Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 10:24 | |
| Хьон Джунг като гейша??? И то в първия ден вижте какви интересни сцени ... Роуз, за тези рисунки ли ми говореше??? Боже мой... не мисля, че ще изрежат сцената. Просто няма да е толкова хъм.... така де Тези снимки са егати тийзърите...Как ще изчакаме до края на годината? |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 16:11 | |
| Да, за тези рисунки говорех. Драмата ще е доста скандална, ако снимат подобни сцени. Искрено се надявам да минем без тях или да са по-умерени. Ако вие може да ги изгледате спокойно и ревността въобще да не се обади във вас, не мисля че аз мога. Хьон Джунг като гейша... така ми се искаше да видя още от тези снимки. Кимоното определено му отива. Личи, че много се е забавлявал, също като нас, докато го гледаме в този образ. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 16:25 | |
| Фен снимки от първия снимачен ден [10.07.2012] Credit: on pics |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 16:25 | |
| |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 18:31 | |
| Аааа нее,така няма да се разберем...без такива сцени ....аз ще си умра от ревност...:( По принцип не харесвам главната актриса...не искам да я намразявам още повече ..... |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 18:50 | |
| Аз не вярвам да има такива сцени... Но ще видим :) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/11/2012, 21:24 | |
| Вчера и днес бях щедра, много щедра на снимки от драмата. Споделих дори тези, които трябваше да ви спестя и да не пускам, защото са от самия сюжет, и които повечето азиатски блогърки умишлено не споделиха, за да се запази интригата. Може би и аз трябваше да направя така. Възползвайте се, докато все още можете, че утре може да съм стисната.
На снимачната площадка ~ 10.07.2012 Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/12/2012, 11:27 | |
| Както видяхте от снимките по-горе, на 10 юли (вторник), вечерта, в хотел в Точиги се е състояло събитие за представяне на продукцията City Conquest. На него освен Хьон Джунг, част от актьорския състав и продуцентския екип са присъствали и заместник-губернаторът на префектура Точиги, г-н Fumio Saito, а също и кметът, г-н Baek Jindon.
Медийна снимка на Хьон Джунг от приема за добре дошли [10.07.2012] Credit: mytown.asahi.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/12/2012, 20:43 | |
| Ким Хьон Джунг тренира за 'City Conquest' [12.07.2012] Ким Хьон Джунг се опитва да отслабне за предстоящата си драма 'City Conquest'.
Актьорът говори за подготовката си за 'City Conquest' в интервю за японското списание Josei Jisin на 10 юли.
'City Conquest' е драма, базирана на мангата със същото име от художник-аниматора Shin Hyung Bin. Ким Хьон Джунг ще играе главната роля на Бек Мир.
Драмата ще бъде неговото първо екшън участие. Ким Хьон Джунг каза: "Посещавах екшън училище, защото исках да покажа повече от моето ново аз на моите фенове и зрителите."
Той добави: "Опитвам се да загубя мазнини и помпам мускулите си чрез упражнения и диета. Теглото ми не се е променило много, но телесните ми мазнини са намалели до 7%." Средният процент телесни мазнини за мъжете е 15-20%, което означава, че Ким Хьон Джунг има половината или една трета от средното количество телесни мазнини.
'City Conquest' ще отведе Ким Хьон Джунг, Kim Seung Woo, Jung Yu Mi и Nam Gung Min в Япония за около две седмици снимки от 10 юли. Credit: enewsworld.mnet.com |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/13/2012, 09:46 | |
| Определено не е бил красива гейша, а доста комична гейша. Хьон Джунг е изключително красив мъж, но за съжаление начервен с това ужасно червило изглежда ужасно... Ми той си е мъж, няма как да е красива жена.. Но искам да се изкажа за актьорския състав... Пълно възмущение ме тресе. Тази дето са му я сложили е ужасна... Откъде намериха това чудо. О Ха Ни беше по-красива от тази. И даже един до друг не седят добре, не ми харесват като двойка. А татко му е разкошен актьор - тук вече моите адмирации, но на този човек му отиват тези роли... Обаче как така той е любящ баща, а после Хьон Джунг иска да му отмъщава... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/13/2012, 11:28 | |
| Сюжетните линии не са ми ясни. Всичко, което са превели като информация, съм го пуснала и аз. Не се връзват нещата с бащата, но ще видим. Иначе... днес стана ясен още един от актьорите, които ще вземат участие в City Conquest. Kim Young Ho ще влезе в ролята на бащата на Cha Ji Ryong (Nam Gung Min). Cha Sung Gwang е бил колега на Baek Seung Hyun (Kim Seun Woo), "бащата" на Хьон Джунг и в драмата застава срещу Бек Мир (Kim Hyun Joong). Kim Young Ho ще се присъедини към снимките на драмата в Мианмар. Credit: news.naver.com English translation: OnlyKHJtimes |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/13/2012, 12:10 | |
| Толкова ли столове нямаха, че сложиха Хьон Джунг да седи между два стола ....тцтцтц ужас! Не че е голям проблем, но исках да отбележа. СЪгласна съм с Нуна, че Ха ни беше по-сладка от Юми! Ще видим как ще се развият в драмата... |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/13/2012, 13:40 | |
| Супер е , че се споделят снимки от снимачната площадка, макар че предполагам колко много пречат феновете, но това е друг въпрос. Нямам търпение да излезе вече тази драма. Според мен няма да е 1:1 с мангата, а ще си е покорейчена отвсякъде! Снимките на Хьон Джунг като гейша са адски смешни, явно и той доста се е забавлявал |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/14/2012, 12:05 | |
| На снимките наистина изглеждат странно. Сякаш ако могат ня ма и да се доближат, определено липсва химия между лидера и екранната му партньорка :((( Не мога да си представя какви чудеса от героизъм трябва да направи Хьон Джунг за да се получат нещата в драмата... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 08:48 | |
|
Последната промяна е направена от BlueRose на 7/17/2012, 07:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 08:48 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 09:46 | |
| Kim Hyun Joong и Jeong Yoo-mi в "City Conqeust" [16.07.2012] "City Conquest" с Kim Hyun Joong и Jeong Yoo-mi стартира.
Първите снимки започнаха в Япония на 10-ти юли.
С актьорите Kim Hyun Joong (като Baek Miru), Jeong Yoo-mi (като Lee Dan-bi), Nam Goong-min (Cha Chi-ryong), Kim Seung-woo (Baek Seung-hyeon), Kim Hee-won (Choi Yeong-soo) Park Hyo-joon (Park Gwang-ya) и други, "City Conquest" е за несправедливостите и злото в нашето общество, и е базирана на най-продавания комикс "City Conquest".
Kim Hyun Joong свали 7 кг. от теглото си чрез загуба на мазнини и натрупване на мускули.
Yang Yoon-ho от "IRIS", "Fighter of the Wind" и "Holy Day" е режисьор, а сценарият е написан от Hwang Joo-ha.
Блокбъстър драмата "City Conquest" ще се снима на различни места по цял свят и ще представи зрелищност, заедно с екшън и топлота. Credit: tvdaily.mk.co.kr + hancinema.net |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 10:00 | |
| Много сладурски снимки :) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 11:10 | |
| Kim Hyun Joong започна снимките на 'City Conquest' в Япония [16.07.2012] Започнаха снимките на предстоящата телевизионна драма на Kim Hyun Joong.
На 10 юли, в японския тематичен парк Nikko Edomura, започнаха снимките на предстоящата драма City Conquest с Kim Hyun Joong, Jung Yu Mi, Nam Gung Min и Park Hyo Joon.
Източник, присъствал в деня на снимките, каза, "Времето в Nikko бе неуравновесено с дъжд и можеше да забавим снимките; обаче веднага след като започнаха снимките, облаците внезапно се разпръснаха, за да разкрият слънчево време. Сякаш небето ни поздравяваше за City Conquest. Актьорите и звездите снимат със страст в положителна обстановка."
City Conquest е драма, базирана на манга със същото име от художник-аниматора Shin Hyung Bin.
В драмата Kim Hyun Joong е избран за ролята на главния герой Mir.
За първата си екшън драма Kim Hyun Joong тренира редовно, за да натрупа мускулна маса и намали телесните си мазнини до 7%.
Режисьор на драмата е Yang Yoon Ho, който преди това е режисирал драмата Iris и филма Fighter in the Wind.
Датата на излъчване на драмата и канала все още не са уточнени. Credit: enewsworld.mnet.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 16:24 | |
| Според запознати, заради диетата за драмата, Хьон Джунг яде само пилешки гърди. Това го казвам за тези, които се интересуват от подробностите и всичко свързано с Ким Хьон Джунг. А сега... още новини за City Conquest от днес:
Ъпдейти от ден 7 ~ 16.07.2012 Днес се снимат (главно) екшън сцени. Хьон Джунг е бил страшно фокусиран върху наблюдението и ученето от демонстраторите по карате. Програмният директор е казал, че Хьон Джунг ще се появи още по-елегантен този път. Въпреки, че снимките непрекъснато са били под палещото слънце, все още се молим да не вали до края. Credit: Japan Staff Working on the Drama Original in Chinese: 彌凌伊 English translation: BB @LoveKHJ |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 17:20 | |
| Свалил е 7 килограма...доста са...Тази диета много не ми харесва...дано скоро да я спре.Толкова много съм любопитна за екшън сцените,въртят ми се някави сцени в главата Още по-елегантен от това??Възможно ли е? Той сега е прекрасен |
|
| |
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 21:28 | |
| |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 06:10 | |
| Кошмар само като чуя за диета и огладнявам... Но съм много любопитна да го видя толкова елегантен и разбира се в бойните сцени :) Сигурно са страхотни... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 07:30 | |
| Като на боксов мач Аз като гледам драмата никой не трябва да има около мен,че емоциите ще са много...особено,ако има целувчици,сигурно лаптопа ми ще си изпати...Но от сега съм сигурно,че ще се гледа доста пъти...толкова много я чакам |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 08:03 | |
| Тези снимки ги имам от дни. Чудех се дали да ви ги покажа, но защо пък не. Хьон Джунг има много фенове, които го подкрепят. PERFECT са с него от самото начало. За да отбележат първите снимки на драмата, ето какво бяха подготвили японските представители на фен клуба за Хьон Джунг и екипа, с който работи по City Conquest.
Подкрепа от PERFECT JAPAN ~ 10.07.2012 Credit: as tagged |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
| |
|
| |
| Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
|