Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 09:39 | |
| Ахам... Снимката си казва всичко. Мн я харесвам тази снимка, беше любов от пръв поглед, но защо ли той е толкова тъжен... Дано в материала кажат нещо повече... |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 10:18 | |
| Kim Hyun Joong и Jung Yu Mi в емоционална прегръдка [23.08.2012] Феновете на Kim Hyun Joong вероятно са със смесени чувства, виждайки последната превю снимка за City Conquest.
Разкрита от продуцентския екип на 23 август, фотографията е от снимките в Япония през юли.
Kim Hyun Joong плътно прегръща Jung Yu Mi, но изражението на лицето му, което е смесица от безпокойство, тъга и болка, засилва очакването за пускане на драмата.
Според KeyЕast, Hyun Joong перфектно влиза в образа на мъж с влажни очи и изтънчени маниери. Kim Hyung Joong и Jung Yu Mi продължават да получават похвали от екипа на продукцията, според който хармонията им е почти перфектна.
Базиран на популярната манга със същото име, в City Conquest участват Kim Hyun Joong, Jung Yu Mi, Kim Seung Woo, Nam Goong Min и други. Photo: Media Bag Credit: enewsworld.mnet.com |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 18:07 | |
| Тези да спрат с тази похвали каква хармония има между тях, че започвам да се дразня много... Какво искат - да разпалват ревност у феновете ли? И нищо вълнуващо няма в този материал, ние си виждаме как изглежда и напълно разбираме какво изпитва, брилятно го е докарал на лицето си... Да бяха казали нещо интересно... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 19:42 | |
| Не стига, че ми е мъка откакто разбрах за любовните сцени, ами и допълнително ме дразнят с изреченията, които вкарват. Е, как да кажат нещо интересно, след като 95% от всичките им статии са общи приказки. Нали трябва да сме в неведение. Единственото хубаво е, че тази седмица излязоха 3 снимки от драмата. До неделя има още време. Може да ни изненадат, макар да не тая големи надежди. А Хьон Джунг определено задобрява с всеки изминал ден като актьор. Играе с лицето си, влага всичко от себе си, за да влезе в образ. Гордея се с него. |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 20:54 | |
| И аз това казвам. Задобрява с всеки изминал ден, а тази снимка ме грабна веднага след като я видя. Такова чувство, така хубаво е успял да изрази емоцията на лицето си. Похвалите са заслужени. Дано любовните сцени не са толкова горещи като в комикса. Нуна, повярвай ми ревността вече е разпалена |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/23/2012, 21:53 | |
| Ох, и аз на това се надявам, че този комикс можеха и червена точка да му сложат... Някак си... в повече ще ми дойдат... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/24/2012, 04:59 | |
| Ние отдавна вече си ревнуваме...но наистина нека поне малко повече да споделят информация за нас,а не само да ни дразнят със снимки..... Но Хьон Джунг става все по-добър и по-добър,ще си изиграе ролята перфектно:) само тази снимка говори много за себе си,колко се старае :) |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 13:29 | |
| Наистина става все по-добър. Винаги ми е правило впечатление, че много добре успява да покаже емоци с поглед или физиономия... Но браво!!! |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 13:44 | |
| Не знам дали харесвате такива неща, но няколко фан мейда въз основа на медийни снимки от драмата. Credit: as tagged |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 13:52 | |
| Охо виждам, че вече и в спирит си има страничка :)))
Този форум не е рекламен на въпросния сайт, така че не виждам какво общо има този коментар с нашата тема! Моля да се коментира какво е пуснато до сега, а не да се пише къде и как има страници на драмата! Това е обида за човекa, завеждащ темата!
Lollipop
|
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 14:17 | |
| Роуз, аз мн харесвам фен мейд-чета. Благодаря за тях. Не ми харесва първият, защото идеята Хьон Джунг да се разпада ми е неприятна. Но виж последният е разкошен. Мн добра работа. |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 14:57 | |
| Извинявай, не съм имала намерение да правя реклама на който и да е сайт, просто, че нещата напредват доста. Още веднъж поднасям извиненията си!!! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 19:02 | |
| - GitaOgg написа:
- Извинявай, не съм имала намерение да правя реклама на който и да е сайт, просто, че нещата напредват доста. Още веднъж поднасям извиненията си!!!
Аз също се надявам да не бъда разбрана по грешно. Харесвам всеки един във форума и ми е приятно да си говоря с всеки. Но в нито един форум не биха толерирали споменаването на друг, защото ще звучи като препратка. Нашата тема е разкошна, води се от момента, в който се чу за драмата. Има 18 стр. и нито един български форум не може да се похвали с такава. Иска ми се да бъде оценено това. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/26/2012, 19:39 | |
| Много е хубав този фен мейд... Айде няма ли да пускат още тийзърчета??? Започна да става все по-интересно... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 05:51 | |
| Lollipop, благодаря за оценката! AmiraSalvatore, нова седмица е, не вярвам да минем без поредните тийзър снимки. Докато излязат, мога да ви покажа странички от комикса.
Baek Mir
Lee Dan Bi и Baek Mir Credit: hyunbar66.cn |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 07:09 | |
| Тя плаче, той спи и е гол... Доста интересни моменти си подбрала да ни покажеш, Роуз... Мн ми е интересно какво се случва в нарисуваните моменти и дали ще го включват в драмата... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 07:47 | |
| Така е. Интересни са. Признавам, че този с целувката ме накара да се замисля. Дали Мир не е нещо ранен и затова Дан Би плаче горко над него. Мога само да гадая и да ме гложди любопитството. Вие някакви предположения имате ли? Комиксът включва толкова много броеве, представям си колко други интересни моменти има. Но пък от екипа на драмата казаха, че историята ще се различава от оригинала и ще доста изненади, така че... ще чакаме. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 08:04 | |
| Дам, възможно е да е ранен, но аз си ги представям как тя го напуска докато той кротко си спи и това е целувка за сбогом... А го напуска, защото не приема живота му, който е в непрекъсната опасност и тя не издържа на напрежението... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 08:52 | |
| Имайки предвид че е екшън драма главния герой не може да мине без никакви критични моменти. Имам чувството, че ще треперим над Бек Мир. Мисля че може да има някои сцени в които раняват Мир и той се бори за живота си. Относно снимката с целувката - може да не е само една такава сцена. Юми ще е голяма късметлийка. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 09:08 | |
| Но изглежда в драмата няма да се развива любовна история от зората й, та до завръзката, а по-скоро те ще си бъдат гаджета от самото начало... Поне аз оставам с такова впечатление. Вие какво ще кажете? |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 09:52 | |
| Ами и на мен ми изглежда, че любовната им връзка е от самото начало. Така де съдя по снимките. Но пък ако е така то драмата ще е пълна с екшън сцени и други подобни. |
|
| |
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/28/2012, 18:08 | |
| Аз предпочитам да има повечко екшън сцени и по-малко любовни Друго си е да гледаш Ким как трепи някои злодеи :) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 04:52 | |
| Ще можем ли да видим дългоочаквания проект на Ким Хьон Джунг 'City Conquest' тази година? [28.08.2012] Драмата 'City Conquest' се бори да вземе решение за разпространителска мрежа. 'City Conquest' с участието на Ким Хьон Джунг, Nam Goong Min и Jung Yoo Mi набира очакване, тъй като в нея участва екипа на продукцията от 'Iris'. Ким Хьон Джунг, който е завръща на малкия екран след 2 години, привлича внимание с разкритите негови снимки с мъжествен образ.
Неотдавна приключиха снимките в Япония и сега се снима в Корея. Разкрито бе, че целта им е драмата да се излъчи в ефир до края на тази година в 3 главни телевизионни мрежи (това ще бъдат SBS, MBC, KBS).
Обаче, засега, графикът за драми на 3-те главни мрежи за излъчване е пълен за цялата година.
Представител заяви: "В момента водим преговори за излъчване на драмата в ефира на 3 главни мрежи до края на тази година или в началото на следващата. Ние мислим да заснемем голямо количество предварително" и продължи "като драмата ще се излъчи в Япония и в други държави." Credit: m.media.daum.net English translation: Sarashiyun + hyunniespexers |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 09:14 | |
| Е много хубаво. Сега остава да я отложат за началото на 2013... Не стига, че нямаме търпение да я видим и ние до края на тази година ами и графиците на телевизиите е препълнен хм хм |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 10:11 | |
| Хахаха, препълнен график, защото те си ги снимат с техни пари. Драмата на Ким се снима от кабеларка, обаче се целят доста високо да искат да я предават по три канала, когато и най-добрите драми ги предават само по канала спонсор... Ми няма как да се вредят. Жалко, защото и аз съм адски нетърпелива и искам да гледам тази драма, а не да я чакам да й намерят екранно време... Но пък и тези са амбициозни като Ким, евала им! Изумяват ме такива хора. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
| |
|
| |
| Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City | |
|