Ким Кю Джонг влезе в казармата на 23.07.2012 години. Тук е темата за този паметен ден - разгледай я ---> КЛИК Ще изкара 4 седмици базово военно обучение в JeonJu, 35 дивизия в Тренировъчния център, след което ще бъде прехвърлен като обществен работник до края на военната си служба.
Това са 731 дни... Обратното броене започва от днес... Това е темата, в която можеш да споделяш всичко свързано с него. Тук ще бъдат пускани новини и снимки от неговата военна служба. Тук ще броим оставащите дни. Това ще бъде вашият дневник, в който можете да напишете всичко, което искате да кажете на Кю или си мислите за него (напълно свободно - мисли, снимки, рисунки...) Тук ще можете да се ориентирате колко дни са минали и колко остават, защото ние ще чакаме търпеливо и търпеливо ще броим колко точно дълги са 2 години... А след 2 години, ние ще направим този дневник на книга и ще го изпратим лично на Кю Джонг, за да види, че сме го чакали всеки ден и всеки ден сме мислили за него.
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/21/2015, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Кю Джонг изпрати своите лично изплетени шапки за дарителка акция
Ким Кю Джонг от SS501, който влезе в казармата през юли 2012, изпрати свое писмо по факс на B2M Entertainment и своите ръкоделия за благотворителна инициатива. Човекът, отговарящ за неговия официален сайт, публикува писмо от екипа на 01.02.2013 споменавайки, че и Кю Джонг участвали в различни мероприятия. Ким Кю Джонг изпртаи своя колет, включващ много шапки, в своята компания, B2M Entertainment с изказването, че би искал да се присъедини към дарителската инициатива на феновете си, така че в своето свободно време е плел сам шапки. Също така е допълнил, че уменията му да се усъвършенствали благодарение на помощта на майка му. Много кпоп фенове, особено са били трогнати от топлото му сърце. Те коментират: "Макар че е в казармата, все още участва в благотворителни инициативи.", 'Колко чувствителен идол", "Изплел ги е много добре.", "Толкова се гордея с него, така ми липсва"...
Много красиви шапки. Много хубава изработка. И аз си го представям как плете Как може да е толкова нежен и в действията и с думите си... Толкова се радвам когато пише на красавиците си... Не спира да ни радва
Мобилно приложение на Star Launcher за Ким Кю Джонг
Здравейте, това е В2М Entertainment
Този път медията КТ пуска на пазара си Star Launcher на Ким Кю Джонг със специална негова тема.
Графикът на звездата ще излиза в мобилните новини SNS на Star Launcher. Там ще се качват снимки и видео на звездата, а приложението предлага и много други функции. Може да украсите смартфона си с различни приложения с идола си.
Сега звездите могат да ви направят различни подаръци и награди, включително и MacBook Air, заради многото приложения и събития.
Той Кю такъв график има, че мани... Ще следим родната му казарма още много дълго време... Но пък офертата звучи много хубаво, ако звездата беше по някакъв начин активна. И жалкото е, че ние не можем да се възползваме от нея... Чудя се докога ние ще сме най-пренебрегнатите фенове...
Здравейте, това е В2М. На 24 февруари 2013 е рожденият ден на Кю Джонг. Не сте забравили, нали? Ким Кю Джонг не може да е близо до феновете на рождения си ден. Дали ще е самотен? Тревожим се за него. Миналата година Кю написа писмо на ръка до феновете си, нали? Тази година ще му върнем жеста. Ще му отговорим подобаващо, както той направи! От днес нататък, до рождения ден на Кю Джонг на 24 февруари, четвъртък вечерта в 23:59 часа официалната интернет страница на Кю ще бъде отворена за всички. Може да пишете свободно в раздела на феновете му или в официалния сайт на ThanKYU. Оставете съобщението си без притеснение. Може да бъде поема или есе… всичко, което се сетите, но запомнете, трябва да е оригинално и лично ваше. Кю Джонг ще прочете нещата ви и ще избере 13 печеливши. Те ще получат собственоръчно написано писмо от него. Това е неговото предложение да сподели едни красиви мигове с вас. Моля ви подгответе лично написаните си подаръци (писма, есета, поеми…) за рождения му ден. Ние ще подарим и полароид (снимки)! Нека заедно изкараме един незабравим рожден ден.
Кю Джонг благодари в туитър на всички, които са му честити рождения ден... Съобщението му е дълго и прекрасно, аз го чакам, а вие посетихте ли празничните му теми?! (ЦЪК и ЦЪК)
24.02.2013 ~ twitter Благодаря толкова много ♥ Много хора ми пожелаха хубави неща и щастлив рожден ден, бих искам да ви благодаря още веднъж, благодаря ви от сърце ♥ Наистина, ама наистина съм ви благодарен, красавици ♥ Много съм трогнат от съобщенията, изпратени ми от различни страни... Благодаря ви х 501^^ Ще се завърна още по-добър от преди, така че моля ви, чакайте ме ♥ThanKYU ~
Бейби Джун е ходил до ДжоунгДжу, за да се срещне лично с Кю... Прекрасно е, нали.... Толкова съм щастлива...
Из туитъра на Кю Джонг (27.02.2013):Срещнах моята любов ♥ Хьонг Джуни, който би дълъг път до ДжоунгДжу и ми купи задушена рибка ♥ Моля ви, подкрепете силно неговия солов концерт в Корея на 9-ти март Ххехехех SS501 Mansae ♥
И Бейби Джун му отвръща в туитър (27.02.2013):Файтинг КюМак
И аз съм щастлива сега след като видях такъв хубав туийт Тези двамката се подкрепят много и приятелството между момчетата много ме радва. А това SS501 Mansae е много сладко Почерпили са се значи бебоците
Ким Кю Джонг от SS501 наскоро разкри своя снимка с много близък приятел. На 27 февруари Ким Кю Джонг туитна снимка със съобщението: "Днес се срещнах с любовта на живота си. Хьонг Джун измина целия път до ДжоунгДжу, за да ми купи задушена риба. Насърчих го много, тъй като на 9 март е първият му самостоятелен концерт. Хе хе хе. Ура за SS501~!" На сладката снимка Ким Кю Джонг и Ким Хьонг Джун от SS501 се бяха прегърнали през раменете, демонстрирайки силното си приятелство, датиращо от близо 8 години, когато двамата са дебютирали. Срещата им и сладката прегръдка привлече вниманието на фенове и читатели, които следят дейностите им.
Хубаво, че го е почерпил малко, останала съм с впечатление, че всички корейци са малко стиснати. Възхитена съм от шапките....аз лично не мога да плета, та едва ли чак шапка да направя
Ким Кю Джонг днес е бил специален гост на първия солов концерт на Бейби Джун по случай две годишнината на соловата му кариера... Паметен момент, прекрасен ден... Ето ви първите снимки, моля, за повече снимки от участието на Кю на самия концерт, следете тази тема ----> КЛИК
Кю Джонги се е сетил за нас в туитър и не само това, ами и снимка е пуснал...
09.03.2013 ~ twitter "Слушайте тази песен ( Midnight No.1 song - taewan C-luv ) Нашия успешен хьонг ♥ Моля ви, прекарайте топло и щастливо уикенда и се забавлявайте всички ♥"
Кю не ни е изпуснал и днес в туитър... Толкова е сладък, винаги докосва сърцето ми... Чул е песните от новия албум на Сенг, значи се е срещал с него, бил е Джун-а след концерта и даже ни е пуснал снимка... Как да не обичаш този мъж.... Завинаги...
10.03.2013 ~ twitter Концертът на Бейби ДжейДжуни беше изключително забавен ♥ Благодаря на всички, които крещяха от втория етаж, боли ме гърлото днес ㅠ ДжейДжуни е най-добрият, най-добрият, обичам те ♥ И албумът на Йонг Сенг скоро ще бъде реализиран!!! Влюбен съм тотално в песните ㅠ Йонг Сенг хьонг успех ♥ Хьонг, как изглеждам ~~
Йеее страхотни са,толкова са мили и сладки заедно... Прекрасни са Толкова мило от страна на Кю,че е подкрепил Бебо Но все пак това си беше очаквана постъпка от Кю,той винаги подкрепя всички и обича
Кю изглежда щастлив до Бебо... Много ми харесва подкрепата, която си оказват. Вижда се колко са си близки Изглежда че се е забавлявал страшно на концерта от втория етаж Само си го представям как крещи отгоре хихи... Но нашето войниче не пропуска да каже нещичко и за Сенги съб юнит-а е страшен просто
Събюнит никога не са спирали да се подкрепят. Те винаги и навсякъде са заедно... Мн обичам да им виждам снимки заедно... А това, че имаше някой до Бебо на сцената на първия му самостоятелен концерт е много важно... Самият момент за него е бил мн интензивен емоционално, Кю е знаел това и е бил до него като един истински приятел...
Иначе с Парк Канг Мин Кю е ходил на река Хан. Към снимките Парк Канг Мин е пуснал следното съобщение: "След много време да се съберем най-добрите приятели... На река Хан..." (eng.trans: Sakura Dream)
Представяте ли си, заедно с всички фенове на Бебо и Кю там.. Изключително мил е, предвид факта, че все пак са конкуренция. Ужасно сладки са! И спомева и Сенг, дам, всички чакаме албума със затаен дъх...Като войник, Кю си прекарва супер, къде такава служба като неговата
Те си остават братя завинаги А Кю винаги е ги подкрепял и ще продължава Да минава по бързо времето и Кю да се връща на сценатааа,и да идват те да го гледат,как се раздава и радва феновете си