|
|
Автор | Съобщение |
---|
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Ние и Азия 11/26/2011, 13:40 | |
| Ние и АзияТази темичка е изцяло за нас и нашите неща от Азия. Нека споделим всичко, което имаме от Далечния Изток. Ако сте си поръчали нещо от там и искате да го споделите, тук е мястото. Ако имате плакат – купен или вие сте си го направили – споделете го. Темата за е всичко, което имаме с ликовете на любимите си азиастки звезди, както и всичко, което намеква или е с мотив от Азия. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/26/2011, 13:45 | |
| Започвам аз, като споделя 2 от плакатите си. Тези двата са единствените за сега намерили място на вратата ми |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/26/2011, 14:20 | |
| Аз съм си залепила само Рейн, не зная даже къде ми отиде този на Бьон Хон.... Ама така или иначе не ми харесва... Сега трябва да си купя Хай клуб заради Биг Бенг, обещавам да снимам и плаката на Шайни от Попкорн, а и ще сканирам материала на Биг Бенг от Браво... Сега... Като начало - това са нещата, които си купих от К-поп срещата през май 2011 в София... Няма как да отрека, че исках мн повече неща... Но... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/26/2011, 18:59 | |
| |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/26/2011, 20:14 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 04:38 | |
| Пепси, колието е разкошно... Мн е красиво... Мн ми харесва... А от тази фотокнижка на Ким са подбрали едни от най-красивите му снимки... Но ти всички ли снима? Защото ми се виждат малко... Жужу, а плакатите ти стоят страхотно на вратата... Мн ми харесват... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 08:17 | |
| |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 16:12 | |
| |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 16:19 | |
| Това е мека джуфка за телефон, нали? А кое е чупливото, че ме заинтригува :Д И колк оти излезе джуфката? |
|
| |
lunati4kata
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 16:30 | |
| Ами то е да за телефона отпред е с лика на Кими отзад е огледало(то то е чупливото) и дадох 8 лева + доставката ама аз много си го харесвам |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 17:08 | |
| Ааааааа ясно :) Благодаря за информацията :) А какво пише на това,което е като панделка? Името на Лидера ли? |
|
| |
lunati4kata
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 21:05 | |
| Да :) Хахаа още не мога да му се нарадвам,това ми е първия път,в който си поръчвам нещо по интернет и толкова много бях щастлива,когато го получих....а ти Жужи имаш толкова неща и са много хубави...така е На мен Лидера,на теб Бебо ти доставя радост :))) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/27/2011, 21:45 | |
| Аз продължавам с останалите ми плакати... Два официални, албумите към тях ще ги снимам с другите... И този съм си го правила сама... От стар плакат на българското Браво... А това си е моето кътче... С какви ли не снимки... Вижда се и кутията от Present... Него ще го снимам отделно, че само на кутията не намерих място и си я държа пред мен... Така е най-добре според мен... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/28/2011, 08:55 | |
| Лоли.. тези плакати на Мин са.. ПРЕКРАСНИ .. Иначе аз имам 5 плаката на BIGBANG.. Два правени от мен, 2 са от Корея и 1 от Хай Клуб ^^, 1 албум на BIGBANG, 2 картички нa SS501, картичка на Мин, 2 значки на GD&TOP и 1 на SS501.. Имам и плакат на HITT с автограф .. :D По-късно ще сложа и снимки понеже сега нямам много време .. :/ |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Ние и Азия 12/1/2011, 21:07 | |
| Момичета имате страхотни неща, благородно ви завиждам аз за сега нямам нищо корейско но мисля да започна от другата седмица с плаката на Суджу в "Хай-клуб" |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 1/5/2012, 09:47 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 15:20 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 15:23 | |
| А това съм го получила много отдавна, но днес неуспешно се опитах да обясня на Роуз как точно изглежда... Ето го... The Park Jung Min ~ И отново кутията на 'Present' ~ Трябва да снимам и него вместо да ви я показвам тази кутия... Обаче... Мн ме мързи... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 15:34 | |
| 'Present' ~ Всъщност намерих си снимки на 'Present'... Това ухилено човече по домашно му съм аз, в деня, в който си го взех от пощата... Някога през януари 2011... Не съм фен на тази снимка, но я пускам, защото искам да видите колко е голяма кутията всъщност... А това е всичко, което имаше в нея... Като не съм успяла да наредя всички плакати... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 18:00 | |
| Щастливка си,нуна:) Честити да ти са Благородно си завиждам Като ти четох постчетата и гледах снимките,бях ухилена до уши (не че сега не съм) Много се радвам...дано някой ден и аз да мога да си ги купя....само трябва да изнудя с нещо кака,че тя ми ги поръчва |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 18:28 | |
| Аз имам още неща за снимане, но... Всъщност и аз не зная защо не съм ги качила... Спокойно, ако си кача снимките, мога да засрамя азиатките... Но ти, дам... Вие от Хенеция имате богат избор... Има толкова мн неща, които можете да си купите... Ти има какво да ни покажеш... Мн искам да видя снимка - как стои... А на 'Escape' се радвам толкова искрено, защото ми е първото нещо, което си купувам на Бебо и ми е мн ценен... Аз съм откровен фен на Мин и да купя нещо негово си е в реда на нещата, обаче когато се случи за другите си е прецедент, безценен прецедент... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 19:26 | |
| Какво и да е, и на когото и да е от SS501 си е цяло богатство да го притежаваме хихи за подаръчето ли говориш,нуна? хихи веднага ще ги снимам и ще ги кача :) Сигурна съм,че снимките ти ще са много хубави качвай ги малко по-малко,че да ни е по-интересно |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 19:56 | |
| Дам, за подаръка говоря... Мн искам да видя как стои... Толкова неща са минали като пакетчета, а винаги чакам снимките, за да ги видя... Така сега чакам подаръка - изглеждаше ми мн красив на картинката... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 20:27 | |
| Наистина си е красив Сигурно се чудите за какъв подарък си говорим с нуна,ее сега ще разберете :) direndur и mishel ми направиха подарък за рождения ми ден Много се зарадваха,но пък си беше голямо мъчение до когато го получа Ди,ми прати клипчето на Big Bang-hangover,и ми каза да го гледам внимателно,че там ми бил подаръка....ее колкото и да го гледах не го видях...само намирах прилики с клиповете на Хьон Джунг а самия ми подарък се появяваше за секунда.. Единия ми подарък е часовниче с лика на Хьон Джунг Прекрасен е,много му се кефя а и обичам да нося часовници :) Беше забавно,когато ми го подариха и се чудихме как да го сглобим... ее справих ме се...все пак бяхме 3 кпоп фенчета Другото ми подаръче е плакатче разбира се на Ким Хьон Джунг Прекрасен е Закачено ми е ,точно пред леглото ми...всяка сутрин когато ставам първо него виждам...от както е там ставането ми е по-лесно
|
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 21:00 | |
| Уау, доста добре се е получил плаката - възхитена съм... Какъв размер е? А3? Иначе часовникът изглежда мн добре, мн нежен... Определено ми харесва повече в ръката ти отколкото на картинката... Защо е трябвало да го сглобявате? |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ние и Азия | |
| |
|
| |
|