Автор | Съобщение |
---|
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/22/2011, 21:25 | |
| Оооо със сигурност :) трябва да достигне и до нас,а и въпреки всичко Бебо има много фенове :) |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/27/2011, 14:27 | |
| credit: x23tomo + skyshys + yongyong06 @ Twitter
|
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/28/2011, 15:52 | |
| Ето го и другият главен актьор - Парк Куанг ХьонХьонг Джун и Парк Куанг Хьон credit: facebook |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/29/2011, 13:17 | |
| Най-накрая снимки с хубаво качество. Изключително съм благодарна на компанията на Бебо за споделените с нас снимки :) credit: JUNUS (hyungjun.co.kr) |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/29/2011, 13:45 | |
| Чакам драмичка с голямо нетърпение :)дано да достигне до нас:) Пред последна снимка ме плени.Сигурно се забавлява много на сминачната площатка |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/30/2011, 13:11 | |
| Още една снимка от Официалният Сайт на Хьонг Джун от снимачната площадка в Япония credit: JUNUS |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 11/30/2011, 13:37 | |
| Ким Хьонг Джун показа снимки от снимачната площадкаКим Хьонг Джун, който наскоро пристигна в Япония за да получи подкрепата от стотици фенове, сподели снимки от заснемането на телевизионните епизоди на неговата официална страница (http://www.hyungjun.co.kr).
На 28 Ноември, Ким засне серии от драмата "She's Completely Insane" в Токио и Йокохама, Япония.
Много фенове дойдоха да го подкрепят, който се трансформира в актьор. Те дори бяха донесли искрящи карти, казващи "Канг Мин", което име е на героя на Хьонг Джун в драмата.
Някои японски фенове дори следваха Хьонг Джун цял ден, карайки своите собствени коли или возейки се на такси. Те доказаха,че Хьонг Джун е много популярен в Япония.
Представител на драмата каза: "Знаех, че Ким Хьонг Джун е популярен в Япония, но не знаех, че е толкова известен. Той е идеалният човек за тази роля на топ звездата Канг Мин в драмата. Свърших добра работа като го избрах."
Ким Хьонг Джун присъства на концерта към драмата 'Lie to Me' на 26 Ноември в Йокохама и подари на феновете си пламенно участие. Той получи експлозивна реакция от японските фенове.
Хьонг Джун се завърна в Корея на 28 Ноември и в момента е зает със заснемането на епизодите. credit: Star Daily News |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/2/2011, 09:57 | |
| Хубаво, че му се е просветнало на този човечец, че Бебо е и известен, и обичан в Япония... Значи е имало снимки и там, колко хубаво... Не съм режисьор, но също мисля, че подобна роля мн приляга на Бебо и би се превъплътил в нея без никакъв проблем. Не крия, че много би ми се харесало да го гледам точно в таката роля... А снимките, които е сподел Бебо са разкошни... Мн ми харесва стила му на тях... Добре че е той да се грижи за нас и да ни пусна снимки, иначе щяхме да си останем в неведение до самото излизане на драмата някъде в необозримото бъдеще... ПП- Забелязахте ли как е хванал ръцете на фенките си? Дали не е за завиждане тази жена, а? |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/2/2011, 14:35 | |
| Да, изключително нежно я е хванал, колко е хубаво |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/7/2011, 10:39 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/8/2011, 09:13 | |
| Обаче този стил и този черен цвят на Канг Мин са невероятни... Точно като супер звезда... Нямам търпение да гледам драмата... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/8/2011, 09:29 | |
| И аз :) а погледа на последната снимка направо ме срази, играе го наистина доста нахакан :Р |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/8/2011, 09:57 | |
| Дам, страхотна е снимката, ама ако можеше да има малко по-добро качество... Това даже не е скапано качество... Това е извън страндарта... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/8/2011, 09:59 | |
| Амииии ох радвам,се че и това ни споделят, защото като гледам никой друг не сиправи труда да споделя с нас |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/8/2011, 10:03 | |
| Дам, напълно те подкрепям... По-добре нещо малко пред нищо... Ние от Triple S, които не слагаме Хенеция като втора принадлежност, сме мн зле... Все трябва да чакаме... Разчитам като се появи драмата, да я има и тази снимка с хубаво качество... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/14/2011, 16:45 | |
| Драмата на Хьонг Джун "She's Completely Insane" започва излъчването си от 07.01.2012 г. от 22:40 ч. по KBS drama credit: hyungjun_news @ Twitter |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/14/2011, 18:54 | |
| Скоро и по нашите монитори Чакам я с нетърпение :) |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/14/2011, 19:27 | |
| Оххх, не знам дали ще ми повярвате ама стомаха ми се сгъна на 16 части при вида на тия снимкии, тази визия, този поглед, стана ми нещо пощръклях и при новината за излъчването... нямам търпение вече искам д аго видя тоя филм! Удари ме вълна адреналин |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/16/2011, 15:24 | |
| |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/16/2011, 15:28 | |
| |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/18/2011, 15:06 | |
| |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/18/2011, 16:07 | |
| Нека,нека да си похапва:) Изглежда и много щастлив |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/19/2011, 09:33 | |
| Толкова са красиви снимките от снимачната площадка, той изглежда толкова сладък и успоен... Мн ми харесва... Защо обаче някой мил азиатец не си направи труда да преведе на някой достъпен език биографията на героите, за да усетиме и ние малко повече радост... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/19/2011, 12:36 | |
| И аз на това се надявам,ама като гледам няма желаещи,колко тъжно :( Наистина снимките са много хубави, похапва си сладко сладко :) |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' 12/20/2011, 11:31 | |
| Благодарение на Only Jun вече имаме превод на характеристиките им Character's Introducing credit: Only Jun |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' | |
| |
|
| |
| Хьонг Джун като топ звездата Канг Мин в драмата 'Sunshine Girl' / 'Glowing She' | |
|