Ким Кю Джонг влезе в казармата на 23.07.2012 години. Тук е темата за този паметен ден - разгледай я ---> КЛИК Ще изкара 4 седмици базово военно обучение в JeonJu, 35 дивизия в Тренировъчния център, след което ще бъде прехвърлен като обществен работник до края на военната си служба.
Това са 731 дни... Обратното броене започва от днес... Това е темата, в която можеш да споделяш всичко свързано с него. Тук ще бъдат пускани новини и снимки от неговата военна служба. Тук ще броим оставащите дни. Това ще бъде вашият дневник, в който можете да напишете всичко, което искате да кажете на Кю или си мислите за него (напълно свободно - мисли, снимки, рисунки...) Тук ще можете да се ориентирате колко дни са минали и колко остават, защото ние ще чакаме търпеливо и търпеливо ще броим колко точно дълги са 2 години... А след 2 години, ние ще направим този дневник на книга и ще го изпратим лично на Кю Джонг, за да види, че сме го чакали всеки ден и всеки ден сме мислили за него.
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/21/2015, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Да, usb е и е мъничко - то е там с логото на името на Сенг. 1 или 4 ГБ ако не се лъжа и беше подарък заедно с член-картите за официалният му фен клуб за тази година, за всички корейски членове. Беше разпратено с картите за членство в клуба му, които имат подобен дизайн.
Бооо, сигурно има снимки вътре, или си е само флашка... И в двата случая, информацията беше мн ценна... Все едно и Кю е станал член на фен клуба на Сенги, това ми харесва...
Да, страхотно е. Радвам се, че и това му е подарил. От началото на соло кариерата си Сенги доста неща от издадените му подари, което ми напомня, че снимка само на албума OverJoyed не съм видяла. Ааа, бива ли така
Така туитъра на Кю ни става още по-ясен... Потвърждава се теорията ми, че със Сенги са били заедно... И се разбира къде е нагушкал това бебче...
direndur написа:
Снимка на Йонг Сенг и Кю Джонг от 4 май. Тогава момчетата са присъствали на сватбата на един от директорите на В2М.
На сватбата са се срещнали и снимали с едно малко сладурче. Кю Джонг сподели снимката в туитъра си заедно със съобщението: "Принцът Кю Йен на готиното момче Джин Чул, и аз, и Йонг Сенг хьонг ~ хихит красавици"
Кю изглежда е имал някаква доста сериозна почивка... Защото освен че се е забавлявал със Сенг, в нощта, в която Мин се прибра от Тайван, е бил на срещата на SS501 в ресторанта на майката на Мин... Чудя се защо никой от тях не пусна снимка, поне Кю... Мн разчитах на него...
Красавици ~~ Това ще да е дълъг уикенд, какъвто не съм имал от известно време ♥♥♥ Ям месо месо месо с татко ~~ хехехехт винаги е вкусно да ядеш с баща си. Имайте хубав дълъг уикенд, красавици ♥♥ Искам да ви видя скоро ~~~~~
SS501 mansae !!!♥♥♥♥♥ Hehehehehet
2900 дена ♥ Този ден настъпи наистина много бързо хехехе Чао за сега ~ Ще се видим пак ~~~~~~
(Кю пише на Сенг в туитър:) Толкова е хубаво да те гледам по телевизията ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Лисваш ми всеки божи ден, аз съм единственият който е толкова далеч ㅠㅠ Нека се срещем скоро отново ♥ хехехе чао!!
17.05.2013 ~ twitter Липсвате ми, красавици ♥ Това е от сърцето ми ............. ♥ Моля ви, почакайте малко ♥ няма проблем ако ми изневерявате с други момчета, като се върна идната година хихихии ще разбера, а тъй като съм готин мъж, ако не се върнете при мен, ще ида да ви уловя... ♥ Здравейте ♥
Хаха това с изневеряването ме забавлява Много мили туитчета и винаги с радост си ги чета... Иде ми да го нагушкам... На сватбата Кю и Сенги са много сладки с онова бебче... Сладурчета Какво казваш Нуна? SS501 са се събирали? В ресторанта на майката на Мин? Чух, че се срещат от време на време, което е страшно хубаво, но защо наистина Кю не ни е пускал снимчица... Би зарадвал своите красавици много
Всъщност това Мин го лансираше. Първо имаха среща след завръщането му от Тайван, после след завръщането от Япония, става дума за миналата седмица... Но никой не благоволи да пусне снимка от срещата им, а докато Мин е бил в Япония Кю го е търсил по телефона... Мин е разказал на феновете. Но предполагам, че са се срещнали, защото Кю е свободен за известно време. Щом така свободно се движи из Корея и ходи насам-натам.
Не зная по каква линия, но Кю днес е бил на фен срещата на групата D Unit. Това е първата фен среща за тях. Групата е от 3 момичета. Дебютирала е миналата година, като лично за мен не са особено успешни, а музиката им откровено не ми харесва. Но Кю харесва такава музика, а и може да има нещо лично с девойките, тъй като снимки зад колисите не снимат случайни хора, а това не са негови колежки, с които имат старо познанство. Практически той не е работил с тях, така че отношенията им какви са - не е ясно...
Кю е имал сложна програма на 18.05.2013... Преди фен срещата, е минал през сватбата на Seo Ji Seok, но не е бил сред официалните гости... Тези снимки са на излизане оттам...