Заглавие: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 10/3/2011, 16:21
First topic message reminder :
THE GLOBAL ART OF MIXING
Дата:12.11.2011
Място:Malaysia International Exibition & Convention Centre @ Mines Resort City
Гости:Yolanda Be Cool. Chris Willis, Landy Wen, Park Jung Min, DJ Goldfish и Blink
Забележка:Може да присъстваш само ако имаш покана!
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 16:47
12.11.2011 ~
credit: news.socbay.com
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 16:55
Everyday with you is Christmas
credit: Phanconghoanganh@YT
Shuffling ~
credit: jwen0717@YT
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 17:00
Not Alone
Kara Kara
credit: wonderfuljoo1@YT
Tong Hua
credit: nickeechung@YT
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 21:15
разкрасява се с годините... ех този човек...отива му кат DJ...представям си всички красавци от групата на едно място...ще има да се чудим в кого да гледаме благодаря за снимките
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 22:07
Tong Hua
credit: wonderfuljoo1@YT
???? Гост
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/13/2011, 22:19
Мин не с годините.. той с всяка изминала минута се разхубавява С всеки изминал ден става все по-хубав.. на моменти се чудя дали има повече накъде, но явно има и Мин го доказва <3
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 05:46
Дамм и аз споделям вашето мненние,че с всеки изминал ден става все по красив П.П. В началото Мин го бях сложила на последно място ноооо ето че се измества от там, но най-много да достигне второто За което Лоли моля те не ме бий
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 13:17
Лоли няма да те бие...ама аз ще те бия муухахаххаа майтапчеее,всеки е свободен да харесва който,колкото и както си иска нали
Лоли благодаря ти за страхотната доза - Мин,с която се заредих и ме усмихна страшно много. Толкова е слънчев,секси и с тази диджейска страхотна прическа..мммм Цялото му участие е невероятно...леле кой знае на живо колко е настръхващо и екстази а? Завиждам им на феновете които са присъствали,сигурно емоцията ги държи месеци. Мин винаги е бил прекрасен
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 13:59
За мен лично това му е участие е много екстази... Отдавна не го бях виждала такъв и завиждам на Малайзия, че е точно там, а не някъде другаде...
Tong Hua
Shuffling
Do you know
Everyday with you is Christmas
credit: hilhil501@YT
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 16:19
Пепси, важното е, че сама си разбрала, че Мин няма как да бъде на последно място... С него никога не знаеш до как и кога ще се премести до челната позиция... Просто не може да не обичаш Парк Джунг Мин...
Елагентен Мин... 12.11.2011
credit: sports.hankooki.com
pep_si
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 17:07
хихи права си Лоли не може да не обичаш Мин А за преставянето му като DJ наистина нямам думи с които да опиша колко ми хареса и колко му отива това е следващия стил музика след kpop която ми харесва Момента съм увеличила слушалките на макс и си слушам нашя диджей.
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 17:16
Значи да продължа с клипчета е вярното решение...
DJ Park
Not Alone
Kara Kara
Tong Hua
credit: CocOpie11@YT
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 17:24
12.11.2011 ~
credit: K-pop Huntress
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 17:25
Tong Hua
credit: actzz1222@YT
DJ Park
credit: jinaa91@YT
credit: MYPJMShin
А това клипче... То даже не е за ценители... 5 минути се чудих защо го гледам и накрая видях Мин някъде там... Всъщност това е колата, в която се вози Мин, ама той седи на задната седалка... Гледайте го, ако нямате какво друго да правите...
credit: MYPJMShin
mia_aurora
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 19:23
Хъм кофтито е че някои клипчета са с ужасно качество и звук...ама то и аз да съм била там и аз ще снимам..пък ако ще мазало да излезе Обаче ушите да не казвам как са ми нооо очите са така Лоли ти качвай...съкровища още..не спирай хахахах
pep_si
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/14/2011, 19:49
ааа лош Мин... но му е простено за другите клипчета Аз още не мога да им се нарадвам..
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/15/2011, 17:54
Парк Джунг Мин направи прекрасно участие в Малайзия.
На 12 ноември 2011, Парк Джунг Мин от SS501 направи прекрасно участие на ‘H-Artistry Concert’ в Малайзия. Парк Джунг Мин беше поканен като представител за Корея тази година заедно с други горещи звезди от различни страни като известната тайванска певица Landy Wen, Yolanda be Cool, DJ Goldfish & Blink и американския певец, текстописец и продуцент Chris Willis. Парк Джунг Мин направи голямо впечатление с това, че го интервюираха над 10 медии и даде интервю за китайски репортери без преводач. От агенцията на Джунг Мин съобщават: "Той откри концерта през около 3000 фена от Малайзия и други азиатски страни като Филипините и Сингапур. Парк Джунг Мин е работил упорито за този концерт, макар че беше ангажиран със снимането на тайванската си драма." След концерта, Парк Джунг Мин се завърна в Тайван.
credit: k-popexpress.com
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/15/2011, 19:32
12.11.2011 ~
credit: hoahoctro.vn
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/15/2011, 19:35
Пресконференция ~ 11.11.2011
credit: hoahoctro.vn
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/15/2011, 19:37
Певецът Парк Джунг Мин от SS501 направи чудесно представяне в Малайзия, което плени феновете.
Въпреки претоварения си график около снимането на драма в Тайван, Парк Джунг Мин присъства на 'H-Artistry' в Малайзия на 12 този есец и се представи фантастично. Всяка година 'H-Artistry' обикаля света като кани известни звезди като Парк Джунг Мин..... Ден преди събитието, Парк Джунг Мин даде интервю за China Press, Astro Hitz, E! News Asia, както и за още масмедии. В този ден той изнанада всички като даде интервю на китайски без да е необходим преводач. От агенцията на Парк Джунг Мин коментираха: "Парк Джунг Мин откри събитието с танц и впечатляващо участие, което досега не е правил като електронна музика, диско микс и хореография.Представянето му като DJ получи добри отзиви от публиката. Над 3000 фена присъстваха от Малайзия, Филипините, Сингапур и атмосферата беше наистина гореща. Заради натоварения си график около снимането на драма, неговото здраве не е много добро. Но, за да се представи перфектно той е тренирал през цялото си свободно време.
credits: TV Daily + Honeyeee@LOVE501 (Translation)
pep_si
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/15/2011, 20:40
Всичко си ме радва.Преставянето му в 'H-Artistry" драмичката му,но това че не е много добро здраве си ме притесни Дано да се е оправил, и все така да ни радва
mia_aurora
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/16/2011, 13:16
Уффф имах си аз да не му се разстрои здравето предвид волския труд около всичко участия в концерти,драми. Милия дано скоро се оправи,жал ми е. А някой имал ли е съмнение за предствянето му,и мен ме учуди диджействането..обаче беше страхотееееен.
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/16/2011, 19:08
Упорит скреч, за да е добър в представянето си
Парк Джунг Мин, който има договор с компанията на Анджи Чай в Тайван, участва в драмата 'Sugar Cake Garden. Главната актриса в драмата, Shara Lin, напуска поради противоречия в графика и на нейно място идва познатата ни от драмата ‘Year of the Rain’- Jian Man Shu. Това ще се отрази ли на участието на Парк Джунг Мин? След като разбира въпроса от преводача, той веднага вдига ръцете си с бурна реакция: "Не, вече съм прекарал време практикувайки и изграждайки отношения с главната актриса, ще продължа по същия начин и с новата актриса." Той споделя, че новата драма не е снимана само в Тайпе, а също така в Yi Lan и Hua Lian. След което щедро казва, че който го посети на мястото за снимки, той ще го черпи вечеря! Парк Джунг Мин участва в ‘Korean Wave Korean Music Program’, което също беше с Малайзия, преди няколко месеца. По отношение на поканата за сегашното му участие, Парк Джунг Мин споделя, че е малко нервен: "Аз съм единственият представител от Корея и това е шанс да се срещна съз звезди от различни страни, култури и среди, също така ще представя корейската музика пред феновете от Малайзия и за мен това е наистина прекрасно!" Парк Джунг Мин ще бъде DJ и ще забива в 'Club DJ'. Тъй като напоследък е зает да снима драма между Корея и Тайван, той каза: "Бях зает да снимам драма, така че заради това участие специално се върнах в Корея и упорито тренирах дълго време, даже нямах време да спя." Впечатленията му от Малайзия, той смята, че хората са готини и Малайзия е една красива страна. Попитан дали ликьорът е добър за пиене? Парк Джунг Мин казва, че е Корея от 20 годишен имаш право да употребяваш алкохол и той няма нищо против по едно малко питие с приятели.
Source: 点正娱乐 ent.sinchew-i.com + 永原心@Baidu English translation: Josie @ RPJM
Lollipop
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/16/2011, 19:12
12.11.2011 ~ by P-jungmin.com
pep_si
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011 11/16/2011, 20:47
хихих от 20 годишен.... значи има опит момчето а това с ръчичките си го преставям вече и с неговата усмивка и непренудения му смях
Sponsored content
Заглавие: Re: H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011
H-Artistry “The Global Art of Mixing” party of 2011