Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/21/2012, 17:35 | |
| Kim Hyun Joong ~ Han Fun [15.11.2012] Credit: lafone0606 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/21/2012, 17:41 | |
|
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 11/21/2012, 18:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/21/2012, 17:53 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/22/2012, 10:42 | |
| Kim Hyun Joong ~ Hanryu TOP Vol.21 Credit: jamkkuleogihj |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/22/2012, 11:52 | |
| Ким Хьон Джунг на корицата на японско списание Credit: DSCS-KHJ |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/24/2012, 13:29 | |
| Kim Hyun Joong ~ Jaksal Chicken in HongKong Weekly Newspaper [22.11.2012] Credit: Kikico @ hjh |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/25/2012, 15:39 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/25/2012, 15:43 | |
| Статия за футболната среща на FC Men с японските знаменитости в японски вестник Credit: jajan0606 @ Weibo |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/25/2012, 15:47 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/29/2012, 14:01 | |
| Интервю на Ким Хьон Джунг за K-BOY Paradise Vol.7
Поздравления за пускането на първият цял албум, Unlimited! Мина една година откакто той направи дебюта си в Япония. Пускайки сингъл албуми, промотирайки на живо, концерти и така нататък, Ким Хьон Джунг прекара цяла година работейки непрекъснато. Преди да приключи тази година, той ще завърши своите дейности за годината с първият си пълен албум. "Unlimited" ще включва три нови песни и ще бъде пуснат през Декември. Проведохме интервю с Ким Хьон Джунг, за да погледнем назад в неговите постижения през 2012 и да го попитаме за бъдещите му планове през 2013. Поглед назад към японския дебют през 2012
Въпрос: Какво означава за теб 2012? Тази година успях да прекарам времето си близо до всички вас (феновете). След соло дебюта ми в Япония получих огромна подкрепа, особено за втория албум "Heat". Да имам възможността да получа песен (и текста и музиката) от B'z като музикант бях поласкан и така можех да предизвикам рок музиката, чисто нов стил за мен, който ми даде огромна подкрепа. От лична гледна точка годината беше специално плодородна за мен. Надявам се че първия ми албум, който ще излезе през декември също ще постигне успех и с това ще успея да завърша годината по невероятен начин.
Въпрос: Кое беше най-впечатляващо за теб? Спомням си много неща, които ми се случиха в Япония като например гледката. Спомням си много добре живото guerrilla изпълнение повече от всичко друго. "Guerrilla изпълнение" означава изпълнение на място където условията не са задоволителни за концерт и наоколо няма охранители. Обаче, можех да усетя онова, което на сцената не се усеща. Феновете също се почувстваха близо до мен. Жалко че беше за много кратко време, но оценявам тяхната силна подкрепа която ми дават всеки път когато посетя Япония.
Първи албум "Unlimited"
Въпрос: Можеш ли да ни кажеш за концепцията на албума? Има рок звучене. Песните преди "Heat" бяха главно денс музика, но този път, новите песни съдържат няколко музикални инструмента като бас, барабани и йоника. Рок звученето преобладава в новия албум, което е точно онова което исках.
Въпрос: Какъв замисъл си вложил в заглавието "Unlimited"? Мислех си, че не мога да остана в полето в което пеех. Винаги съм харесвал рока и мислех да се впиша в този жанр по някое време. Започвайки с "Heat" учих рок звуците и сега съм способен да се поема всякакви предизвикателства. Бих искал да покажа широкият си музикален спектър и затова реших заглавието да бъде "Unlimited", което означава че няма да се ограничавам до нищо.
Въпрос: Какво съдържа точно албума? Както съм казвал и преди, няма промяна за това че искам да бъда вашия "Единствен". Обаче, бих искал да отида още по-навътре, не да стоя на същото място, да продължа в същия дух, но и да да ви покажа нов стил. Ще вложа най-доброто от себе си.
Въпрос: Изглежда че списъка с песните е най-добрия подбор. Как избра песните? Този албум съдържа три нови песни, както и някои от издадените вече. Избрах песните към които съм по-специално привързан. Също така исках да избера онова, което всички вие харесвате най-много.
"Your story"
Въпрос: За разлика от "Heat", "Your story" е красива балада, със среден темп. Можеш ли да ни обясниш за процеса на работа? Оригиналната версия на песента "Your story" беше R&B с рап. За да се различи от обикновената балада, аз исках да изразя по-модерно чувство в нея. Заедно с Г-н Ким Seong-lr басист на Daybreak, известна модерна рок банда в Корея, представихме много идеи, такива че да създадем напълно нова песен. По време на записите, членовете на Daybreak свиреха на китара, бас и йоника, което беше 100% задоволително за мен.
Въпрос: Ще работиш върху записа на видеото. Какъв имидж имаш на предвид? Ще ви покажа филм с привкус на фантазия, който е напълно различен от имиджа на песента. Ще бъде обратното на онова което си представяте. Моля, очаквайте го.
"Save Today"
За "Save Today" си сътрудничих с много изпълнители. Господин Ким бе отговорен за окончателния аранжимент на песента, докато Г-н Янг Хе Сънг от Pia, известна рок група бе отговорен за барабаните и ритъма. Г-н Алекс от DOWNTELL, представител на хеви метъл група от Корея, взе участие в изпълнението с китара и аранжимента, което беше ядрото на тази песен. От композирането до подготовката и записите, бяхме съсредоточени върху тази песен през повечето време. Беше ценно изживяване за мен да бъда включен в продукционния процес заедно с тях.
"I'm Yours"
Въпрос: Това е прекрасна музика с огромен мащаб. Не е просто директна любовна песен, но има и скрито послание. Има ли някакво скрито съобщение в нея? В текста на "I'm Yours", "Ти" означава всички мои фенове. Причината поради която съм тук и сега е благодарение на всички вас.
Въпрос: В промоционалните снимки имаш нарисувани много татуировки по тялото си. Ти ли даде тази идея? Да. Въпреки че не са истински татуировки, но просто исках да покажа различна визия, която не съм показвал на феновете преди.
Въпрос: На някои снимки, държиш китара в ръцете си. Тя твоя ли е? Всъщност ти свиреше ли на китара по време на записите? Имам Gibson Les Paul, Fendar Standard и няколко китари с акустичен звук. Докато се подготвях за този албум, започнах уроци по китара. По някое време в бъдеще бих искал да свиря на китара пред вас. Моля, очаквайте. (смях)
Въпрос: Какво е най-необходимото за Коледа? Препоръчвам да прекарате Коледа с някой, който обичате и с моя албум ^^
Въпрос: План за следващата година. Нямам точно определен график все още. Ще започна японско турне през Януари.
Въпрос: Цели като музикант. Благотворителен концерт, на който мога да поканя фенове от целия свят. Не съм сигурен все още дали ще мога да го осъществя, но винаги съм си мечтал за концерт чрез който да изразя благодарността си на всички вас. Ще бъде наистина хубаво, ако можех да проведа един във Вселената. Credit: ameblo.jp/breakdown0606 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/29/2012, 14:04 | |
| Kim Hyun Joong ~ "Новият принц на Азия" (Ce'Ci Magazine) Credit: hyuniversal0606 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/29/2012, 14:07 | |
| Японското турне на Ким Хьон Джунг през Януари ще се разшири на 10 места Credit: ridajun0324 @ Twitter |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 11/30/2012, 22:44 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/1/2012, 13:11 | |
| Kim Hyun Joong ~ Hallyu Magazine Vol. 46 January 2013 Issue |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/2/2012, 11:31 | |
| Хьон Джунг в безплатното списание на YAMANO GAKKI "Jam Spot" (December 2012) Credit: elley |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/4/2012, 16:08 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/7/2012, 17:26 | |
| Ким Хьон Джунг в японско списание Credit: KHJ_smile |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/13/2012, 10:35 | |
| Ким Хьон Джунг в китайски вестник |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/13/2012, 10:38 | |
| Kim Hyun Joong's "UNLIMITED" Premium Event in Japanese Newspaper [12.12.2012] Credit: yon_yoko |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/13/2012, 11:24 | |
| Kim Hyun Joong ~ Shukan Josei & Josei Jishin Credit: elley |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/19/2012, 10:48 | |
| Kim Hyun Joong ~ Josei Jishin Magazine
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 12/19/2012, 11:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/19/2012, 10:49 | |
| Kim Hyun Joong ~ Shukan Josei Magazine
Последната промяна е направена от AmiraSalvatore на 12/19/2012, 11:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/19/2012, 11:09 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Hyun Joong в пресата... 12/19/2012, 11:18 | |
| |