Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/17/2011, 14:04 | |
| Хей, да се обличате топло като Мин, за да не настинете... |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/17/2011, 19:52 | |
| Не знам дали снимката е качвана.. не следя постоянно извинявам се, за което.. просто тази снимка ми влезе под кожата и не можах да се сдържа да я публикувам и тук |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/17/2011, 19:54 | |
| Не е качвана, благодаря за нея Мн харесвам цялата поредица, която излезе от това им участие... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/20/2011, 13:10 | |
| И аз скоро не съм се отбивала тук,но намерих една която е спешъли за Лолито. Тя обича Мин пиещ,тук е от сламка.Тук е толкова по детски сладък |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/24/2011, 10:50 | |
| Спонсорска снимка~ DPSЯ credit: ameblo.jp |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/28/2011, 17:59 | |
| |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/1/2011, 12:40 | |
| Лоли благодаря ,страхотен Мин..както винаги.От последните три,първата ммм слънчице |
|
| |
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/1/2011, 12:45 | |
| Много хубави дрешки .. и Мин е много хубав на снимките,както винаги де .. ;дд |
|
| |
????
Гост
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/1/2011, 13:19 | |
| Усмихнат и красив както винаги.. и дрехите много ми харесват ^^ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/4/2011, 20:37 | |
| Спонсорски снимки ~ credit: baidu |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/5/2011, 04:29 | |
| Лоли аз да питам вие ли слагате стрелките за кой рекламиран продукт става въпрос или кой? Само аз ли на спонсорските снимки..гледам Мин първо..пък чак тогава забелязвам какво продукта на спонсора |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/5/2011, 13:34 | |
| О, не слагам стрелки, така ги намирам... Ако трябва да окажа какво рекламира, ще го напиша в заглавието... Аз също не обръщам внимание на продукта... За мен спонсорската снимка е нова снимка на Мин... Заглеждам дрехата, само ако ми е харесала, когато Мин я е носил някога... В такива моменти я забелязвам и даже обръщам внимание на марката... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/6/2011, 05:19 | |
| Ахам,аз първо исках да питам да не обидя някой,но ми се струва много тъпо. Ето като на последната снимка,Мин се е обърнал с раница на гърба..е ха познайте ако я няма стрелката какво рекламира. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 14:58 | |
| |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 15:31 | |
| Последната снимка много ми харесва, това елече е страхотно и много бих желала да имам и аз едно такова. Тези панталони тип 7/8 още не мога да свикна с тях и да ги възприема, както трябва, ноооо пък на него му отива :Р И тази прекрасна усмивка |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 15:56 | |
| Не бях обърнала внимание на панталоните... Гледах глезена му... Всъщност харесвам такива панталони, защото му се виждат костите... Но пък и на мен последната снимка много ми харесва, тя ми се очертава любима... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 21:17 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 21:31 | |
| Беше водещ на Специален концерт на Мнет, който беше излъчен в началото на март 2011, а беше записан през февруари... Ако погледнеш в 'Пътеводителя на сектора' за темата, ще намериш още красиви снимки от тази поредица, както и клипчета, ако не са изчезнали, разбира се... Но, да... Той е прекрасен... Най-красивият... Което ме подсеща, че май нямам този концерт, защото някога не го намерих за сваляне... Хм, това трябва да се промени... Мин имаше участие на сцената... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 21:36 | |
| Оооо Лоли благодаря,ще погледна. Няма проблем да останат снимките тук нали..ако не да ги сменя? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 21:42 | |
| Не, няма никакъв проблем, това е Колекция, можем да слагаме всякакви снимки... Вие можете да слагате всякакви снимки, аз няма как да дублирам теми от сектора. |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/7/2011, 22:02 | |
| Аааа ок,аз уж чета правилата...ама не винаги съм в час..и ако сгафя не ме бийте много А и като прегелдах темата,тези снимчици като че ли не ги видях..а и открих много такива съкровища и затова реших част от тях да споделя.Толкова ми харесва колко близък план са.Токлова нежност има в тях. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/9/2011, 17:00 | |
| Спонсорска снимка ~ ZACK TORQUED SKINNY
credit: parkjungminbar |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/10/2011, 14:23 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/12/2011, 13:38 | |
| Спонсорска снимка ~ LUOMO credit: luomo.co.cr Към снимка с Мин, вървяха няколко на Пек Сънг Джо... Явно и гардероба на Пек Сънг Джо е бил решен от тази марка... Мн хубаво, но няма как да ви покажа неговите снимки, защото тяхното място не е при Мин... ПП-Миа, благодаря за снимките... Тази първата ми е любима, ужасно много любима... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/14/2011, 14:58 | |
| Ооо колко е хубав и естествен тук Лоли има ли снимка която да нямаш,освен тези които още не са снимани Теб май няма да мога някога да изненадам Хайде да не влизам така.. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|