Автор | Съобщение |
---|
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 18:08 | |
| Сигурна съм,че драмата ще има голям успех Дано да се увели материала за нея:) И да умирам,ще си продължавам да си следя темата че ако не я следя,тогава ще си умра от мъка по Хьон Джунг |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 20:47 | |
| |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 20:51 | |
| Прекрасен е бил И с тази лентичка на главата,много е хубав И отново е бил с любимия си спортен екип |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/19/2012, 22:01 | |
| Аз нещо не мога да схвана по снимките нищо, обаче това си е само споделяне на мнение... Всъщност е страхотно, че излизат снимки и като гледам лицето на Хьон Джунг - той е доволен, което е чудесно... Всъщност това е най-важното. Той е удовлетворен от снимките на драмата... А иначе искам да убия стилиста му! Каква е тази прическа?! А тази лента - беличката... Едвам се нагледах на онзи Ху Сюн от драмата на Мин с неговата черна лента, сега и Хьон Джунг... Надявам се това да е моментно... Но виждам, че на вас си ви харесва така... Хм, не... Малко е да кажа, че ви харесва така... Това е добре, моето мнение не е никак важно, когато Хенеция е впечатлена... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 04:23 | |
| И аз нищо схващам от снимките :) До колкото разбирам те не са от самите снимките на драмата :) а по време на почивките или промеждутъка межди сцените :) Но от къде са не е важно,важното е,че ги има...все пак още снима в Япония,а ги знаем какви са скръндзи До колкото до лентата си мисля,че е временно...но на мен си ми харесва,прилича ми на каратисче |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 08:26 | |
| Да, бялата лента на главата би трябвало да е част от каратисткия му екип. А днес какви снимки излязоха... още се съвземам след като ги видях. Изчакайте минутка и ще ви ги покажа. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 08:55 | |
| Ким Хьон Джунг на снимки за драмата Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 08:55 | |
| |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 10:31 | |
| :)))) Страхотни снимки... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 10:43 | |
| Ще бъде ли Kim Hyun Joong следващия Lee Byung Hun в "City Conquest"? [20.07.2012] В момента Kim Hyun Joong снима драмата "City Conquest" в Япония. Фантастичният екшън, напрегнатото преследване с мотор и експлозията на кола са дело на екипа по специални ефекти от драмата "IRIS". С цел предотвратяване на всякакви видове злополуки и за да се създадат вълнуващи сцени, екипът перфектно изчисли в рамките на няколко дни падането и времето за избухване на колата.
Kim Hyun Joong скочи върху мотора в мига, в който го видя на снимачната площадка и го подкара умело, без затруднения.
Въпреки това, когато снимките започнаха, той бе напрегнат и мълчалив. Режисьорът Yang Yoon Ho извика "Action!" и сцената започна с чудовищния рев на мотора.
Експертите по специални ефекти взривиха два истински автомобила. Внезапната експлозия, отломките, които се разхвърчаха навсякъде, създадоха вълнуваща реалистична сцена с експлодиращата кола и можеше да стане наистина опасно.
Говорител на сериала каза, "Тъй като адаптираме манга за драма, историите са малко по-различни и не са разказани. Сцените с преследването на мотора и експлозията на колата са само малка част от всички зрелищни сцени в драмата."
"City Conquest" е продуцирана от Yang Yoon Ho от "IRIS". Започвайки от Япония, драмата ще се снима още в Америка, Китай, Сингапур, Мианмар, Швейцария и др. Source: tvreport.co.kr Credit: hancinema.net |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 11:13 | |
| И още: Хьон Джунг намекна, че в City Conquest има повече за гледане, отколкото просто романтика. Представител на продуцентската компания заяви: "За разлика от оригиналния комикс 'City Conquest', ние пазим сцените и сюжетната линия в пълна тайна. Отсега нататък ще бъдат разкрити куп изненади." Moтоциклетът, MV Agusta, който е използван в сцената с преследването и в катастрофата с двете коли, струва 200 милиона вона. Credit: kstar10.com |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 12:01 | |
| Това, че работи със сценариста на 'ИРИС', не значи, че ще е следващият Бьон Хон... Има мн работа Хьон Джунг докато го настигне, мн мразя, когато ги сравняват с някой. Хьон Джунг си е уникален сам за себе си, защо трябва да бъде сравняван с някого... Но тези сцени с мотора са били мн опасни. Важното е, че той не е пострадал... А иначе снимките като моторист са разкошни... Коя жена няма да се разтопи при такъв красив моторист... Роуз, дай още снимки... Сигурна съм, че има какво да ни покажеш още... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 12:49 | |
| Понякога дори запасите на BlueRose от снимки са ограничени. Но, да, Lolli е права. Ще намеря с какво да ви изненадам. Искате ли още информация? В Twitter писаха, че Ким Хьон Джунг е приключил снимките в Япония по-рано, отколкото се е очаквало. Работно момче. Последната сцена, която е снимал, е сватбена. Ето това е изненада... Хьон Джунг скоро ще се завърне в Корея. Не е дошло време за официални плакати на драмата, но днес пуснаха такъв хубав фен мейд, че няма как да не ви го покажа.
Фен постер на City Conquest Credit: willpower |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 14:53 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 16:06 | |
| Тази храна от феновете ли е пратена? Уау, доста добре се грижат милите... То и няма кой друг да я прати, само като гледам лепенките предполагам, че е от тях... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 16:19 | |
| Да, Лоли, храната, напитките, ветрилцата с лика на Хьон Джунг за веене в летните жеги... + сигурно още някои дреболийки, които не различавам на снимките, всичко е доставено от японския клон на фен клуб kimhyunjoong24. Благодарности, че се грижат така добре за любимеца си и целия екип на драмата! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 16:58 | |
| Определено са мн мили... Какво нещо е да си звезда, а и така определено звездите излизат мн евтино на агенцията си - не ги хранят, феновете ги хранят... Обаче най-добре щеше да бъде, ако и те бяха дошли да им повеят малко... Сега Хьон Джунг сам ли ще си вее, не е ли малко изморително... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 19:04 | |
| Ще получа сърдечен удар Хьон Джунг е прекрасен на мотора...толкова мъжествен... Радвам се,че не е пострадал...:) Йее завършил е снимките в Япония,супер значи скоро да го чакаме в Корея..Вече имах чуството,че няма да се махне от тая Япония... Браво на фенките му много добре се грижат за него :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 19:50 | |
| Снимките му в Япония са приключили? Пак не съм прочела нещо или главата ми не е слязла от облаците... |
|
| |
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/20/2012, 20:39 | |
| Много мило от страна на фен клуба,при тези жеги е трудно да се издържи. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/21/2012, 10:04 | |
| Хьон Джунг снима сцената с преследването ~ 10.07.2012 Credit: as tagged |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/21/2012, 10:18 | |
| Фен снимки от PERFECT
П.П. Чадърът, който виждате, е с принт от вътрешната страна от любимия комикс на Хьон Джунг "One Piece" и му е подарък от момичетата от PERFECT. В спойлер може да разгледате чадъра по-добре, с част от другите им подаръци за него. - Spoiler:
Credit: on pics |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/22/2012, 06:05 | |
| Страхотен жест от страна на феновете... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/22/2012, 17:44 | |
| Хьон Джунг сам ли е карал мотора? Изумително е, иска ми се тези кадри да ги видя час по-скоро. Защото още се сещам за кадрите с БОФ и ми е смешно. Там не можеше да кара, а беше добра режисьорска илюзия и добре го бяха представили на мотора. Интересно ми е кога се е научил да шофира и има ли книжка за това. Наистина мила постъпка от страна на феновете да пратят напитки и храна. Интересно коя страна ли е следваща в списъка за снимки? Корея ли? |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 7/22/2012, 17:50 | |
| В една публикация четох, че режисьорът на City Conquest се е учудил на умелото му каране. И че щом е видял мотора, Хьон Джунг веднага е скочил на него. Като знам колко дълго и упорито се подготвя за ролята на Бек Мир, не ме изненадва, че се е научил да управлява мотор. Следващата спирка от снимките на драмата все още не ми е известна. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
| |
|
| |
| Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
|