Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/24/2012, 19:10 | |
| Лелее... Е, това е простоо....сексапил от където и да го погледнеш А, аз защо ли съм изпуснала този момент не ми е ясно |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/27/2012, 07:43 | |
| Повече от 24 часа са продължили снимки за новия видеоклип на Мин за японския му сингъл... На снимката аз не мога да открия Мин, но поне се потвърди информацията за видеоклипа, както и това, че е за Япония ~ |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/27/2012, 11:45 | |
| Мин снима клип? Не очаквах... Ама страхотно...Отново ще го видим и чуем |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/27/2012, 16:55 | |
| Мисля, че той е главата, която се вижда пред дървото :) Само предполагам де :D Ама сета изглежда магически :) Ще чакаме :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/27/2012, 17:14 | |
| Като ги гледам тези колко са спортни и никой не ми идва да е Мин, ама няма значение... Мисля, че мн скоро ще разберем кога и как ще излезе албума... Но всички вече свързват този клип с Ромео и аз неизбежно го правя... До новия тийзър на Ромео остават 10 дена... Точно на време снимат клипа, нали? |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/27/2012, 20:02 | |
| Ама това Ромео сега да не се окаже песента на която снимат клип? Пълна мистерия. Само догадки... Вълнуващо нали |
|
| |
Lollipop
| |
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/6/2012, 14:42 | |
| Тази визия и на мен ми харесва... още от Deja Vu |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/7/2012, 19:25 | |
| Снимка от японския официален сайт на Мин... credit: AllForParkJungMin |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/7/2012, 19:34 | |
| Много хубава снимчица Весела,забавна,точно в стила на Мин |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/7/2012, 19:36 | |
| И на мен мн ми харесва, обаче този тъп надпис, който минава през лицето му мн ме дразни... Винаги съсипват така снимките. Убедена съм, че има още мн, но няма да ни ги покажат... Надявам се единствено и тази да се появи без глупавия надпис... Щом стане дума за Япония и ме хваща синдрома на вечното недоволство... Ама и как да си доволен с тези... |
|
| |
miss_kuklA
Triple S Брой мнения : 100
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/9/2012, 17:10 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/20/2012, 12:29 | |
| Това са снимки от японски сайт, за който Мин е дал интервю тези дни. Интервюто е мн интересно, посветено почти изцяло на 'Fondant Garden', на бъдещите планове на Мин и това как е решил да стане актьор... Обаче предполагам, че никога няма да го има преведено за нас, за жалост вече няма и на кой да се моля да бъде преведено на достъпен език... Няма да е първото, няма да е и последното, което ще остане без превод, но... Нека се задоволим със снимките, поне са с високо качество...ПРЕВОД НА МАТЕРИАЛА ТУК - КЛИКНИ
Последната промяна е направена от Lollipop на 7/25/2012, 21:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/20/2012, 16:30 | |
| Спонсорска снимка ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/26/2012, 07:49 | |
| |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/26/2012, 09:37 | |
| Прекрасни снимки И да си в най-мрачното си настроение,като видиш снимките Мин веднага ще те накара да се усмихнеш до уши,и да забравиш за всички тревоги... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/26/2012, 14:10 | |
| |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/31/2012, 13:16 | |
| Прекрасна усмивка! Наистина 100 % оправя настроението |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/2/2012, 20:44 | |
| Спонсорска снимка ~ Luvang |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/6/2012, 16:42 | |
| Автограф на Мин за списание 'Play'... Чудя се като има автограф дали ще ни зарадват с интервю и фотосесия... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/6/2012, 23:22 | |
| Преди малко споменах на екипа, че ми трябва нещо ударно от Мин и Бебо, за да не сънувам Ким тази вечер... Доста се потрудих в неговия сектор последните дни, но пък вижте какво си намерих... Сега ще си гледам предаването и няма шанс да сънувам каквото не искам... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/7/2012, 08:27 | |
| Ауу, каква интересна снимка (капсче)...Не мога да се сетя кое е предаването..Явно не съм го гледала май...Интересно ми е какво си сънувала след като си видяла това |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/7/2012, 09:53 | |
| И аз не зная името, Ро... Имам го записано с някакви нечетливи знаци Виждала съм го и на английски, ако искаш да се разтърся за точното име... А иначе даже не помня какво съм сънувала... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/14/2012, 14:45 | |
| Автограф на Мин за FM Yokohama Kpop Now ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/16/2012, 18:02 | |
| Като сме на вълна автографи ~
|
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|