Заглавие: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 10/16/2011, 21:15
First topic message reminder :
След успеха на мюзикъла 'Goong' Ким Кю Джонг прие предизвикателството да се снима в драмата 'Saving Madame Go Bong Shil', която ще се излъчи по TV Chosun (CSTV). В продукцията участват още: Kim HaeSook, Cheon HoJin, DokGo YoungJae, Hong SeokCheon, Lina от F(x) и др. Драмата 'Saving Madame Go Bong Shil' е написана от Park Eun Ryeong ('Woman Living Across the Street','2nd Propose','Thank you, My Life') и режисирана от Yoon Sang Ho ('The Legend','BiCheonMu','Tamna The Island','Birdie Buddy'...) В главната роля ще видите актрисата Kim Hae Sook. Тази драма ще е сериозна история със забавен привкус, която ще се получи като комбинация от усилията на актьорите ветерани и от младостта на идол звездите.
Credit:newsen+xiaochu@quainte501
Последната промяна е направена от plamcy на 12/2/2011, 17:15; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 16:46
Неееееееееееее Кюю Защоо....Това клипче го мразя вече...поне да не беше Луна..охх дано дано е само за драмата,че не знам как ще се преживява....
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 16:55
Сцената с целувката на Ким Кю Джонг и Луна от ‘Ajumma Go Bong Shil’
Луна от f(x) и Кю Джонг от SS501 се целунаха за първи път в драмата им ‘Saving Ajumma Go Bong Shil‘!
Сцената с целувката е по идея на Ким Кю Джонг и той отбелязва: „Това беше просто идея, която подхвърлих, за да се установи любовната връзка в драмата и… съм благодарен на писателя…”
Той добави ”Бях много нервен и се надявам, че всички ще разберете отношенията ни.”
Неговата партньорка Луна изрази емоциите си, казвайки: „Знам, че имам доста недостатъци, но ще работя усилено, предвид че това е първият ми път, когато се снимам в киното.”
Сцената с целувката привлече доста вниманието на зрителите, тъй като е между две от големите звезди на времето ни.
Credit:leesa86 / AllKPop
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 16:57
Кю Джонг на мотор в епизод 17
Credit: kyudreamm @ YT
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 17:00
Пленителният поглед на Кю Джонг от епизод 17
Credit:SS601.com.
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 17:04
Епизод 18
караоке срещата
сцената с целувката на Кю Джонг и Луна
Credit:cll_slam10, slimz1808 @ YT
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/14/2012, 17:11
Ами, Луна не ми харесва! Целувката добре, предложение на Кю Просто е искал да подчертае връзката между двамата в драмата нали така... Все пак се изгражда като актьор. Страхотен актьор е и като му видя усмивката няма начин и аз да не се усмихна. Ей такъв хубав сервитьор да дойде да ми сервира и на мене няма да е лошо...Благодаря ви момичета за информацията + клиповете ...Как ли се е почувствала актрисата като е трябвало да го целуне...Спомням си когато бяхте написали че и се е разтуптявало сърцето когато я приближи в един предишен епизод А, сега след целувката би трябвало да е още в транс
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/16/2012, 22:26
Ето го и цялото участие на Кю Джонг в епизод 18
Credit:kerria007 @YT
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/17/2012, 01:49
Е, много бе! Цели 7 минути участие...Увеличава се екранното му време Дано да продължава в същия дух.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/17/2012, 09:49
Дам, за 36 епизода можем да се надяваме, че някъде към средата ще го гледаме поне в половината епизод... Иначе тази целувка по негова идея... Той добри идеи има, пък и целувката ми се вижда готина... Не ме разпъва ревност, явно вече претръпнах - то една целувка ли беше във всяка драма и мюзикъл на момчетата...
А сцената с мотора - то как да не ти се запечата в сърцето. Това си е фетиш, а толкова красив мъж да те удари във фетиша - няма как да не се разтопиш....
ПП-Дует между Луна и Кю?! Хайде да не прекаляваме, достатъчно ни е да ги гледаме като двойка във филма, та сега и дует да правят... Малко в повече ще ни дойде тази грозна корейска жена...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/17/2012, 13:02
Дано да си права и до края на драмата да има повече екранно време... Подкрепям мнението ти Лоли...И на мен целувката ми се струва сладка и няма толкова ревност в мен ...та щом го е искал, предложил го е Дует? Кога?как?защо?Наистина ще ни дойде в повече. Нека не смесват актьорските с певческите кариери
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/19/2012, 17:51
Присъствието на Кю Джонг в епизод 20 на 'Saving Madame Go BongShil' отново е кратко
Credit:kameiery
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 09:28
Явно няма да имаме голям късмет с тази драма...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 11:50
Когато обявиха че Кю ще участва в драмата си помислих че е с главна роля и ще има да го гледаме доста... но за наше нещастие хубавото ни момче се показва едва за минутки (най-много 7) Нямаме късмет Лоли
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 13:57
Дам, и аз си мислех, че голямо нещо ни чака... Определено с тези епизодични едноминутни появявания не ме радва, по-скоро по-силно усещам липсата му...
Luna и Kyu
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 14:52
Lollipop написа:
Дам, и аз си мислех, че голямо нещо ни чака... Определено с тези епизодични едноминутни появявания не ме радва, по-скоро по-силно усещам липсата му
Е стига деее,прави сте...ама гледайте от положителната страна.Кратко кратко,ама пък виждаме усмивката му,прекрасен е..хихихих и като сервитьорче е много готин. Дайте да се радваме и на малкото,че можеше и без това да сме.
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 16:00
Е, дам... Ама ние сме малко ненаситни...
Вижте с какво ще ви утешавам... Мн е готин, нали?
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/20/2012, 19:23
И питаш
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/23/2012, 14:11
На снимачната площадка ~
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/23/2012, 14:29
имаме си и преводче на английски на откъсите с участието на Кю Джонг
епизод 7
епизод 8
епизод 10
епизод 12
епизод 13
епизод 14
Credit: sharonhuang83
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/26/2012, 13:35
участието на Кю Джонг в епизод 21
епизод 22
Credit: kameiery @ YT
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/27/2012, 21:30
Образът на любящия зет
Идолът Ким Кю Джонг е с перспективата за бъдещ зет, което пробуди любопитството на мнозина.
В новата драма "Saving Ahjumma Go BongShil" след първата целувка на Кю Джонг и Луна отношенията на героите им се развиват към любовна връзка.
Поради добрия развой на романса между Кю Джонг и Луна, това го прави най-добрия кандидат за зет на мадам Go BongShil (майката на героинята на Луна).
Ники помага на мадам Go BongShil за подготовката на новия й магазин и това ги сближава. Особено сцената, където Ники без да говори, помага за обзавеждането на магазинчето. Близостта между тримата герои – Ники, мадам Go BongShil и Ин Йонг пробуди любопитството на мнозина.
Що се отнася до любящия образ на зет на Кю Джонг, хората коментират: „Те дали се срещат в сериала?”, „Ако имам такъв любящ зет, дори и гладна бих се заситила.”, „Двамата изглеждат страхотно.”
От компанията потвърдиха: „Мадам Go BongShil, която изиграва важна роля за връзката между героите, ще доведе и сладостта със себе си. Дали Ники ще бъде бъдещият зет на мадам Go BongShil ще разберете в последствие.”
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/27/2012, 22:19
Сцена с прегръдка?
Кю Джонг помага на героинята на Луна да се премести в новия си дом и й признава чувствата си, предлагайки й да имат официални отношения.
В излъчения на 25ти февруари епизод на "Saving Ahjumma Go BongShil" Ники предлага на Ин Йонг да излязат на среща. Първоначално тя носи панталони с червени ботуши. По-късно по време на сцената с преместването й в новото жилище Ники й признава чувствата си.
Докато двамата са заети да опаковат върху кухненския плот, Ники й помага да свали неща от рафта и се приближава зад гърба й. Тази сцена предизвиква интерес у зрителите.
Възможно ли е такава сладка двойка да работи заедно, „Те ще работят ли или ще се влюбят? По-бързо, не бъди такъв!” Ники веднага отговори: „Да, сега работата по влюбването е завършена”, следва обяснението в любов и изрязаването на чувствата на Ники.
Хората коментира: „Това е върховата точка в отношенията на двойката Inki”, „Сцената с прегръдката зад гърба е най-романтичната среща”, „Развълнувам се като ги гледам”
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/27/2012, 22:48
Любовната криза
В драмата "Saving Ahjumma Go BongShil" изглежда, че романса между Кю Джонг и Луна се изправя пред любовна криза.
В излъченият 22 епизод на сериала Дейвид Ким (в ролята Cheon Ho-Jin) й прави предложение да работят заедно в магазинче. Дейвид възнамерява по този начин да спечели сърцето й.
Точно когато Ники и Луна обявяват официално връзката си пред роднини и приятели се появява предложението за работа в магазинчето. Дже Су има едностранни чувства към Ин Йонг, а майката на Ники мисли Ин Йонг за бременна.
Мадам Go BongShil, Ин Йонг и Ники обядват след работа по магазинчето, в това време идва майката на Дже Су и на висок тон казва: „Къде е бъдещата ми снахичка?” Независимо от опитите на Дже Су да я спре, тя се разприказва пред мадам Go BongShil: „Бързо изберете дата! На снахичката ми няма да й бъде комфортно да е с голям корем в булченската рокля!”, изказването за „бременността” шокира всички.
Ставайки свидетел на създалата се ситуация, изражението на Ники внезапно се променя, охладнява… това е най-голямата криза в отношенията на In-Ki двойката. Връзката им е ударена от няколко места едновременно и това притесни публиката.
Хората, които гледаха драмата, коментират: „За Бога! Какво ще прави сега Ин Йонг с недоразумението, че е бременна??”, „Ким Кю Джонг охладня! Това беше наистина много шокиращо!”, „Току що бяха потвърдили любовта си, In-Ki Файтинг!!”, „In-Ki двойката ще ни държи в напрежение до следващата седмица! С нетърпение очаквам развитието на нещата!” и т.н.
Междувременно ще се случват още доста интересни неща. Продължавайте да следите "Saving Ahjumma Go BongShil".
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 2/27/2012, 23:35
И на мен ми стана тъжно за Кю...откъде пък им дойде на ум че Луна е бременна? Не следя целия сериал и не съм запозната с действието (понеже гледам само откъсите с Кю )Интересно ми е какво ли ще се случи в следващите епизоди...(онази аджума дет се изказа по тоя начин „Бързо изберете дата! На снахичката ми няма да й бъде комфортно да е с голям корем в булченската рокля!” наистина ме дразни! )
direndur
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil' 3/4/2012, 20:25
Епизод 23 където майката на Дже Су идва с шокиращата новина за "бременността"
Credit:kyudreamm @ YT
Sponsored content
Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong]'Saving Madame Go BongShil'