Ким Хьон Джунг е певец, актьор, модел, бизнесмен... Преди години той отвори със свои приятели от детинство ресторанта Jaksal Chicken. Днес вече притежава успешен бизнес и няколко заведения с това име, в едно от които работят родителите му. В тази тема може да следите всичко, което става с ресторантите, посещенията на Хьон Джунг в тях, както и всякакви други интересни подробности за Jaksal.
Ах, колко хубави снимки са споделили... С идеално качество и можем да надникнем хубаво в ресторанта... Очилата му отиват на Хьон Джунг...Ох, толкова много ми се ходи там А и да засека оппа там още по-хубаво
Ех, този Хьон Джунг... Не стига че е толкова прекрасен, но и един ден от него ще излезе добър баща... Децата го обичат просто... Как сладко е прегърнал момченцето на първата снимка... Интересно ми е кое е това дете? Дали не е някакъв роднина на лидерчо или просто фен
Повечето корейски звезди имат и бизнес който управляват... Магазини, ресторанти и подобни... Колко ли много хора ходят в Джаксал... Предполагам феновете често ходят там с надеждата да зърнат Хьон Джунг
На 18 декември 2013, преди да отпътува за снимките на 'Inspiring Generation' в Китай, Хьон Джунг е посетил Jaksal и е оставил на таблото за съобщения следното послание:
Ако зрителският рейтинг на 'Inpiring Ganeration' надхвърли 30%, аз ще осигуря безплатно Jaksal Chicken на 3-ти април, с изключение на алкохола.