|
|
Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 17:21 | |
| Интервю на Хьон Джунг за списание "Choa" No.8 [2012.03] Въпрос: Какви са разликите между корейската и японската версия на песента Kiss Kiss? Текста носи същото послание. Японската версия е лесна и удобна за японските фенове. Ако промотирам в Япония, мислех, че ще бъде добре да добавя някои фактори, които да им бъдат познати като J-Pop.
Въпрос: Концепцията на снимките за обложките на трите версии на албума носят различни впечатления от корейските версии Исках да покажа три концепции - нежен, секси и харизматичен. Обаче това отне време. Всъщност, имаше 9 снимачни площадки. (общо 9 тоалета) Жалко, че не можах да ви покажа всичките. Само да можех да разкрия тези снимки в интернет. Лично аз харесвам секси концепцията с червения тоалет. Обикновенно нямам възможноста да обличам нещо червено.
Въпрос: Историята в Kiss Kiss е среща с жената от сънищата. Наскоро срещал ли си момиче, което да почувстваш като жена изпратена от съдбата? Чувствам, че да. Имах възможноста да се срещна с жената към която бях привлечен от дълго време. Чувствам се странно, че ми се случи. Беше корейско момиче (казва го на японски)
Въпрос: "Силата на усмивката" излъчва нежност и решеност. Кои са любимите ти моменти от песента? Когато записвахме песента, в Япония се случиха много бедствия. Докато си мислех за онези страдащи фенове, пеех песента за тях. Мислех, че това което можех да им дам е песента ми. Знам, че една песен не може да им повдигне духа напълно, но исках да направя нещо, което да намали болката.
Въпрос: Някакви странни случки, които си преживял наскоро? Дрехите ми изчезнаха една по една. Дори с камера за наблюдение, неможахме да разберем кой ги е взел. Никой не излезе на монитора. Не само дрехите, но също така и часовниците ми изчезнаха един по един.
Въпрос: Някой специфичен момент в Япония, който не можеш да забравиш? Не можех да чета на японски изобщо когато дойдох в Япония за първи път. Взех лекарство за крака вместо паста за зъби (смее се). Също така взех лосион за тяло вместо лосион за коса. Едното от лекарствата, които взехме от феновете беше онова за краката и го оставихме в банята. Това е защото направих неправилно предположение. Един мембър на SS501 продължи да използва лекарството като паста за зъби, което предизвика кървене на венеца. Предполагам, че моя венец е силен, защото на мен това не ми се случи.
Credit: ameblo.jp/breakdown0606/entry-11180171953.html
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 7/8/2012, 19:26; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 17:27 | |
| |
| | | Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:17 | |
| На снимките е уникален .Дрехите и часовниците му изчезнали безследно ,кофти вероятно има нещо свръхестествено в това. |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:36 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:44 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:51 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:54 | |
| [Photos] Kim Hyun Joong Singapore FanMeeting feature in Life!people newspaper [2012.05] Credit: Chris Lyn |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 19:59 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 20:04 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/8/2012, 20:11 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 10:54 | |
| [Scans + Интервю] Kim Hyun Joong Singapore Asia Fan Meeting Tour @ i-weekly No. 759 [2012.05] (Грабвайки вниманието на всички) Идвайки за първи път в Сингапур да проведе своята фен среща, Ким Хьон Джунг с приятелския си характер промени стандартите на обикновенните фен срещи провеждани от корейските звезди. Очарователни песни, невероятни хореографии и нулева дистанция, постоянен фен сървиз през тези два часа. Закачайки се от време на време и резервиран понякога, чарът който убива за секунди пръскан от мъжът с многото лица, как може да му устоите?
(Чуйте! музикалното изпълнение на Ким) Всички тези ефекти, екип от 10 танцьори в допълнение със списък включващ 14 песни, фен срещата беше точно като мини-концерт. Отначало Ким Хьон Джунг се появи в средата на сцената, повдигайки атмосферата веднага с хитовата танцувална песен "Let Me Go" и "Break Down". Когато пееше "Please" той дори щедро разкри оформения си корем, предизвиквайки оглушителни писъци. След това за "Happiness is.." той покани всички да пеят заедно с него, "Kiss Kiss", "I am Your Man" и други. За изпълнението на "Lucky Guy" по време на енкор-а, цялата зала стана за да ръкопляска, но най-любимата част бе когато той беше "обсебен" от Yoon Ji Hoo, изпълнявайки песента от официалния саундтрак на "Boys over Flowers" - "Because I am stupid", в допълнение със сцени от драмата. Познатата песен накара феновете да си спомнят великите моменти от това кога за първи път са били пленени от него.
(Вижте! Безкрайно изненадани) Концертът на корейската звезда не може да мине без видео клипове между сесиите. Това е времето в което звездите показват идеите и креативноста си. Ким Хьон Джунг преди време разкри, че ще покаже други страни от себе си които никога преди не е показвал. Точно както се очакваше. В тази вечер той бе превърнат в извънземно идвайки на земята, за да я изследва и после се появи като беден просяк, но най-запомнящия момент, който предизвика цялата зала да ахне бе този клип. Докато феновете гледаха кои са петте неща, които иска да направи за "въображаемата" си приятелка, която беше гигантско мече, докато всички се наслаждаваха на това, той внезапно "слезе от екрана" и направи изненадващо появяване и без да даде никакво предупреждение, слезе долу на сцената, за да подари гигатското мече на един негов фен!
(Играйте! Големи награди) По време на сесията с игрите, предизвиквайки феновете, Хьон Джунг имаше за задача да отговаря на въпроси, увличайки се повече и повече в играта той позира като Мерилин Монро, правейки сърце с ръцете и бейзболни пози, но измежду всичките най-забавното бе когато позира в класическата поза Мерилин Монро. Въпреки че крайният победител можеше да получи снимка заедно с неговия идол, неочаквано първоначално дискфалифициран фан се появи на сцената и дори получи букет цветя лично от Хьон Джунг, такъв щедър подарък просто накара другите фенове на Ким да завиждат.
(Чупене на рекорд) В онази вечер на фен срещата, поставяйки рекорд с 3000 фена, накара Хьон Джунг да отправи своята благодарност към феновете му: "Преди изпълнението, бях ужасно стресиран и бях поставен пред това предизвикателство, обаче след като ви видях веднъж, вече съм добре." След фен срещата, въпреки че умората се изписа на лицето на Хьон Джунг той все пак изпълни обещанието си, показвайки прекрасната си усмивка, прекарвайки 1 час и 15 минути за неговата Hi-5 (Дай 5) сесия и се здрависа с всички, които бяха на фен срещата, чупейки рекорда на всички предишни концерти.
(Специални аспекти изън сцената) Известния човек: Друг освен Хьон Джунг, виновника за всички тези писъци в залата беше и бодигардът му, Господин Jeong. Господин Jeong, който е добросъвестен и отговорен, всеки път когато изпълнява своя дълг, друго освен това, че осигурява безопасността на своя повелител той гледаше с огромна грижа онези деца дошли да видят тяхната звезда. Ето защо, друго освен обичайки своята звезда, те трябва да обичат и онези, които стоят до него. Те имат дори фейсбук страница за него, карайки много фенове на Хьон Джунг да натиснат бутона "Харесвам" в негова подкрепа. Господин Jeong, станахте известен.
Като първа спирка от това азиатско турне, Сингапур привлече фенове от Малайзия, Япония, Тайланд и други страни от който феновете дойдоха до тук.
(15 минути с Ким Хьон Джунг) Въпреки че пристигна 2 дни преди събитието, графикът му бе препълнен. След пристигането му следобяд, той отиде направо в хотела за пресконференцията последвана от маратон от интервюта веднага след това. Имайки възможноста да седна лице в лице с него вече беше 8 часа вечерта. Очарователното му лице показваше лека умора, дори усмивката му се показваше едва едва само пред камерата. Легендарният закачлив и пълен с изненади "4Д човек".
Q1: От къде дойде идеята за U:zoosin значката, която ще дадеш по време на фен срещата? Винаги съм имал огромен интерес към космоса. Идеята за дизайна дойде от въображаемия ми космически свят. Колко време ми отне? 5 минути.
Q2:Идвайки в Сингапур за трети път, коя местна атракция би искал да посетиш? The Marina Bay Sands и Виенското колело. Излизайки навън, човек трябва да се чувства наистина свободен.
Q3:Защо имиджът ти е все повече и повече мъжествен? Като изпълнител, промените са необходимост. Само когато правя промени мога да покажа многото си страни и така няма да изгубя подкрепата на феновете си.
Q4:Чаровният принц или човекът звяр, кой е истинския Ким Хьон Джунг? Много е трудно да се каже, защото и двете страни са в сянката ми. Очарователния принц, главно за нуждите на снимките...в истинския живот съм повече закачлив и съм повече мъж в мисленето си.
Q5:Друго освен сменяйки имиджа си, как мислиш, че можеш да задържиш мястото си на винаги предизвикателния к-поп пазар? Мисля, че минах фазата в която трябва да се състезавам с другите идоли, така че мога да забравя за това сравняване с другите идоли. Най-важното нещо не е да намеря всички отговори за да остана на върха, а как да се усъвършенствам.
Q6:Моля, дай някакъв ъпдейт на предстоящите ти занимания Веднага след тези фен срещи ми предстои нова драма, детайлите се уточняват. В момента започнах и подготовкта за новия си албум, който ще бъде пуснат другата година, надявам се да имам възможноста да участвам в композирането на песните. Обичам да съм подготвен по-отрано, да упражнявам хореографията за албума, да тренирам тялото си и т.н
Q7:Чух, че заради предишния ти албум "Lucky" си бил толкова зает, че не си имал време дори да спиш... Най-вече бяхме заети заради главната песен "Lucky guy". За тази фен среща, работя също толкова усърдно и нямам почти никакво време да си почивам. Обаче, времето минава толкова бързо, че незнам как съм успял да издържа до сега.
Q8:Толкова си зает, а остава ли ти време да играеш футбол и да четеш комикси? Ще намеря време, защото без значение какво все пак трябва да се презаредя. Обаче наскоро бях толкова зает, че нямах никакво време дори да чета комикси!
Q9:Като любител на футбола, кой отбор или играч подкрепяш? Park Ji Sung от Корея!
Q10:Има ли позиция на която си най-добър? Няма значение каква. Не съм професионален футболен играч, така че когато усетя, че имам още сили играя като нападател. Когато се почувствам уморен тогава играя в защита.
Credit: i-weekly Newspaper scan: PlanetHyun.blogspot.com English Translation: PlanetHyun.blogspot.com |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 10:59 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:04 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:08 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:34 | |
|
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 7/9/2012, 11:44; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:41 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:47 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:53 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 11:58 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:05 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:12 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:15 | |
| |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:18 | |
| [Photo] Kim Hyun Joong feature in "SHUFU" Japanese Magazine [2012.07] Credit: shufu.co.jp/magazine/woman/ |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:22 | |
| [Scans] Hyun Joong in Hong Kong magazine "Yes!" vol.1109 [2012.07] Credit: sphj0606.blogspot.sg/~Jiaying~ |
| | | AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 7/9/2012, 12:25 | |
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... | |
| |
| | | |
Страница 10 от 22 | Иди на страница : 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |