Най-накрая се добрах до тази тема с възможността да видя снимките и клипчетата. Искам да споделя,че Мин е умопомрачителен, до сега не го бях виждала да се вихри толкова много, той винаги се забавлява,винаги дава всичко от себе си, но тук просто се разби. Мин като DJ, никога не бих си помисляла,че това е възможно, но искам да ви кажа,че от опита ми по дискотеките,които съм посещавала и DJ-те които познавам и знам как работят, Мин се справи отлично като за първи път,той наистина е работил много усилено за да може да миксира. На Shufling-а направо си избухна, цялата енергия, която е събирал през цялото това време той я показа тук. Със смокинга е толкова красив, не мога да спра да го гледам, но снимките и клипчетата като DJ са ми слабост, пооооо мои си причини :) Аааа и искам да кажа, че изключително много ме е яд, че не мога да присъствам на такова парти, тези DJ-и събрани на едно място + толкова добри изпълнители и най-вече Мин, ме карат да завиждам изключително много, особено като чух каква музика се миксира, все пак освен кпоп-а и електронната музика ми е слабост, а в съчетание просто нямам думи