Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/16/2011, 11:46 | |
| Спонсорски снимки ~ Ricky Brown credit: blog.naver/tlrwlfhrch |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/16/2011, 18:31 | |
| Положих огромни усилия, за да ви ги намеря с качеството, което са... Моля ви, зарадвайте им се... Мин е прекрасен... Обновяване на японския официален фен клуб на Мин ~ септември 2011 credit: crazy501 |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/16/2011, 20:28 | |
| Лолииии благодаря за желанието и усилието да ни покажеш най-най доброто Че кой няма да им се зарадва,толкова е сладък,слънчев и със пленителна усмивка. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/17/2011, 17:06 | |
| Дам, определено тези снимки са много позитивни и зареждащи, мн ми харесват... За Япония все такива снимки се правят, жалко, че мн малко достигат до нас.... Сега на вашето внимание една нищожна част от списанието, което издава официалния фен клуб на Мин за Япония за своите членове... Не се надявам да видим повече от него... Но и една страница пак е нещо... Park Jung Min official fanclub magazine ~ september 2011 credit: on tag |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/19/2011, 15:33 | |
| Спонсорска снимка ~ Bean Pole credit: _BeanPole@TW |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/20/2011, 20:52 | |
| Крайно време е и аз да се включа с някои от любимите ми снимки на Мин Е не е ли много сладък,той ако не прави щуротии няма кой И да ме питате от къде са снимките не знам,знам че съм ги копнала от една мацка от - Филипинския сайт на есчетата. (със всички цветове му е хубаво на косата,но най-го харесвам с червена) И три любими гифчета : (без неговите муцки не може :)) ) (обичам я тази усмивка:)) ) (какъв поглед а? :)) ) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/21/2011, 10:26 | |
| Миа, мислим еднакво и аз обожавам Мин с червена коса и с прическата от 'A song, calling your name'... А втората снимка я помня още от зората ми на залитането по SS501, харесвам Ким, нищо не знаех за другите, свалях си техни двд-та, за да се образовам и гледах тази снимка на подписа на една от ъплодерките и се чудех кое е това прекрасно създадение, толкова е хубаво, че да искам да си имам снимката и без да му зная името... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/21/2011, 11:24 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/21/2011, 18:47 | |
| Дам, Мин никога не е в излишък Особено първата снимка с тази прекрасна усмивка и дрехи, и винито... Не само красота, ами и подтекст... Просто е невероятен Една снимка и от мен... От любимия ми видеоклип... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/21/2011, 19:24 | |
| Редактирам се,вече няма начин да изчезне гифчето за теб Лоли..амам другото не го помня кое беше.КАто се сетя ще го постна. И спешъли за Лоли -
Последната промяна е направена от mia_aurora на 9/26/2011, 13:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/22/2011, 19:11 | |
| Спонсорска снимка ~ New York bag credit: naver/newyorkbags ПП- Миа, няма ги гифчетата, често се случва... Не мога да си видя това дето е за мен... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/23/2011, 15:38 | |
| Хайде да кача още малко от Япония... Хм... Мн са хубави, нали? Като за Япония... credit: ameblo.jp Имам още няколко, но трябва да чистя и да режа на фотошопа, така че когато имам време... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/26/2011, 13:58 | |
| Лоли готово сложих гифчето което беше за теб |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/26/2011, 16:29 | |
| О, това гифче е мн хубаво и мн го обичам, Миа! Благодаря! Една снимка на Мин от японския сайт... Вече се забърках кое имаме и кое нямаме тук... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/5/2011, 12:01 | |
| спонсорска снимка ~ Christy Chris Credit: As tagged |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/5/2011, 16:00 | |
| Колко е хубав И това яке има толкова хубав цвят, пък и не изглежда никак зле... Благодаря за снимката |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/12/2011, 16:49 | |
| Джунг Мин заедно с Анджелина Бек ~ 12.10.2011 credit: twitter |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/13/2011, 14:10 | |
| Спонсорска снимка ~ G.Borgonovi credit: blog.naver.com/pillip5156 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/15/2011, 18:07 | |
| Време е за хапване... |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/15/2011, 18:21 | |
| Много сладка снимка. Какво ли си хапва :) И не му ли е студено по къс ръкав?!? хмм |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/15/2011, 18:26 | |
| Не, снимката е снимана през юли - август 2011 в Тайван и е пусната в официалния японски фен клуб на Мин... Така че няма как да му е студено, топличко е... Но просто ми е толкова смотано, а снимката ми е толкова любима, че реших да ви зарадвам с нея... От този сет не съм пускала, та с тази просто надминах цялата щедрост, на която съм способна... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/16/2011, 14:48 | |
| За стопля дъждовния ден ~ |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/16/2011, 15:33 | |
| Определено за мен изгря слънцето, толкова е слънчева тази снимка. Изключително много ми харесва |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/16/2011, 19:39 | |
| Днес се отдадох на спомени със старите снимки на момчетата и тази ми изкочи пред очите. На нея са секси харизмата Джунг Мин и Стивън Ли |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/16/2011, 21:23 | |
| Благодаря за снимката. Прекрасна е, макар Мин да се е опитал да я изпише цялата Все пак се вижда сладката му муцка, която е напълно натурална - без грим и прически... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|