Заглавие: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 5/2/2012, 15:02
First topic message reminder :
След участието си в драмите Boys Over Flowers (2009) и Playful Kiss (2010), Ким Хьон Джунг се съсредоточи върху певческата си кариера. Феновете започнаха да се чудят какво ще е следващото му актьорско превъплъщение, а в офиса на KEY EAST "заваляха" сценарии за най-различни проекти. В края на миналата година почитателите на звездата бяха обнадеждени след излизането на информацията, че Хьон Джунг ще участва в "Speed". Предложението беше отхвърлено и започна отново голямото чакане. До преди месец, когато...
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 17:20
Свалил е 7 килограма...доста са...Тази диета много не ми харесва...дано скоро да я спре.Толкова много съм любопитна за екшън сцените,въртят ми се някави сцени в главата Още по-елегантен от това??Възможно ли е? Той сега е прекрасен
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/16/2012, 21:28
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 06:10
Кошмар само като чуя за диета и огладнявам... Но съм много любопитна да го видя толкова елегантен и разбира се в бойните сцени :) Сигурно са страхотни...
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 07:30
Като на боксов мач Аз като гледам драмата никой не трябва да има около мен,че емоциите ще са много...особено,ако има целувчици,сигурно лаптопа ми ще си изпати...Но от сега съм сигурно,че ще се гледа доста пъти...толкова много я чакам
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 08:03
Тези снимки ги имам от дни. Чудех се дали да ви ги покажа, но защо пък не. Хьон Джунг има много фенове, които го подкрепят. PERFECT са с него от самото начало. За да отбележат първите снимки на драмата, ето какво бяха подготвили японските представители на фен клуба за Хьон Джунг и екипа, с който работи по City Conquest.
Подкрепа от PERFECT JAPAN ~ 10.07.2012
Credit: as tagged
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 16:26
О, стархотно отношение на феновете!!!
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/17/2012, 21:51
Страхотни са просто. Искам да видя как Хьон Джунг ще се превъплъти в Бек Мир...Времето ще отлети бързо и най-после ще го видим в нова драма. Като разбрах, че е на диета се запитах "Има ли накъде още да сваля килограми?" Страшна работа...
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 06:51
Kim Hyun Joong и Jung Yoo-mi
Credit: Cheong
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 07:15
Само аз ли намирам прилика между последната снимка и последната от 16.07.2012? Иначе визията на Лидера много ми харесва.
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 07:21
Не Otori и аз виждам приликите :) Даже съм сигурна,че е монтаж,то даже си личи
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 07:26
Събрали са ги да гледат на един монитор. Монтаж или не, снимката си е хубава... заради Хьон Джунг. Нищо, че вие тръгнахте веднага с критиката. Иначе, лично аз смятам, че това е снимка от 10-ти юли, защото тогава Хьон Джунг беше облечен по същия начин.
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 08:56
Няма критика,Роуз....то това трябва да си похвала,че сме забелязали,че е монтаж Сничмицата си е сладка,все пак на нея е Хьон Джунг
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 18:46
По време на снимки на драмата
Credit: on pic
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 18:47
Най-после фен камери. Чаках седмица, за да споделят видео от там. Траят секунди, но за мен са безценни!
Хьон Джунг в Нико ~ 17.07.2012
Credit: midogreen37 @ YT
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/18/2012, 19:02
И секунди да са....пак е много,за нас Ах какво си е наметнал в този стил най си го харесвам
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 06:15
Хьон Джунг снима пред гарата в Нико ~ 19.07.2012 ден 10
П.П. Снимката е пусната преди два часа. Фенката, която го е снимала казва, че е много горещо. Hyun Joong, fighting!!!
Credit: ERIKO
GitaOgg
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 06:50
Много ме зарадваха снимките :))) И мястото на което се снима е невероятно. Нямам търпение да гледам драмата....
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 07:22
Информация от 18 юли
Вчера е бил почивният ден на Nikko Edo Village. Повече от 100 статисти са взели участие в снимките. След приключване на снимките, всички актьори и статистите са се събрали за групова снимка.
Credit: Nameless0606
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 09:12
Със всяка снимка,която излиза,търпението ми се увеличава...толкова много искам вече да я гледам...Хьон Джунг ще си справи чудесно с ролята си :)
GitaOgg
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 10:01
Като гледам в каква форма е просто умирам да видя екшън сцените :)))
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 11:41
GitaOgg нека умираме заедно .Едвам ще издържа ,а с тези снимки ще ми е още по-трудно.
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 12:46
Отори Хана, веднага мога да дам съвет, щом ти е толкова трудно да издържиш. Спираш да гледаш какво се поства в темата и готово. Не знам обаче дали ще може да устискаш. А снимки и видео материали ще излизат за в бъдеще все повече, надявам се.
GitaOgg
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 14:13
Няма да умираме и да изпуснем такива хубавинки ;))) Чакаме всяка нова снимка, клипче и всичко което може с нетърпрние!
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 14:52
С огромни очаквания съм за драмата и се надявам да не се разочаровам. Нямам търпение да видя крайния продукт. Хьон Джунг изглежда невероятно и се вижда, че се е забавлявал (особено когато се превъплати в гейша ) Файтинг, момичета
GitaOgg
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 15:52
Aз като се сетя за Мин Хо в градския ловец... Просто си представям Ким Хьон Джунг как ще се покаже в такава светлина, сигурна съм, че ще е също толкова готин а може и повече...
Sponsored content
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City