Ким Кю Джонг влезе в казармата на 23.07.2012 години. Тук е темата за този паметен ден - разгледай я ---> КЛИК Ще изкара 4 седмици базово военно обучение в JeonJu, 35 дивизия в Тренировъчния център, след което ще бъде прехвърлен като обществен работник до края на военната си служба.
Това са 731 дни... Обратното броене започва от днес... Това е темата, в която можеш да споделяш всичко свързано с него. Тук ще бъдат пускани новини и снимки от неговата военна служба. Тук ще броим оставащите дни. Това ще бъде вашият дневник, в който можете да напишете всичко, което искате да кажете на Кю или си мислите за него (напълно свободно - мисли, снимки, рисунки...) Тук ще можете да се ориентирате колко дни са минали и колко остават, защото ние ще чакаме търпеливо и търпеливо ще броим колко точно дълги са 2 години... А след 2 години, ние ще направим този дневник на книга и ще го изпратим лично на Кю Джонг, за да види, че сме го чакали всеки ден и всеки ден сме мислили за него.
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/21/2015, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Нещо тъжно ми се видя това писмо. Джош Рос е писал, че той дълго време е карал Кю да ни пише... Изглежда Кю не е намирал много думи, но пък след като има време за Джош Рос, значи няма за какво да се тревожим, той наистина е щастлив и му е хубаво.
Не знам вие какво мислите, но с тази коса му е много хубаво. Не знаех че Кю и Хаха са толкова близки Прекрасен Кю. Това верно че армията влияе добре на един мъж. Нищо че нашия Кю е обществен работник на мен ми изглежда по-различен от преди. Много е красив
Аз страшно харесах снимките му в гимназията. Много ми е интересно да разбера какво точно е преподавал и как са се държали учениците. Наистина изгарям от любопитство. Жалко, че не можем да разберем. Има страхотна прическа, косата му е поотраснала. Радвам се да го видя така усмихнат. Haha ми е познато като име, но не зная от къде. Но които и да е благодаря му за поканата на Кю, това бе още един повод да го видим.
Хаха е един от екипа на предаванията Running Man и Infinite challenge. До сега не знаех че са близки. Все пак е така след като е бил поканен на сватбата. Хаха е много интересна личност попринцип.
Кю е много хубав на тези снимки, изглежда някак си спокоен. А новата му прическа го отваря още повече. Отива му да бъде учител и как му се радват само учениците, завиждам им.
Оооо Кю е страхотно сладък ей,и така както му е пораснала косичката е много хубав. И аз нямам търпение да видя снимки от сватбата,макар и аз да не познавам жениха. И е хубаво че е на някакъв лек режим,и може да си джитка насам натам.
Момичетаа споделям ви мението за Кю Само като видя информация за него или нови снимчици,ми става едно спокойно и много хубавоо така да се радам,че е с лек режим в армията
И аз се радвам на лекия му режим, а всяка снимка е песен... Обаче ми е толкова сладък, когато го гледам толкова семпъл... Със старото си палтенце, с обичайните маратонки... Толкова е обикновен и толкова красив същевременно...
Напълно съм съгласна. Толкова здраво е стъпил на земята. Добре е че не се тормози там в армията ами си е спокоен. Толкова се е разхубавил и същевременно възмъжал...
Красивото ни войниче... Я, какъв е прекрасен И все пак има хора, които се осмеляват да пуснат някоя друга снимка с нашия Кю, за да видим как е тези дни
Красавици ~! Весела Коледа ~♡ Всички ли сте добре? Не отдавна беше юли ~ Преди да се усетим!! Сега е краят на годината, момент, в който мисли за хората, на които сме благодарни и които ни липсват ~ Макар че това е нещо, което винаги казвам, благодарен съм на красавиците, които ще подадат топла и нежна ръка на своя любим в края на тази година ~ ^^ Макар че е важно да откриеш щастие, все пак е мисля, че е още по-важно и да споделяш и раздаваш щастие ~ По този начин щастието циркулира по между ни ~ Велико е, нали?^^ Хее ~ Пиша с по-голями букви, защото разбрах, че писмата ми не се могат да се четат ясно Но докато пиша, осъзнах, че така няма да мога да напиша повече от няколко реда... ТТ Както и да е!! Времето лети по-бързо отколкото си мислим ~ Затова трябва да го прекарваме добре ~ Обещавам!! Често се питаме: "Какво ще правим утре?" Утре си е за утре, утре ще превърне днес в миг, а днес ще бъде минало още преди да сме се усетили! Така че вместо да мислим за утре, защо да не го посрещаме с вълнение?!^^ Моето вълнение днес ще е вълнение утре... А вълнуващото вчера ще бъде запомнено ^^ Последен ред преди да се усетя... ТТ Красавици, на бързо сбогуване ~ Ще пиша отново^^♡
Мен ме радват сърцата, които ни е слагал... Случва му се да го прави и е толкова сладко... Иначе го е избило на толкова празнична философия, че чак се обърках от дълбокомислените му слова...
Кю толкова се е променил чаровен, мил, дружелюбен и е толкова загрижен за своите красавици. Писмото е прекрасно, чувствено и нежно. Надявам се да се грижи добре за себе си.