Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 09:34 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 09:34 | |
| |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 10:55 | |
| Невероятна визия... Не ми харесват като цяло този стил дрехи, но ми харесва усещането, което създават и изобщо не ги забелязвам... Харесвам много опушеният грим на Ким, направили са го невероятен и това нахално предизвикателно изражение - отива му, толкова мн му отива... Нямам търпение да видя целия клип, какъв ли сюжет ще има... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 11:06 | |
| Намерих няколко снимки и реших да ги споделя с вас: Съгласна с мнението на Лоли. Това нахално изражение много му отива, а самата атмосфера, която се усеща .. е много готина и свежа. Нямам търпение да видя готовия продукт! |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 11:09 | |
| Очите му са изключително изразителни, сякаш говори с тях. А усещането, което оставя Хьон Джунг, е на самоуверен мъж. Мъж, който знае какво иска от живота и как да го постигне, който завладява съзнанието и сърцето на жените. Мъж с неустоим чар. А тези снимки са само час от многото. След малко ще видите още. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 11:21 | |
| Определено фотосесията е много готина... Добре го каза, Роуз, точно такова усещане създава... Но и на мен ми лъха на мафиотска Америка от времето на Кръстника... На нахално нагъл младеж, които много добре знае колко е готин и се забавлява от това... някак си се подиграва на живота и го живее леко... Всичко с дъх на класически мафиот ми действа мн дълбоко... ПП-Знаете ли какво се сетих сега, че само гледах тийзъра, а не съм го слушала... Какъв пропуск, нали? |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 12:02 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 12:37 | |
| |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 13:05 | |
| Мнооооого ми харесвааа,особено мястото на което се усмихва и навежда глава.Толкова е сладък по детски някак си и в същото врме много сексапил излъчва..както в писала Роузито. Все още смятам че можеха друга снимка да сложат за обложка на албума...ми не ми харесва бре...само аз ли мисля така. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 14:01 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 14:02 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 14:02 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 15:11 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 15:21 | |
| Хубава фотосесия, очаквам още снимки... Защото като са пуснали толкова много още преди издаването на албума, няма как да няма още много в изненада, иначе няма да е интересно... Миа, аз нямам отношение към обложката на албума... Защото вътре в книжката ще има адски много красиви снимки... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 16:08 | |
| Да се изкажа и аз за обложката. Изборът на снимка на мен ми харесва. Мисля, че фотографията е подходяща за концепцията на мини албума. И отново ще се съглася с Лоли, че фотокнижките са пълни с толкова красиви снимки, че ако сложат най-готината отпред, феновете ще се ошашавят и може да забравят да си купят албума. Освен това, няма да може да ни угодят на всички. Едва ли на всеки фен ще се хареса една определена снимка. Но що се отнася до "Break Down" например, мисля че имаше по-подходящи. |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 18:57 | |
| Между другото Hyun Joong вече е заснел видео към една от песните но не знам коя е песента. Този тийзър ме изтормози. Aлбумът казват ще е коренно различен от първия и се чудя ли чудя как ше ни зарадва и изненада лидерчето този път...Новите му снимки са убиец |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 19:24 | |
| По-горе в темата вече пуснахме тези снимки, както и всички останали. Относно видеоклипа, макар че Хьон Джунг не каза за коя песен става въпрос в писмото си до феновете, би трябвало да е заснел Lucky Guy (щом вече излезе тийзър към нея и се очакват още два в близките дни, а и това е главното парче от албума). Вторият мини албум Lucky ще е наистина различен, а и Лидерът е от хората, които изненадват. Той не би се повторил. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 19:43 | |
| И аз мисля, че ще ни изненада... И смятам, че става дума за песента Lucky guy, нея е клипирал... То така като гледаш надписите и самата идея, че е пилотна... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 20:32 | |
| еми да логично, не се замислих хахаха колко глупава изглеждам в момента нищо ще ми простите :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/7/2011, 20:39 | |
| Рони, нормално е да се забъркаш, когато много се вълнуваш... И аз в един момент около тийзъра на Кю взех, че зададох въпроса на мода - ама той коя песен ще клипира... Просто толкова се вълнувах, че не можех да си събера акъла... Сега с Ким пазя самообладание и обръщам внимание на детайлите |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/9/2011, 20:14 | |
| Ким Хьон Джунг разкри 1вия тийзър към видеоклипа на "Lucky Guy" [07.10.2011] Ким Хьон Джунг от SS501 се готви да се завърне с втория си мини албум "Lucky" и какъв по-добър начин да започне, от това да го направи с горещ тийзър? 30-секундният видеоклип към неговото пилотно парче "Lucky Guy" показва трансформацията на Ким Хьон Джунг в костюмиран джентълмен. Движещ се с увереност и дяволска харизма, звездата без усилие сграбчва вниманието ни и го задържа до края. Credit: asphodel @ allkpop.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/9/2011, 21:16 | |
| "Lucky" Wallpapers
П.П. Първият тапет е невероятно красив. Браво на момичето, което го е направило! Във втория пък може да видите всяко едно изражение на Хьон Джунг от първия тийзър на "Lucky Guy". Поредната много добра работа. Credit: KHJ Baidu |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/9/2011, 21:29 | |
| 1-вият тийзър към "Lucky Guy" гледан над 500 000 пъти в Тайван Credit: KHJ Baidu |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/10/2011, 05:41 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [2nd SOLO MINI ALBUM] LUCKY 10/10/2011, 06:53 | |
| |