Заглавие: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 10/16/2011, 21:15
First topic message reminder :
След успеха на мюзикъла 'Goong' Ким Кю Джонг прие предизвикателството да се снима в драмата 'Saving Madame Go Bong Shil', която ще се излъчи по TV Chosun (CSTV). В продукцията участват още: Kim HaeSook, Cheon HoJin, DokGo YoungJae, Hong SeokCheon, Lina от F(x) и др. Драмата 'Saving Madame Go Bong Shil' е написана от Park Eun Ryeong ('Woman Living Across the Street','2nd Propose','Thank you, My Life') и режисирана от Yoon Sang Ho ('The Legend','BiCheonMu','Tamna The Island','Birdie Buddy'...) В главната роля ще видите актрисата Kim Hae Sook. Тази драма ще е сериозна история със забавен привкус, която ще се получи като комбинация от усилията на актьорите ветерани и от младостта на идол звездите.
Credit:newsen+xiaochu@quainte501
Последната промяна е направена от plamcy на 12/2/2011, 17:15; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/20/2012, 20:25
всеки един от нашите момчета има невероятен талант да се превъплъщава идеално в ролята си...Кю е страшен сладур и ми е интересно как ще се развият нещата за героя му във драмата...адски ми е хубаво да го гледам в тази му роля :))) пожелавам му много успех и да дочакаме и от него някоя сцена с целувка хихи
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 16:24
Ep.12 ~ 22.01.2012
credit: kerria007@YT
PS-Обърнете внимание коя песен звучи...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 16:27
Ким Кю Джонг в полицейския участък
Снимки на Луна и Ким Кю Джонг от полицейския участък, предизвикаха интереса на зрителите. От телевизията разкриха, че снимките на драмата 'Saving Ahjumma Go Bong Shil' са отвели актьорите в полицейския участък. От екипа казват, че най-малката дъщеря на Го Бонг Шил, работи в хранителен магазин и работещия в нощен клуб като певец и таньор, Ники, подвизаващ се през деня като доставчик, Ники, са били отведени в участъка поради сериозен проблем. След конфликт с група младежи, двамата са отведени в полицията, където чувствата им едни към друг започват да се разгоряват. От екипа коментират: "Макар че досега двамате непрекъснато спореха, след полицейския участък започват да усещат любовта в сърцата си."; "Луна и Ким Кю Джонг ще покажат любов един към друг, моля ви, очаквайте го." А на 28.01.2012 ще разберете защо Луна и Ким Кю Джонг са били отведени в участъка.
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 16:44
Ep.13 ~ 28.01.2012
credit: kyudreamm
PS- Не пропускайте да гледате откъса с Кю... Толкова е различна светлината, в която се изявява... Кю крещи, Кю влиза в битка, Кю в полицейския участък... Кю е прекрасен
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 16:45
Ким Кю Джонг на 'хамбургер среща'
В предстоящия епизод на драмата ‘Saving Ahjumma Go Bong Shil‘, Луна и Ким Кю Джонг ще се радват на романтична среща с хамбургери. Луна играе ролята на Со Ин Юнг, разглезената най-малка дъщеря на Го Бонг Шил, докато Ким Кю Джонг, като Ники е млад чаровник, който мечтае да стане музикален актьор. Феновете на драмата горещо очакват тази сцена, откакто между двамата героя прехвърчат искри и при всяка среща. Тази среща ще е повратната точка в отношенията им. Според думи на екипа, Ким Кю Джонг кара сърцето на Луна да прескача, докато записват. Всеки път, когато той се доближи до нея, тя започва да допуска грешки. Двамата са много сладка двойка, докато вървят заедно с напитки и хамбургери в ръка. Говорител на драмата споделя: "Тази специална сцена ще постави начало в отношенията между Ники и Со Ин Юнг. Двамата винаги са се заяждали един с друг в миналото, моля ви, следете развитието в отношенията им."
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 17:03
Ааа песничка,как да не и обърнем внимание No More Yes :) Хамбургер среща звучи ми сладко... хихи на Луна сърцето и било прескачало заради Кю...ами все пак е Кю Кю е много добър актьор Как се скара на тези момчета,а те му викат аджоши но ми стана много мъчно за него :( хихих накрая на клипчето дават и от срещата им....ахх много ми е любопитно
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/28/2012, 22:15
aaaaaa No More Yes... леле, прекрасен е...толкова ми е хубаво да го гледам в драмичка...хм сърцето и прескача?! Че как е възможно да не прескочи след като самия Кю се доближава до нея хахаха То моето сърце прескача само като гледам на екрана пък камо ли да ми се случва на живо ...разбираемо е за момичето. Да определено ще става все по-интересно. Лоли за инфото ..а може ли да ми кажете от къде да гледам филма със субки?
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/29/2012, 16:30
За сега няма субки, Ро... Когато се появят, ще споделя... Иначе тази Луна да стои далече от Кю, изобщо не я харесвам и не ми допада идеята да е около него... Да беше по-хубава - да му подхождаше, а тя е толкова обикновена - да стои далече
Screencaps ~ ep.13
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/29/2012, 16:30
Screencaps ~ ep.13
pep_si
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/29/2012, 16:47
хихи Лоли напълно заставам за мнението ти за Луна да бяга на далеч от Кю,че ще си има работа с нас Кю с всеки изминал ден става все по хубав и по хубав почти всички снимчици си откраднах
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/30/2012, 17:48
Хайде да видим тази 'хамбургер' среща... Дочакахме я най-сетне...
Ep.14 ~ 29.01.2012
credit: kyudreamm@YT
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/30/2012, 17:56
Screencaps ~ ep.14
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/30/2012, 17:57
Screencaps ~ ep.14
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/30/2012, 18:18
Толкова му се възхищавам ейй... невероятен е ...иска ми се да играе главна роля в някоя драма, а не с толкова къси сцени
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/30/2012, 18:36
И на мен така, направо не ми се гледа филма като зная колко му е участието в епизод...
pep_si
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/31/2012, 08:52
Споделям мнението Ви,и аз искам много Кю да играе главната роля,но си мисля,че скоро време ще му се радваме да го гледаме А за срещата какво да кажа....ахх още повече намразих Луна Кю когато се я доближи...побърках се... но това дано да е само в сериала,че иначе.....
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 1/31/2012, 15:15
Кю ще се доближи до нея пак ми се струва. Ами, то не знам дали ще има сцена с целувка в крайна сметка...ама не може да няма. От сега нататък започват да им се развиват чувствата един към друг и май ще ги гледаме все по-близки. Завиждам на актрисата ама в същото време ми е интересно да ги виждам заедно. А, имаше един мини сериал в един епизод където участваше Кю (Superstar май се казваше) там където пада на колене пред момичето и след това я целува (има го в раздела постнат) ченето ми падна...изобщо не очаквах такова нещо ;D Сетихте се нали... Таа, вече няма да съм толкова изненадана
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/2/2012, 14:02
Тази снимка я държа за мен си вече няколко дни. Най-сетне разбрах за къде е и коя е тази до него...
Близкото приятелство на Харису с Ким Кю Джонг
Актрисата Harisu пусна няколко снимки и последни новини за себе си. Тя пусна в своя мини хомпи рано сутринта на 29.01.2012: "Това е последното около Harisu. Тя е настинала, тялото е боли, гърлото е възпалено. Заради възпаленото гърло, тя ви изоставя. А теглото ми се повишава, какво да правя? Да тренирам повече ли? Мразя да тренирам!" В допълнение тя е пуснала съобщение: "Снимайки 'Saving Madame Go Bong Shil'в петък заедно със сладката и готина Луна и чаровния и мил Кю Джонг." - така е демострирала своята близост с тях.
...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/2/2012, 15:40
Определено са близки...но няма да коментирам повече
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/3/2012, 10:12
Първа среща за Луна и Кю Джонг
На 29.01.2012 в поредния епизод на ‘Saving Ajumma Go Bong Shil‘ любовната линия между Луна и Кю Джонг най-сетне се разви след като двамата отидоха на 'хамбургер' среща. Зрителите бяха развълнувани да видят развитието на любовната им връзка. Приятната атмосфера на снимачната площадка може да се усети от греещата усмивка на Луна. Луна заяви: 'Напоследък, много от сцените включват Кю Джонг оппа и аз много се забавлявам по време на снимки. Надяваме се зрителите да се забавляват, гледайки нашата двойка InKi (In Young + NiKi). Моля ви, следете ни!" Кю Джонг добавя:"Макар че е млада, Луна е много трудолюбива, което кара мен да работя упорито като нея. Моля ви, дайте много любов на нашата двойка InKi."
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 15:49
Участието на Кю Джонг в 15 епизод
Credit: kyudreamm @ YT
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 15:50
Епизод 16
Credit: kyudreamm @ YT
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 15:55
„Секси визията” на Кю Джонг на мотор
Наскоро превъплатилият се в актьор певец от SS501 показа завидната си фигура на моторист. В наскоро състоялите се снимки на 17 епизод на седмичната драма ‘Saving ajumma Go BongShil’ на телевизия Chosun, Ким Кю Джонг плени сърцата на жените със сцената на която кара мотор. В излъчилият се епизод на 7 февруари, Кю Джонг кара мотор, облечен в черно кожено яке и ръкавици, показвайки завладяващата си харизма на моторист със силно мъжко присъствие. В драмата героят на Ким Кю Джонг Ники се появява в мечтата на Ин Йонг (Луна) и протяга ръка към нея. По време на снимките Кю Джонг се превърна в „мечтаният принц на мотор”, което представлява новото виждане за „принца на бял кон”. С появяването си превърна заснемането на филма в нещо като фотосесия. От каската се вижда само малка част от лицето му, но тя не може да скрие топлото му излъчване и придава по-добър визуален ефект. Представител на драмата каза: „Ким Кю Джонг, който изглеждаше невероятно на мотор, забрави за опасностите и получи ентусиазирани отгласи от екипа. С този прекрасен вид Луда ще успее ли да се въздържи или не? Очаквам с нетърпение продължението на историята на двойката ИнКи”. Излъчването на епизода ще се състои на 11.2.2012 в 18:50.
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 16:10
Върлуващият любовен вирус между Луна и Кю Джонг
Кю Джонг и Луна показаха хармоничността си с изпълнението на перфектна песен и танц. На 9.2.2012 бяха публикувани снимки от снимачната площадка на ‘Saving Ajumma Go BongShil’ разкриващи срещата на Луна и Кю Джонг в караоке стая. В излъчилият се на 12.2.2012 18ти епизод героинята на Луна случайно среща WonSook (Kim HyeOck) и отиват в магазина, където се провежда рождения ден на SukChun. Тя напуска шумното парти заедно с Ники (Кю Джонг), който работи там и заедно отиват на среща в караоке бар, което скъсява дистанцията между тях. Във филма Луна и Кю Джонг пеят песента „Хавайска двойка”. Тъй като и двамата са идол певци, са били подготвени да пеят и танцуват, пресъздавайки модела на двама влюбени. Виждайки сладкото им изражение на влюбени, екипът е предложил да направят дует. ‘Saving Ajumma Go BongShil’ ще се излъчи този уикенд в 18:50 по телевизия Chosun.