Заглавие: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 5/2/2012, 15:02
First topic message reminder :
След участието си в драмите Boys Over Flowers (2009) и Playful Kiss (2010), Ким Хьон Джунг се съсредоточи върху певческата си кариера. Феновете започнаха да се чудят какво ще е следващото му актьорско превъплъщение, а в офиса на KEY EAST "заваляха" сценарии за най-различни проекти. В края на миналата година почитателите на звездата бяха обнадеждени след излизането на информацията, че Хьон Джунг ще участва в "Speed". Предложението беше отхвърлено и започна отново голямото чакане. До преди месец, когато...
Автор
Съобщение
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/27/2012, 09:52
Ами и на мен ми изглежда, че любовната им връзка е от самото начало. Така де съдя по снимките. Но пък ако е така то драмата ще е пълна с екшън сцени и други подобни.
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/28/2012, 18:08
Аз предпочитам да има повечко екшън сцени и по-малко любовни Друго си е да гледаш Ким как трепи някои злодеи :)
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 04:52
Ще можем ли да видим дългоочаквания проект на Ким Хьон Джунг 'City Conquest' тази година? [28.08.2012]
Драмата 'City Conquest' се бори да вземе решение за разпространителска мрежа. 'City Conquest' с участието на Ким Хьон Джунг, Nam Goong Min и Jung Yoo Mi набира очакване, тъй като в нея участва екипа на продукцията от 'Iris'. Ким Хьон Джунг, който е завръща на малкия екран след 2 години, привлича внимание с разкритите негови снимки с мъжествен образ.
Неотдавна приключиха снимките в Япония и сега се снима в Корея. Разкрито бе, че целта им е драмата да се излъчи в ефир до края на тази година в 3 главни телевизионни мрежи (това ще бъдат SBS, MBC, KBS).
Обаче, засега, графикът за драми на 3-те главни мрежи за излъчване е пълен за цялата година.
Представител заяви: "В момента водим преговори за излъчване на драмата в ефира на 3 главни мрежи до края на тази година или в началото на следващата. Ние мислим да заснемем голямо количество предварително" и продължи "като драмата ще се излъчи в Япония и в други държави."
Credit: m.media.daum.net English translation: Sarashiyun + hyunniespexers
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 09:14
Е много хубаво. Сега остава да я отложат за началото на 2013... Не стига, че нямаме търпение да я видим и ние до края на тази година ами и графиците на телевизиите е препълнен хм хм
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 8/29/2012, 10:11
Хахаха, препълнен график, защото те си ги снимат с техни пари. Драмата на Ким се снима от кабеларка, обаче се целят доста високо да искат да я предават по три канала, когато и най-добрите драми ги предават само по канала спонсор... Ми няма как да се вредят. Жалко, защото и аз съм адски нетърпелива и искам да гледам тази драма, а не да я чакам да й намерят екранно време... Но пък и тези са амбициозни като Ким, евала им! Изумяват ме такива хора.
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/1/2012, 05:09
Вчера излезе поредната нова тийзър снимка от драмата + статийка. Ето ги и тях.
Ким Хьон Джунг кара камион в City Conquest: "Къде е красивото момче?" [31.08.2012]
Ким Хьон Джунг наскоро привлече много жени със своя снимка, на която кара камион.
Ким кара камион за една от сцените в неговата нова драма City Conquest, която се снимаше в Япония. Трудно е да си представим как той кара мини-камион по улиците на Япония, защото винаги е играл роли на красиво и богато момче.
В наскоро пусната снимка от сцена, Ким Хьон Джунг кара камион, натоварен с бутилки алкохол на него, в износени дрехи и с продълговато лице.
Образът на Ким в тази сцена е напълно различен от мъжествения му в сцената, в която умело кара мотоциклет.
Хората коментираха: "Никога не съм виждала Ким Хьон Джунг такъв", "Той и така е красив", "Защо не ми дадеш да покарам?"
City Conquest е продуцирана от продуцентския екип на драмата Iris и в нея участват Ким Хьон Джунг, Jung Yumi, Nam Goong Min, Kim Seung Woo и Kim Young Ho.
Source: TV Report Credit: en.korea.com
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/1/2012, 05:22
City Conquest Memorial Event в Будокан с Kim Hyun Joong и Jung Yoo Mi на 4 октомври
Kim Hyun Joong заедно с Jung Yoo Mi ще имат своето първо "Завладяване на града" в Будокан на 4 октомври.
Credit: henecia.jp + blog.daum.net/elley0606
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/1/2012, 09:32
Снимката с целувката ми разтуптя сърцето от ревност....но и аз си мисля,че е ранен и тя заради това плаче...но ще почакаме и ще видим,но дано чакането да е малко..и на мен не ми се чака до 2013 :(
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/2/2012, 21:49
Не сме видели още официална снимка с целувката...Ще видим какво ще включат от комикса в драмата... Защо питат "Къде е красивото момче?"? Очевидно е къде е... Обаче забелязвате ли как наистина е погълнат от ролята... От тази поредна тийзърна снимка се вижда и съответната емоция на лицето му. Невероятен е...Тръпки ме побиват. Аз си оставам все така нетърпелива да видя крайния продукт... Силно се надявам тази драма и тези усилия, които Хьон Джунг полага да пожънат огромен успех...Файтинг
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/3/2012, 11:51
Фан мейд видео със снимки от City Conquest
Credit: 0606hj1 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/3/2012, 11:52
Актьорски състав на драмата ~ фан мейд видео
Credit: 0606hj1 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/5/2012, 07:09
City Conquest тръгва през октомври? Очакват ни 20 епизода
П.П. Днес излезе това. За октомври тръгнаха слухове още преди месеци. Забележете обаче какво пише на снимката. Времето на излъчване на драмата е непотвърдено. Продължавам да очаквам официално потвърждение.
Credit: DSCS
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/5/2012, 09:04
Ех, дано да потвърдят официално. 20 епизода е супер...SBS също...Дано да е наистина октомври
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/7/2012, 08:24
Ако е октомври ще е много хубаво...че иначе ще си умрем от чакане...И аз съм на мнението на Ро,че Хьон Джунг е погълнат от ролята си :) Браво на него :) Но поне да споделяха азиатчетата повечко материал за нас :(
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/7/2012, 16:48
Kim Hyun Joong, Nam Goong-min и Jeong Yoo-mi в любовен триъгълник в "City Conquest" [07.09.2012]
Бе разкрита болнична сцена от драмата "City Conquest".
Jeong Yoo-mi (Lee Dan-bi) е в болнично легло с игли в ръката и си почива, докато Nam Goong-min (Cha Ji-ryong) седи до нея, държи я за ръка и я наблюдава.
По-рано, видяхме снимки на Jeong Yoo-mi в прегръдките на Kim Hyun Joong, изглеждайки влюбена, но сега е в болница с Nam, което подсказва за любовен триъгълник.
Потребителите на Интернет коментират, "Те са сладки", "Nam Goong-min изглежда много тъжен дори, когато е безмълвен" и др.
В "City Conquest" участват Kim Hyun Joong, Jeong Yoo-mi, Nam Goong-min, Kim Seung-woo, Kim Yeong-ho, Park Hyo-joon, Choi Cheol-ho и др.
Source: newsen.com Credit: hancinema.net
pep_si
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/9/2012, 11:53
Интересно за какво лежи в болницата Dan bi.Но често да си кажа това е първата снимка от драмата,от която не ревнувам Сигурно защото Хьон Джунг го няма и няма причина поради,която сърцето ми да се бунтува
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/9/2012, 12:10
Кажете ми...Гледали ли сте корейска драма без любовен триъгълник? Във всяка история има по едно момиче харесвано от двама красавци! Корейска работа... Но пък то това също ще е интересно да се види.
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/9/2012, 21:38
Ехей колко е напреднала темата цели 20 странички..нямам търпение да видим играта на Хьон Джунг.Толкова го харесвах във Solo Collection ,страхотно си изигра ролята.Утива му да е лошото момче...а и много го харесвам с този цвят и тази прическа.М/у другото в Solo Collection-а е със почти същата визия.
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/9/2012, 21:58
Fan Made
Credit: so pretty hj
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/10/2012, 19:32
Майкооо тези последните три снимки,направо ми пронизаха сърцето Нарочно не гледам тази тема за драмата,защото после като започна да гледам драмата ще се чудя .."ама ето я тази сцена в която ....." или нещо подобно...Но сега набързо минах последната страничка и когато видях тези снимки от Fan Made боже невероятни са,прелестни,тук е божествен направо
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/11/2012, 05:41
Уолпейпър ~ фан мейд
Credit: as tagged
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/13/2012, 05:42
За драмата нищо ново. Поредното инфо, което вече знаем.
City Conquest ще се излъчва по японската DATV през март 2013
Credit: datv.jp/campaign
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/14/2012, 07:07
Jung Yoo Mi и Nam Goong Min ~ снимка пред двореца
Credit: news.nate.com
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/16/2012, 09:10
City Conquest ~ fan първи* трейлър
Credit: namgungdodo @ YT
*Корекцията е нанесена от Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City 9/16/2012, 09:14
Този трейлър тотално няма нищо общо с това, което досега следяхме като ъпдейти... Няма никаква връзка с нищо... На мен лично ми напомня на 'Шифърът на Леонардо', с тези печати и писма и музика... Хм... Да не говорим, че Ким изобщо го няма, освен на една снимка, снимка забележете...
Sponsored content
Заглавие: Re: Ким Хьон Джунг в драмата Conquest of the City