум) и Taewan, известен още като C-Luv. Ким Хьон Джунг ще промотира "Lucky Guy" като главна песен.
Предварителните поръчки за албума започват на 29-ти септември чрез големите музикални магазини като Synnara, Yes24, Hottracks и Interpark. Албумът ще бъде официално пуснат online и в магазините на 11-ти октомври.
Вижте пълния траклист по-долу и останете с allkpop за повече информация!
-
Списък с песни:
01. Do You Like That 02. Lucky Guy (главна песен) 03. Smile 04. I’m Your Man 05. U 06. Lucky Guy (Instrumental)
Source: Kim Hyun Joong Official Homepage Credit: allkpop.com
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 9/28/2011, 12:31
Ким Хьон Джунг... завръщането! 20 октомври 2011 год. (четвъртък) M! Countdown, Mnet
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 9/29/2011, 18:08
Значи дойде време за неговия втори албум... Интересно ми е да го чуя и видя... Интересно ми с какво ще ни изненада сега, какъв успех ще има, ще задмине ли първия... Предполага, че и клип ще има, всичко както си му е редът
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/1/2011, 14:15
Вторият мини албум на Хьон Джунг вече е регистриран в Корейската музикална асоциация за авторското право (KMCA / Korea Music Copyright Association) с първите строфи от песните. Засега липсва информация за едно от парчетата.
Първите строфи от песните, включени в Lucky и авторите им
Credit: KMCA + 5StarsAs1 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/2/2011, 09:59
Ето и груб превод на английски на първите строфи от песните в албума.
Do You Like That 날따라와 go go 그곳이 어디든 go go 복잡한 머리도 답답한 가슴도 다 잊어버리고
Follow me go go To wherever go go Whether it's your complicated thoughts Or burdened heart Erase it all
------------------------------------------
Lucky Guy 3,2,1 Let's Go Hey 느낌이좋아 오늘도 완벽하지 더 크게 더질 것 같아
3,2,1 Let's go hey It feels good Today's perfect but it feels it's going to get bigger
Smile 기슴이 두근두근해 입가에 미소 가번져 널 만난 그 순간부터 Just having you
My heart beats for you Smile spreads on my lips From the moment I met you Just having you
U 난 마법속에 빠졌나봐 지금 내안에 너라는 심장이 뛰어 너라는 공기를마셔
I've fallen into the spell Inside of me now My heart beats for you I'm breathing your air
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/2/2011, 15:28
Дам, губи се I'm your man, песента, която ми представляваше най-голям интерес... Хм... Песните имат хубави текстове... Как ли ще звучат... И с този албум може да започне обратното броене...
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/2/2011, 17:48
Така е, вече можем да започнем да броим дните до издаването на Lucky. Очаквам новата седмица да ни донесе и първите снимки от мини албума. Интересно ми е каква ще е водещата концепция този път.
Lollipop
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/2/2011, 18:13
Ми аз мернах някаква снимка, нова ми се стори с името на албума, но не я запазих... Наистина е интересно каква ще е концепцията... На снимката беше меланхоличен и пак с русата коса, а аз се надявам да я махне тази руса коса, че още не мога да я възприема...
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/4/2011, 10:51
Днес най-после излезе първата снимка от обложката. Имаме и статийки.
Ким Хьон Джунг разкри снимка от обложката на мини-албума за завръщането си "Lucky" [04.10.2011]
Ким Хьон Джунг от SS501 най-накрая разкри негова снимка от обложката на втория му мини-албум "Lucky", с който се завръща!
Облечен в изключителни неофициални дрехи, Ким Хьон Джунг прави 'денди' трансформация, която върви заедно със стилна и прелестна концепция. Неговият мини-албум започва с rock 'n' roll парчето, озаглавено "Do You Like That", което е с денс ритъм и силен аранжимент. Песните са общо пет, включително заглавното парче "Lucky", традиционна балада, озаглавена "I'm Your Man" и сладка любовна песен с името "U".
Неговото главно парче изпъква с ритмична електрическа китара и brass rock band саунд. То е категоризирано като бърза песен с американски пънк-рок, нещо, което Ким Хьон Джунг винаги е искал да опита в музикално отношение. За да стане възможно това, той е осигурил помощта на членовете на Daybreak и Common Ground.
Source + Photo: Sports World via Naver Credit: VITALSIGN @ allkpop.com
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/4/2011, 11:08
Ким Хьон Джунг разкри обложката на неговия 2-ри мини-албум "Lucky" [04.10.2011]
Ким Хьон Джунг ще се завърне официално на музикалната сцена с 2-рия си мини-албум "Lucky", след издаването на неговия дебютен мини-албум "Break Down" през първото полугодие. На 4-ти октомври Ким Хьон Джунг пусна неговата обложка към "Lucky", разкривайки трансформацията си от лошо момче в комарджия.
За втория си мини-албум "Lucky", Ким Хьон Джунг е сменил тъмния си имидж с необработена, но атрактивна трансформация. Той представя един елегантен външен вид с фаталния си чар. Снимките към обложката включват и анимационния герой на Ким Хьон Джунг, U:ZOOSIN.
В момента той работи по последните приготовления за своето завръщане. Какво мислите за обложката на неговия втори мини-албум?
Source: Newsen Credit: koreaboo.com
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/4/2011, 12:35
Хъъъм какво мисля ами BlueRose предвид аватара и подписа ти на които толкова го харесвам..хъм обложката не ми допада.Може би ако обработката беше по различна и позата(най-вече лицето) би ми харесала.Няма да си кривя душата,но пък чакам с нетърпение да чуя песните и да видим още снимки и лайфове.И аз като Лоли още не мога да го възприема с руса коса.
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/5/2011, 08:29
Преди малко попаднах на един тапет, който се чудех дали да споделя с вас, но нали съм добра... не успях да се сдържа. Размерите му са 1280x800. Щеше да е още по-автентичен и оригинален, ако бяха оставили за фон фишовете от бингото (лотарията), но и така е готино и изглежда добре на десктопа.
LUCKY Wallpaper ~ by Willpower
Credit: as tagged
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/5/2011, 09:54
Банер на LUCKY от официалния сайт на Ким Хьон Джунг
Credit: hyun-joong.com
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/5/2011, 10:06
Феновете в Япония могат да си поръчат втория мини албум за 2 100 йени от уебсайта на DATV.
Поръчки на LUCKY от DATV
Credit: DATV
Lollipop
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/5/2011, 19:06
Комарджия? Колко точно са го казали - наистина много го бива екипа на Ким, просто визията му е сто процента комарджийска.... Мн яко... Интересно ми е да видя цялата концепция... Пък и описанието на песните - рок, пънк и още... Хм... Как ли ще се получи това?
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/5/2011, 19:23
Снимката за обложката на албума напълно съответства на концепцията за комарджията, а и на представянето на Break Down в Сеул Хьон Джунг каза, че си купува билети от лотарията и се чувства късметлия (щастливец) с това, което му се случва в живота и на сцената. Колкото до Lucky, явно този мини албум ще е по-рокаджийски, а знаем, че него рокът го влече. Ставам все по-нетърпелива да чуя крайния продукт.
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 10:08
Вече разполагаме и с първите строфи от песента I'm Your Man, както и с превода им на английски език.
나는 네 남자야 (I’m Your Man) 네 생각 뿐이야 온통 네생각뿐이야 너는 왜
I’m just thinking about you You’re all I’m thinking of You, why
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 11:27
Днес KeyEast излязоха с официално известие за тийзъра (внимание, тук са ни подготвили изненада ) и видеоклипа към Lucky Guy.
Съобщение за тийзъра и видеоклипа към 'Lucky Guy' [06.10.2011]
Здравейте.
Тук е екипът на Henecia.
Вторият мини албум 'LUCKY' на Ким Хьон Джунг ще бъде пуснат в продажба от 11-ти октомври, планирано е да излезе тийзър на главната песен 'Lucky Guy'.
Този път, тийзърът на 'Lucky Guy' ще има 3 версии. 1-вият тийзър ще бъде пуснат на 7-ми октомври в 15:00 часа/2-рият тийзър ще бъде пуснат на 10-ти, часът ще бъде потвърден/3-тият тийзър ще бъде пуснат на 11-ти в 00:00 часа.
Целият видеоклип ще бъде пуснат на 13-ти октомври, часът ще бъде потвърден.
Ще бъде пуснат в Официалния Youtube канал на Ким Хьон Джунг (https://www.youtube.com/kimhyunjoong606) и различни онлайн музикални сайтове.
Напълно различен чар от 1-вия мини албум 'BREAK DOWN', но по-близък до Ким Хьон Джунг, всички фенове, молим, дайте вашата голяма любов и подкрепа на 2-рия мини албум 'LUCKY'.
Благодарим.
*Съобщението ще бъде редактирано, ако има промени в часа на издаване на тийзъра.
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 11:36
Еееее искат да ни погъделичкат сериозно тези хора,милост нямат ли Това много ми хареса -"Напълно различен чар от 1-вия мини албум 'BREAK DOWN', но по-близък до Ким Хьон Джунг" нямам търпениеееее
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 11:57
Снимка на Хьон Джунг от мини албума LUCKY
Credit: datv.jp + mollybb0706 @ Twitter
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 13:39
аааа тази снимка е вече друго нещо тук ми харесвааааа
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 16:53
Поръчки на японската версия на втория мини албум на Ким Хьон Джунг от DATV
Credit: DATV shopping
Lollipop
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/6/2011, 17:09
Три версии... Тъкмо няма да ни омръзне да чакаме... Ще има да си гледаме тийзъри и можем да сме спокойни, че чак след третия ще имаме някаква идея как ще звучи може би песента... Хм... По-близо до Ким... Още по-интересно ми е да чуя музиката, която описва Ким...
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 08:12