Автор | Съобщение |
---|
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/19/2012, 21:23 | |
| Дам А3 е :) Дамм,много е нежен,аз много си го харесвам Трябше да го сглобяваме,защото беше на три части-самия часовник и отделно още две верижки,в зависи колко ти е голяма китката ти да си отдължиш верижката,толкова колкото ти е нужно |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/21/2012, 14:52 | |
| Голяма мъка бе това сглобяване, малко бяхме като неандерталци, но бързо го сглобихме. Важното е, че направо заспа на ръката ти, Пепи. Подарихме го точно преди изпита ти с надеждата като го гледаш времето да ти върви по приятно. В моя защита за клипчето ще кажа, че вие с Мишето доста ме измъчихте за моя подарък, та и на двете ви реших да спретна този номер със загадка в клипчетата Нуна, честито за новата придобивка, изглежда страхотно. Надявам се да качиш още снимки от него. |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ние и Азия 7/21/2012, 17:09 | |
| Започвам да обмислям да го сканирам целия... Защото изглежда никога няма да видим сканчетата от него... Не зная какво правят в Азия, обаче не са пуснали всичко и това мн дразни... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 8/31/2012, 20:13 | |
| Вчера ми пристигна бижуто... То е дизайн на Мин и ми се искаше мн да го имам. Истинско чудо е, че го намерих... Беше пуснато за миг посреднощ, поръчах го и повече не съм го виждала... Важното е, че дойде... Обаче не е мн дълго, на Мин изглеждаше дълго... Обаче верижката е нещото, което винаги можеш да смениш, макар че тази мн ми харесва. Това са всичките бижута от серията, съответно по дизайн на всяко едно от момчетата. За жалост не мога да си намеря снимката, на която Мин позира с неговото... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 8/31/2012, 20:19 | |
| Страхотно е, нуна, да го носиш със здраве. Интересно изглежда и нетипично, като самият Мин. |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Ние и Азия 8/31/2012, 21:13 | |
| Еееех какви прекрасности сте показали..аз никога май няма да се похваля с такова нещо.Но здраве да е,радвам се като дете ухилена до уши на вашите. Пепито страхотен часовник,наистина много нежен,със здраве да си го носиш.А за плаката ммм с каква гледка се будиш сутрин а..за завиждане си е. Лоли ехххааа страхотно е ...не че не съм го виждала на снимки..ама друго си е ей така на по истинска снимка хахах как го обясних.И ти си го носи и му се любувай със здраве.И благодаря ти че ни донесе прекрасните книжки на срещата да изплакнем очи. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 8/31/2012, 21:17 | |
| Благодаря ви, момичета. Ще си нося колието като талисман от понеделник... Купища дрънкулки имам с Мин, собствено производство разбира се, ама на това колие (и на един пръстен) придавам сериозна важност. Смятам, че ми носят късмет. |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Ние и Азия 8/31/2012, 21:28 | |
| - Lollipop написа:
- Купища дрънкулки имам с Мин, собствено производство разбира се..
Оооо това е интересно да се види,я снимай бързо и покажи. |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 9/1/2012, 06:49 | |
| Честито да ти е,нуна с здраве да си го ползваш И аз не се раздлям с колието на група и часовника,те са моя талисман хихи и аз като Мия съм любопитна за дрънкулките |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Ние и Азия 9/9/2012, 22:52 | |
| Пепс ти имаш да показваши други неща...един суитшър..и разни такива...дето толкова ги чака.Е дочака ли ги? Лоли като оздравееш обещай да ни покажеш нещицата. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 9/10/2012, 08:42 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 11/12/2012, 16:53 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 1/10/2013, 16:10 | |
| |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 1/11/2013, 16:02 | |
| Честито за календара, нуна, знам колко го искаше. Очакваше се, да не пратят и бонуса към календара, гадняри. Но имаш много сладки чорапки на Бийст. |
|
| |
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: Ние и Азия 1/13/2013, 15:02 | |
| Ухааа..., притежавате толкова много и прекрасти неща. Надявам се и аз скоро да имам възможността да си ги позволя и веднага ще ги покажа. Да са ви честити новите придобивки и да ви носят много усмивки. |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ние и Азия 1/29/2013, 15:06 | |
| Честито,нунаа Пожелавам ти с този календар да минават по-бавно дните и да са изпълнение с много любов и щастие,и някой от тези щастливи дни да се срещнеш с Мин |
|
| |
Lollipop
| |
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 3/18/2013, 14:09 | |
| Хей, не съм писала тук от доста време. Искам да споделя с вас колко съм щастлива от подаръка си тази година за рождения ми ден и колко ми е скъп и ценен. Скъп ми е, защото две сладурчета ми го подариха, които много си обичам - Мишето и Пепси от друга страна ми е ценен, защото е Сенги Подаръка ми е вторият мини албум на Сенг - SOLO, заедно с големия плакат. Без дори да подозират са уцелили пакета с четирите картички към албума Малко снимки на плаката, албума, фотокнижката и картичките (не са всички снимки от фотокнижката ) Пропуснах да спомена, че към подаръка ми имаше и картичка на барабанистчето на CNBLUE. Освен това си снимах и първият мини албум на Сенги, които сама си подарих за по миналата Коледа.
Това са картичките от близо, малко тъмни станаха при снимането. Не съм добър фотограф. Под тях са снимки от фотокнижката, която беше в пъти по-малка от на първия мини албум...
Като изключим едната камара списания и плакати от тях, които имам на корейски звезди, които съм си купувала и са ми пращали си имам и ключодържателче със Д'Артанян Сенг, което забравих да ви снимам сега. Освен това имам още един скъп подарък със Сенги. Той ми е от нуна много си го харесвам и съм и благодарна за нея. Това е чашка с него и ми е по повод втората годишнина на форума. Гомао, нуна |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 3/18/2013, 14:31 | |
| Мисля, че това ни е първият продукт, в който уцелваме някакъв бонус - картички или нещо по-специално... Да ти е честит албума, като го гледам колко готино изглежда всичко... И плакатът е истински хубав плакат... Обаче този ключодържател със Сенгу мускетар ми стана много люпитен... Наистина ли е той? В смисъл от самия мюзикъл... Боооо.... А чашата... Тя беше изпратена с голямо закъснение, но пък беше правена с голяма любов... Честно казано мн я харесвам, още като я извадих да видя става ли, счупена ли е, как е направена и се влюбих в нея... Стилна ми се струва, отговори на очакванията ми... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Ние и Азия 3/18/2013, 15:06 | |
| Да, ключодържателя ми го направи Мишето миналата година със снимка на Сенги от мюзикъла. Обещавам при следващата ми качване тук да го покажа А снимката на чашката е много хубава, предвид че е Сенги а с твоята украса по нея е станала страхотна. Знаеш ли страх ме е да не я счупя, като пия много топли напитки |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ние и Азия 3/18/2013, 15:13 | |
| Мисля, че няма да се счупи, тя си е порцеланова и си е за топли напитки... Ако беше кристална да я мислиш... Ооо, такъв ли... И аз имам такъв - със снимки на Мин. Подари ми го Плами някога, когато идва на гости в нас... Обаче вече доста се е съсипал... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ние и Азия | |
| |
|
| |
|