Ким Хьон Джунг е певец, актьор, модел, бизнесмен... Преди години той отвори със свои приятели от детинство ресторанта Jaksal Chicken. Днес вече притежава успешен бизнес и няколко заведения с това име, в едно от които работят родителите му. В тази тема може да следите всичко, което става с ресторантите, посещенията на Хьон Джунг в тях, както и всякакви други интересни подробности за Jaksal.
Според туит на wonderrrgirl Ким Хьон Джунг е посетил две последователни вечери Jaksal. Първата е бил в Seokchon. Втората (на 12-ти март) - в ресторанта си в Yi-Sul, който се намира в Sadang.
Ким Хьон Джунг хапва в Jaksal Chicken [12.03.2012]
Ким Хьон Джунг плати яденето на фенове в Jaksal и още... [12.03.2012] /споделено от почитатели/
* Хьон Джунг е платил яденето на всички фенове в Jaksal Sadang с картата си преди да напусне заведението. Направил го е тайно, без много шум. Накарал е персонала в ресторанта да каже на феновете, че сметките им са платени едва след като той е излязъл от Jaksal. * Хьон Джунг вдига палтото (на фен), което е паднало на земята между две маси и го поставя на облегалката на стола. * Казва "Здравейте" на феновете в Jaksal. И остава в ресторанта около час. Когато си тръгва, в Jaksal все още пристигат негови почитатели. Той смъква прозореца на колата, за да поздрави и тях.
Голяма е душица Платил им е сметките,вдигнал е палтото,охх толкова се крижи за феновете си...за това и ние толкова много го обичаме Мечта ми е да посетя един от неговите ресторанти..хихи и това да се повтори....
Хьон Джунг обича да посещава Jaksal Chicken. Тази година честичко го прави. Защо ли? Jaksal е едно от местата, които можем да наречем едно от неговите лични пространства, ако няма много фенове наоколо и където може да излиза с приятели или да хапне на спокойствие. Там са хората, които обича - родителите му, близките му приятели. Освен това, там може да общува отблизо с феновете. Без камерите на медиите, без гардовете си. Понякога отива в ресторанта не да хапне, а просто ей така. За да е с почитателите си, да покаже признателността си към тях. Фенове са го виждали да влиза в заведението с химикал в ръка. Като че ли, за да е "въоръжен" да подпише някои неща. Той е най-истински, когато е в Jaksal или на неофициално събитие. За разлика, например, от фен срещите и летищата, където маха на почитателите и е весел, усмихнат и щастлив, в ресторанта Хьон Джунг обикновено е спокоен, сдържан и леко срамежлив. Когато разбере, че някое от момичетата е чужденка, казва "Благодаря" на английски, но леко срамежливо и с тон, който издава притеснението му относно неговото произношение, след което продължава на корейски. В Jaksal той се чувства удобно и може да започне да прави странни неща, които са типично в "Хьон Джунг стила" на поведение, като това да танцува, или внезапните изблици на фрази, които не подхождат на нежните му черти. Когато е навън, Ким Хьон Джунг не носи грим и неговата кожа е по-тъмна/матова, но въпреки това си личи, че има наистина хубава кожа. За съжаление, очите му често са уморени, но когато е любопитен или развълнуван, те блестят. Това са моменти, които си струва да запечатате!
Ах, леле пълни ми се душицата като чета какво ангелче ни е той Кой друг би направил това? Трудно ми е да повярвам, че зад този заряд, който пръска на сцената и тия погледи се крие един срамежлив лидер ... няма как да не заобичаш Хьон Джунг. Невероятната му същност не може да се подмине ей така. Хайде дано някой ден и на нас ни се отдаде възможност да посетим един от ресторантите му...пък де тоя късмет и той да се намърда по същото време...Ще сме огромни късметлии...*мечти мечти*
p.s. Само на мен ли ми се струва или ресторанта много прилича на мястото на което Кю работи в драмата Saving Madame Go BongShil?
Преди няколко дни една от блогърките японки беше в Сеул, за да присъства на Lotte Duty Free фен срещата на Хьон Джунг. Както знаете, тя беше за членове на Henecia Japan, за които престоя в Южна Корея беше 2-3 дни и включваше богата програма. Фенката е посетила един от ресторантите на идола (а и как би пропуснала да го стори). Освен снимките на Хьон Джунг по стените, там има и други съкровища - негови лични вещи.
Има бизнес нюх това момче... Тези ресторанти са нещо като лични музеи на личността му, след като и дрехите му може да видиш... Обаче пък мисля, че има интересна политика изцяло удобна на феновете - защото какво по-хубаво от това, ако си фен, да идеш да хапнеш на място, чийто стени са в снимки на любимеца ти и може да докоснеш лични негови вещи...
Аз пък не бих искала да ходя там, поне не да се храня де! Сигурно само ще разглеждам изложените експонати, малко на музей е заприличало :))) А гледам, че и дрехите му може да мери човек хихи.
Еми, ето още една причина да завиждам на феновете там. Могат да обличат дрехите му? Леле, какъв кеф е това. Ще си умра пред компютъра казвам ви. Кой не би искал да отиде да хапне там и да поразгледа. А, мисля че и майка му се мярка там. Интересно ми е дали има снимки и на SS501?
Е, сега, Ро, какви са тези въпроси... Убедена съм, че няма снимки на групата, само негови... То се вижда. Ако имаше, да са ги пуснали феновете... Ама пък вижте го на тези снимки от февруари - изненадах се колко естествено красив е с тази шапка... Мн ми харесва. Без прически, грим и прочие е много по-хубав...
Кой не би искал да си похапне там корейски вкусотийки и в същото време да се наслаждава на красоти И да можеш да пипнеш някой вещи на Хьон Джунг...Има ли нещо по-хубаво от това?
Едното лице разбира се е Лидера на сърцата ни - Хьон Джунг а другото е невероятната му майка, на която мога само да благодаря, че е огледала такъв прекрасен човек.
Да, госпожа Ким (майката на Хьон Джунг). А младото момче, което се вижда до нея, като гледам е единият от бизнес-партньорите на Джунг в ресторантите Jaksal и негов приятел от дете.
Тази вечер Хьон Джунг е забелязан в Jaksal Isu да похапва ddeokbokki. Изглежда през деня е имал нещо в графика си, защото се е появил в ресторанта с направена коса. Преди да си тръгне се е подписал на плаката в заведението.