Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/11/2012, 16:23 | |
| Стига сме ревали за Мин, че е зле... Тази снимка излезе в туитър, съвсем новичка, от днес, със съобщение, че Мин днес е бил много щастлив и се е смял изключително много... Това е добре, Мин! А коя е тази грозна стара лелка?! 11.05.2012 ~ credit: TW |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/11/2012, 16:47 | |
| грозна лелка вика Хубаво е, че можем да го видим как се усмихва. С нова прическа ли е или така ми се струва? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/11/2012, 17:26 | |
| Нещо е подкъсил косата си ми се струва, ама тази прическа в плачевна... Не исках да я коментирам, ама щом и вие забелязахте... Прилича ми на паж от Средновековието с този лепнат за челото бретон... Мн се надявам да поразчупят малко тази негова коса, че вече нито цветът е цвят, нито прическата е прическа... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/11/2012, 18:21 | |
| "грозна стара лелка " точно в десетка,Лоли :) И аз това се питам... Това само може да ни радва,че Мин се усмихнат и изглежда добре :) И на мен не ми харесва прическата му...предлагам ви да ме пратите в Корея,че да им стана лична фризьорка,и да ги правя по наш вкус... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/11/2012, 19:39 | |
| Аз приемам, поне ще зная, че Мин е в добри и любящи ръце... Тази прическа е мн лоша... Трябва нещо по-така... Той е красив, защо така се обезобразява... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:08 | |
| За всички, на които им липсва... credit: PJM IFC |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:25 | |
| На всички ни липсва Тук е невероятен и е с хубавата прическа,страхотен е |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:27 | |
| Боже, кога ли ще го видим отново? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:30 | |
| И аз това се питам - кога отново ще го видим... Колко време нищо за него... Ужасно е! |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:40 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 5/30/2012, 19:46 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/3/2012, 18:21 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/3/2012, 22:43 | |
| Наистина красиво! Ето още една красота от мен! Харесвам го от онзи период с тази коса. Толкова е хубав |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/3/2012, 23:16 | |
| Е, да... Стилът му е уникален... Погледът... Косата... Ех, Мин, а бяхме млади |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/4/2012, 11:39 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/5/2012, 06:31 | |
| Тези снимки са толкова сладки, а Мин е толкова невероятен! Не може да му се устои |
|
| |
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/5/2012, 11:44 | |
| Ахх красота.. мога по цял ден да стоя и да се наслаждавам на снимките на Мин |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/5/2012, 19:26 | |
| Прекрасни снимки на Мин Много са хубави,не мога да си избера фаворит но и как да мога с тази негова заразителна усмивка |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/5/2012, 20:42 | |
| Майка ми реши, че е жена... Тази божествена красота на мъж да е наречена женска... Пфу... Както и да е. Влюбена съм в тези снимки |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/5/2012, 21:10 | |
| Ти майка ти затова не я слушай. Наслаждавай се на Мин. Толкова светлина струи от снимките. Великолепни са! |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/6/2012, 21:45 | |
| Уф, вече спрях да обръщам внимание на тези коментари наистина :) Приличало им на жена, пък бил много женствен, пък не знам си какво, не знам си какво... Наистина си мисля, че днешно време масово жените откриват красота само в мъже тип ... Лоренцо Ламас или нещо подобно...Наистина ми е безкрайно непонятно как може да харесват типажи тип оранготани и да съдят какво харесваш ти :D Не говоря в частност за майка ти, просто откакто започнах по-задълбочено да се интересувам само от това полукълбо и мъжете им, тези коментари започнаха да летят от всякъде... И от време на време се ядосвам... Иначе Мин е в обичайната си чаровно-прекрасна визия :))) Тази заразяваща усмивка и тая шапчица го правят да изглежда толкова невинен :) Прекрасна история :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/11/2012, 19:27 | |
| Спонсорска снимка ~ |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/12/2012, 13:57 | |
| Първо..аааах Минаааа прекрасен е толкова ми носят лятно и страшно усмихващо настроение тези снимки.Много нежна сесия. И второ не са един и двама хората които оприличават азиатците като жени.Не се ядосвайте,това означава че и като жена пак биха били толкова невероятно красиви,така че всяка една българка(например) може да им завижда,а всеки един бг мъж ще се влюби.Хайде фръц пръц. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/13/2012, 13:50 | |
| Незнам защо на хората някои корейци им приличат на жени... Може би ние сме свикнали, а за тях такава красота е женствена...Не разбирам. Толкова са сладки тези снимки.. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/24/2012, 11:52 | |
| Спомени от Persona... Харесва ми как бяха измислили този момент, мн е трогателен... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|