Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 12/30/2012, 15:07 | |
| Феновете на Ким Кю Джонг непрекъснато даряват
Феновете на Ким Кю Джонг подържат социалните си дейности. На 24.12.2012 тон и 33 пакета ориз бяха дарени от името на певеца Ким Кю Джонг. Пакетите ориз бяха събрани от феновете на фен срещата му през юни. Ким Кю Джонг влезе в казармата през юли, но въпреки неговото отсъствие, феновете му продължават своята дейност с дарения и участие в различни мероприятия. От друга страна корейските фенове на Ким Кю Джонг дариха пакети с ориз на фен срещата през декември 2010, както и на мюзикъла 'Palace' през септември 2011. След което Ким Кю Джонг дари тези 3 тона ориз на различни офиси. Credit: kr.celeb.yahoo.com |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 12/31/2012, 16:55 | |
| Най-сетне Кю Джонги писа в туитър... След като влезе в казармата напълно беше забравил туитър, но... Идването на Новата Година в Корея го е вдъхновило да напише нещо мило за нас...31.12.2012 ~ twitter ~ 23:... Честита Нова Година. Нека е хубава новата ви година, красавици. Нека прекараме новата 2013 със сърца изпълнени със смях и споделено щастие ~~
eng.trans: xiaochu@quainte501 |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 12/31/2012, 17:47 | |
| Ех, този Кю. Мил както винаги. Знае как да стопли сърцата на своите красавици. |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/1/2013, 17:55 | |
| Кю,винаги е много мил с нас Искренно обича фенките си :) Да минава по бързо времето му в казармата и да ни радва с хитове си |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/6/2013, 14:25 | |
| Кю много писма пише... Радвам се че поддържа някаква връзка с феновете...Винаги си е бил мил тоз наш Кю. Съгласна съм че се е разхубавил още повече |
|
| |
Lollipop
| |
| |
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/7/2013, 16:23 | |
| Изглежда страхотно както винаги, но не ми изглежда щастлив, не съм свикнала да го гледам такъв. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/7/2013, 16:38 | |
| Определено, и на мен нещо ми се вижда твърде тъжен и мн обикновен... Така му е паднала косата, хич не се грижи за себе си това момче... Но пък да си звезда е ужасно трудно, сега му е паднало да ходи небрежен и рошав... Макар че косата му е доста прилежно срешена и подредена, тази прическа не е най-стилното нещо, което съм виждала върху главата му... Ама пък... Кю си е... Толкова е сладък... |
|
| |
darito95
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/7/2013, 17:52 | |
| Нека го оставим да си " поживее " момчето (едва ли това му е най-важно в момента) а пък като се върне пак ще се наслаждаваме на стила и чара му. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/7/2013, 17:59 | |
| Да, в общи линии за Кю тази казарма е своеобразен начин да си почине от всичко. А толкова се чудихме защо иска да влезе там... Мисля, че след толкова време разбирам отчасти защо... Нека се чувства свободен... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/7/2013, 22:06 | |
| Дано е така,както си мислим ние :)Да си съчетае у двете нещица,какво по хубаво от това Но пък много искам да си го виждам бодър и усмихнат на снимкитее,това ми стига... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/9/2013, 17:51 | |
| Ей, хора...и аз започвам да си мисля, че не беше лошо решението на Кю за казармата... Този ХонгКи е почти неразпознаваем... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/9/2013, 17:56 | |
| И аз така, Ро... Безпокоях се и бях против като си мислех, че няма да го виждаме, а там ще го мъчат и ще страда с военни обучения и извращения... Но вече зная, че не е така и смятам, че там е влязал да си почине определено... То всъщност 'влязал' не е точната дума, то дори не е там, но активно си почива с друга дейност различна от това да си звезда... Само да не вземе да му хареса... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/13/2013, 15:15 | |
| - Lollipop написа:
Кюз преподава в гимназия ~ 27.11.2012 credit: naver daum На 27.11.2012 военната служба посети гимназия Haeri в Jeonbuk, Корея за даване на военен инструктаж. Първо И Сан Джин от военната служба в Jeonbuk започна да говори, после сержант Со Джонг У говори за обстановката в казармите и изпълнението на военната служба и описа процеса на активната военна служба и отговори на въпросите, касаещи учениците в тази група. След което Ким Кю Джонг от военна администрация дава указания на важната тема след което имаше викторина и той даде подарък на ученика, решил вярно викторината. След което победителят има възможност да зададе въпрос на Ким Кю Джонг, който го вълнува, а именно влизането на Ким Кю Джонг в казармата. Кю Джонг отвърна: "Искам всички да разберат, че военната служба е задължителна и аз съм щастлив от решението си да я изпълнявам в момента." За бъдещото влизане в казармата за изпълнение на задъжителната си военна служба, военните ще се опитат да дават повече информация, за да се изгради един добър климат за изпълнение на задълженията.
Credit : blog.daum.net/mma9090 Trns : CTD08 |
|
| |
darito95
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/13/2013, 16:04 | |
| Ооо... как ми се иска да съм на мястото на някое от тези деца. Надявам се наистина да успее да се "почине" и дано не се отплесне с тази почивка, че ми се иска да го видя пак на сцена. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/17/2013, 18:30 | |
| Снимка от туитъра на Park Kang Min ~ 17.01.2013Една снимка тук ~~^^ Моля, насладете се на обяда си ^^ |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/17/2013, 19:05 | |
| Радвам се, че след тренировъчния лагер Кю не остана в казармата. Сега поне го виждаме по-честичко и то, цивилен. Харесва ми много на тази снимка. Изглежда сладък и по-малък, отколкото е в действителност. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/17/2013, 20:08 | |
| Наистина прилича на момченце, мн е миличък на тази снимка... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/27/2013, 19:21 | |
| Като че ли се променя малко по малко или просто така ми се струва...Толкова невинен изглежда Поне от време на време се появява на някоя и друга снимка и можем да му се наслаждаваме ^^ |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 1/29/2013, 14:58 | |
| Толкова се радвам,че покрай тази казарма Кю не се скри от нас... Или снимчица,или писмо от него Сърчицето му препуска,като разбера,че има нещо от него А на тази снимка наистина е като някое невинно детенце хванало от страх батко си да не го снимат |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 2/1/2013, 16:07 | |
| 21-во съобщение от екипа на ThanKYU ~ 01.02.2013
Здравейте!!!!! (*^^*) Мина много време откакто не съм виждал целия екип. Аз съм човекът, който отговаря за ThanKYU След като Кю Джонг влезе в казармата, имаше много трудности в споделянето на новините около него, а също така имаше и имаше много тревоги. По този начин ние сме особено внимателни в споделянето на новина за ThanKYU... (опитайте се да ни разберете...) Но днес!! Съм тук, защото има нещо, което трябва да кажем. Понякога сме чували най-различни новини за кратки срещи с Кю Джонг на мястото, където той работи. Времето хем лети, хем се движи много бавно. Вече доста време мина, а гледайки колко остава на календара на сайта ни, изглежда, че има още много да чакаме.! Всички имате такова чувство, нали? Днес, накратко ще ви покажа нещо, което Кю Джонг изпрати с уговорката, че искам да ви споделя, че той се справя добре. ThanKYU е участвал в различни благотворителни акции под името KyuJong & ThanKYU като през това време и Кю Джонг участваше заедно с нас в тях. Той искаше да ни помогне в изработката на шапки за кърмачета (наша благотворителна инициатива) Така че той е плел шапки в свободното си време след работа и ги изпрати в офиса. Въпреки че чувахме, че той плете шапки^^, когато ги получихме си го представих как изглежда докато ги плете с игли за плетене. Всъщност той е нашата грижовна звезда! Точно 14 шапки ни бяха изпратени днес. В различни цветове, които бяха хубави, а и са хубаво изплетени. Кю Джонг каза, че майка му му е помагала.^^ Шапките ще бъдат доставени на ThanKYU, които участват в благотворителната инициатива, за да бъдат дарени заедно с останалите. Стоплящият сърцето Кю Джонг и ThanKYU, които винаги обичат и благоговеят за Кю Джонг! До следващият път, когато ще дойда, за да споделя новини за Кю Джонг ~! Зимата е изключително студена, а грипът е сериозен. Надявам се обръщате внимание на здравето си... Ще се върна отново с писмо от Кю Джонг другия път^^
eng.trans: xiaochu@quainte501 Шапките, изплетени от КюШапките, които изработват ThanKYU |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 2/1/2013, 16:18 | |
| Кю винаги е бил много грижовен с всички Ръчно изработена шапка от Кю,то тя е безценна Преставям си го как е плел с тези игли,хихихи с тази негова сладка съсредоточена муцунка И няма спор много добре му са се получилии,и аз искам една такава |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 2/1/2013, 16:29 | |
| Дам, и аз... Първо им завиждам на тези дето ще ги получат.... После се чудя как тези от екипа няма да си ги задържат за тях. Шапките са страхотни. А това, че той ги е плел, не ми го побира главата. Просто си го представям и изпадам в умиление... Не мога да опиша каква гордост и любов ме разпъва... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 2/1/2013, 20:30 | |
| Съобщение от Кю, оставено на официалния му сайт ~ 01.02.2013
‘Хай <3 Красавици ~’
Вие.. ми.. липсвате..<3 Н..а..и..с..т..и..н..а <3
Може би защото денят е дъждовен.. <3 Хихиии <3 нещо, което наистина искам да кажа..
Благодаря ви <3
Credits : kyu-jong.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 | |
| |
|
| |
| [Kim Kyu Jong] Войнишки хроники 2012 ~ 2014 | |