Ким Кю Джонг влезе в казармата на 23.07.2012 години. Тук е темата за този паметен ден - разгледай я ---> КЛИК Ще изкара 4 седмици базово военно обучение в JeonJu, 35 дивизия в Тренировъчния център, след което ще бъде прехвърлен като обществен работник до края на военната си служба.
Това са 731 дни... Обратното броене започва от днес... Това е темата, в която можеш да споделяш всичко свързано с него. Тук ще бъдат пускани новини и снимки от неговата военна служба. Тук ще броим оставащите дни. Това ще бъде вашият дневник, в който можете да напишете всичко, което искате да кажете на Кю или си мислите за него (напълно свободно - мисли, снимки, рисунки...) Тук ще можете да се ориентирате колко дни са минали и колко остават, защото ние ще чакаме търпеливо и търпеливо ще броим колко точно дълги са 2 години... А след 2 години, ние ще направим този дневник на книга и ще го изпратим лично на Кю Джонг, за да види, че сме го чакали всеки ден и всеки ден сме мислили за него.
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/21/2015, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Танче, за Кю трябва да сме спокойни, защото той де факто не е в самата казарма, не го мъчат и не е гладен и уморен... Което мен лично ме изпълва с радост, защото Кю е много слаб, не можех да си го представя на ужасните им бойни обучения... Още повече както Северна Корея все се перчи, винаги щях да живея в ужас да не го пратят някъде...
Хора, остава някъде около година и нещо... месеците минават бързо... Все пак Кю се появява от време на време на някоя снимка и ни радва с някое и друго писъмце Няма да усетим кога ще мине времето и ще ни зашемети отново със завръщане този сладък усмивчо
Аз си мисля, че в казармата не им е чак толкова трудно. Като гледам повечето там напълняват и възмъжават, дори понякога ми се струва, че са като на почивка, поне се хранят и спят нормално, сравнено с лудите им графици и постоянното натоварване покай концерти и пътувания.
Съгласна съм с вас момичета. Изглежда нашето момче освен че ще възмъжее ами и "почивката" ще му се отрази добре. А и времето минава много бързо, така че според мен няма да усетим кога е минало.
Последната промяна е направена от darito95 на 4/4/2013, 18:34; мнението е било променяно общо 1 път
Е, не... Те са голями приятели, особено с Кю, Сенг и Ким... На тях не пропуска да им се обади... Кю и Сенг бяха направи една екскурзия до САЩ през лятото на 2010 и бяха ходили именно при него на гости... Мн са близки.
И днес имаме снимки с Кю, и днес е бил с приятели... Снимките са от туитъра на неговия любим приятел Парк Канг Мин със следното съобщение: 'Все още се забавлявам с приятели'
Вярно е това, Ро, изглежда здрав и щастлив... И мисля, че това време в казармата ще му вдъхне много сили... Обаче и Стивън Ли нещо мн ми харесва... Какво му е станало напоследък?
Аз на този Ли не съм голям фен и не ми харесва много визуално, но си признавам, че като видях снимките така по-продължително се взирах в него... Знам ли на какво се дължи... Някои хора се разхубавяват с годините
Мен пък Стивън и преди си ме кефеше. Всъщност, хубав или е, важното е че е хит-мейкър. И то какъв. Радвам се, че Кю се е срещнал със скъпи за него приятели. Показал ни е и готини места, които са посетили. Тази негова военна служба се оказа дори приятна.
Да, точно, Ро... И двете имаме еднакви чувства към него, обаче и двете сме задържали поглед... Явни с годините се е разхубавил... Знам ли го, даже не помнех лицето му... Роуз, абсолютно си права, на Кю службата е лека и приятна... Радвам се, за което... Нека си почива, така поне има време за всичко, за което през всички напрегнати години не е имал. Ако си спомняте точно така беше обяснил престоя си в казармата той... Така че нека му се радва...
Тъй като днес беше пресконференцията на новата драма на Бебо, Кю не може да не вземи отношение... Той винаги е толкова сладък...
04.04.2013 ~ twitter Gold Appear~ Ако го гледам, златото ще се разкрие и на мен ~~ хиии ♥ Jjuni manse♥ Красавици, моля ви, дайте цялата си подкрепа и ние също ще ви подкрепим, така че забавлявайте се и бъдете готини хихихииии!
Много се радвам, че докато е в казармата има време за себе си и за най-близките си приятели. Не знам кой е Стивън Ли и не познавам творчеството му, но с удоволствие ще го разуча.
Дари, Стивън Ли е продуцент... Той е създал култовите песни на SS501 от последните им 2 албума(Love like this, Destination), както първият солов албум на Хьон Джунг, работил е по албумите на Кю Джонг и Йонг Сенг и в общи линии създава албумите на адски много звезди в Корея и ги качва на върха...
18:03 Кю пише на @Бебо: Джун ♥ Вече е четвърта годишнина?! Времето лети много бързо ~ 2005 изглежда сякаш беше вчера! Нашата 1-ва среща в трениравъчната изглежда сякаш беше вчера. Надявам се да си много щастлив ♥ Моя Джун успях
18:08 Лисвате ми, зелени грахчета ♥ Какво си правите ♥
18:24 хахах ~ толкова много красавици мислят за мен ♥ хехех, искерено ви благодаря хи ах!! Да, сега е времето на изпитите!!! Забавлявайте се, учейки за изпитите, забавлявайте се с всичко ♥ Позитивната самоизмама ще даде голяма резултат ~^^ Красавици, бъдете здрави ~~
18:30 Ахаха!! И на нашият Йонг Сенг хьонг мюзикъла му стартира в Япония, моля ви подкрепете го силно хихихи, аз също искам да гледам мюзикъла..!!!
18:03 Кю пише на @Бебо: Джун ♥ Вече е четвърта годишнина?! Времето лети много бързо ~ 2005 изглежда сякаш беше вчера! Нашата 1-ва среща в трениравъчната изглежда сякаш беше вчера. Надявам се да си много щастлив ♥ Моя Джун успех
На този туитър Бебо днес е върнал:"Моят приятел Кюби, файтинг"